![]() |
Kawał chłopa z niego to prawda, ale faktem jest też, że dobrze znam realia ulicy Mazowieckiej oraz klubu Enklawa i wiem, ze większe chłopy od niego spędzały tam noc na chodniku. Czy to na 48h, czy na wytrzeźwiałce, a nawet chłopy po 150 kg o mało co nie przekręciły się na drugą stronę po takim melanżu (Borys pozdrawiam ;) ).
|
No ale też nie sądzę, by mieli 1.4 we krwi ;) Tak jak piszę, to tylko teoretyzowanie i bawienie się w detektywa.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mnie rozwalil palikot z tym kuriozalnym linkiem dlatego wzruszylem temat nudzac się na zamglonym Pomorzu ;) |
Zalatujesz, wręcz jebiesz tvn-em wg którego jestem za tępy, by samodzielnie zinterpretować nagranie video.
Do czego kurva doszło, by "dało się" zanegować jako dowód materiał filmowy... |
Co ja niby neguje? To ze Wipler wstal najebany z chodnika? :D
|
emj10 wszechwiedzący poliglota, mieszczanin, znawca realia wszystkich ,,mazowieckich" ulic w Polsce a co tam na świecie. Gawędziarz i polityk, na salonach niejednokrotnie popjając alkohol z takimi tuzami jak Wipler, Stonoga i Mikke. Muzyk i kompozytor, w kręgach niemieckich lewaków wręcz idol i wzór do naśladowania....a tak naprawdę aparatczyk jak kolega wyżej trafnie ocenił...
|
Troche przeslodziles z tymi komplementami, ale faktycznie Wiplera i JKM poznalem, z pierwszym troche wspolpracowalem, z drugim raczej skonczylo się na biznesowych spotkaniach. Stonogi na oczy nie widzialem, choc ze slyszenia cos tam o nim slyszalem.
Co do muzyka i kompozytora to ogromna przesada, bo taki ze mnie noga muzyczny, ze nie wiem jak muzyke w szkole zdalem, a sluch mam "absolutny". Natomiast z gawedziarstwem trafione w punkt, a lewakow czy to z PiS-u, czy z PO, czy oczywiscie z SLD to tylko ganialbym :D Zawsze mnie bawilo to jak ktos nie ma nic do powiedzenia i zaczyna rysowac moj profil psychologiczny. Zreszta czynili to glownie ci, ktorzy już pouciekali ;) |
Ale co masz do gadania z gościem, który nie widzi problemu w działaniach "funkcjonariuszy" a tym, że człowiek miał 1,4 promila. "Wstał najebany z chodnika :D" -ignor i tyle. Życzę podobnych działań na własnej osobie.
|
Gdzie ja napisalem jakies slowo o funkcjonariuszach? Czlowieku naucz się czytac :D
|
No właśnie nie napisałeś. Za to problem widzisz, że Wipler coś tam wypił.
Cytat:
Cytat:
|
kolejna awaria serwerów PKW http://niezalezna.pl/61300-serwery-p...z-za-kilka-dni
|
Cytat:
Wczoraj w nocy odnioslem się do zabawnego moim zdaniem linku i dzisiaj staralem się wytlumaczyc dlaczego smieje się z tego przepraszania Wiplera i dlaczego nie ma to sensu. Jak widzisz to Ty nie doczytales, albo probowales prowadzic dyskusje na zupelnie inny temat niz ja ;) |
Cytat:
|
JKM o marszu i suwerenności: ciekawe spostrzeżenia.
Cytat:
|
Cytat:
Piszesz że stał się drugą osobą w partii . A oprócz Mikusia i męczennika Wiplera jest ktoś jeszcze tam rozpoznawalny? |
Cytat:
|
Do Sejmu to wystarczy przekroczyć próg 5% oby jakoś zaistnieć. W wyborach na prezydenta np W-wy i innych miast jest tylko jedno miejsce. Kolejne idą w zapomnienie.
Co innego ten pan. On jest kilka poziomów wyżej nawet będąc na drugim miejscu |
wróciłem z marszu. Nie czytałem jeszcze komentarzy. Czy Zawisza z Winnickim już zdążyli coś gadać o prowokacji, lewakach i winy Policji?
|
Wystąpienie szefa straży Marszu Niepodległości o szukających zadym prowokatorach.
https://www.facebook.com/video.php?v=523055144463749 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziennikarz Ruchu Narodowego pobity przez "manifestantów".
https://www.youtube.com/watch?v=OPYjUL4gO6c Abstrachując od idiotycznego opisu filmiku. Mam wrażenie, że w tym roku coś pęknie u organizatorów tego marszu i zgodnie oni przyznają, że najwięcej prowokatorów to oni mają w swoich szeregach i należy ich z tego środowiska wykluczyć. Zawsze odrzucało mnie od RN to, że szukali zawsze igieł w cudzych oczach, a w swoich nie chcieli zauważyć wielkich bali. Szacunek dla Straży Marszu za to, że nie wpuszczali zadymiarzy spowrotem w tłum. |
nie siej propagandy , nie wiesz kto atakował ochronę marszu , czy tego dziennikarza, spokojnie to mogła być prowokacja milicyjna
|
To były zapewne zielone ludziki.
|
Cytat:
Cytat:
Drozd, przestań pieprzyć i czekać na relacje z marszu na niezależnej, bo wystarczyło kupić bilet na pociąg i wiedziałbyś z pierwszej ręki jak było. Odnoszę wrażenie, że RN i reszta ekipy robią to specjalnie. W tym roku niby się odcinąją od debili, jednak jakby wzmocnili linię ochrony to te błazny nie mogłyby tak szaleć. Jakoś na marszach PiS to działa. Na wczorajszej miesięcznicy ochrona złożona z "kumatych" wyłapywała idiotów i oddawała w ręce policji. |
no to mamy jasność,szpeniu kupił bilet , obskoczył marsz w obronie tęczy i jeszcze na dokładkę z pierwszej ręki widział prowokatorów, nie kompromituj się ,prowokacje policyjne są na porządku dziennym, robią to sami funkcyjni , albo ich "podopieczni"
|
Cytat:
|
Drozd jakoś tak szybko wrocil z marszu. Chyba straz go nie wspuscila do kordonu po tym jak raca zapalila mu komin :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl