![]() |
Poszukuję szkoły tańca, do wesela trzeba sie nauczyć. Polecicie jakąś? Tylko żeby cena była przystępna a nie 60zł od pary za wejście na zajęcia grupowe.
Ewentualnie czy ktoś ma do sprzedania 2 karty multisport? Potrzebował będę na jakieś 3 miesiące to kwestia tańca by się rozwiązała. |
Witam,
Panowie, przymierzam się do wymiany okien w mieszkaniu na PCV. Ktoś może polecić jakiegoś producenta dobrego? Kompletnie nie moja działka, nie znam się za grzyba. Chyba, że macie może od razu jakąś firmę konkretną z okolic Rzeszowa do polecenia. Wtedy jeszcze mniej mi szukania zaoszczędzicie. :-D Czuwaj! |
Można w jakiś sposób kupić od polszitu dostęp do euro przez Iple i podzielić z kimś dostęp ? Czy wykupując dostęp mozna logować się na więcej niż jednym urządzeniu jak np. na player.pl czy canal+sport online ?
|
poleci ktoś pocztę kwiatową? dobre ceny oraz szybkość realizacji zamówienia ?
|
witam wszystkich, spotkał się ktoś ostatnio z jakąś promocją na dekoder do naziemnej tv? chodzi mi o sklepy typu Auchan, Tesco
pozdrawiam |
Korzysta ktoś z Was może z telewizorów Manty? Zastanawiam się nad kupnem odbiornika (Full HD, itp) do 1500 zł, a opcja na kupno Manty 50 cali jest całkiem spoko. Za każdą opinię z gory dzięki!
|
Cytat:
Nie chcę mówić, że każdy telewizor tej firmy jest taki, niestety nie pamiętam modelu, aby ci odradzić. |
Czy ktoś miał może zabieg po złamaniu kostki bocznej i skręceniu stawu skokowego?
Komuś się udało bez zabiegu, śrub, itp? Jak długa jest przerwa, bo słyszałem różne wersje od 2 miesięcy aż do 4 miechów. |
Poszukuję dość pilnie dekoratorki weselnej. Tylko jakieś sprawdzonej i w miarę rozsądnej cenie. Do dekoracji sala bukiety auto. Może ktoś coś słyszał albo ma z własnego doświadczenia?
Bo jak dzisiaj usłyszałem 250zł za sam bukiet to aż mnie.... Będę wdzięczny za pomoc :) |
Czy ktoś orientuje się gdzie mogę wydrukować sobie spisany tekst w formie książki w kilku egzemplarzach na pewną okazję?
|
Pytanie do osób ze Skawiny/okolic, czym obecnie w okresie wakacyjnym najlepiej/najszyciej dojechać z Placu Inwalidów/Dworca Głównego do Skawiny, jakiś bus ?
|
Cytat:
przez Plac Inwalidów jeździ bus stricte N. Kleparz- Skawina, a także wszelakie busy typu Wadowice, Zator itd które przejeżdżają przez Skawinę. Galeria -Dworzec są busy przy galerii na tych parkingach, lub można podejść pod dom turysty -tam jest bus do Skawiny który ma dosyć częste kursy. (rozkładów nie posiadam) No albo MPk pchać się na Czerwone Maki i tam jest kilka autobusów jadących na Skawinę Pozdrawiam |
Jakim programikiem (prostym!) szybko"zmniejsze" pliki nagrane komórką? Mam ich trochę w formacie mp4 i paru minutowy filmik zajmuje kilkaset megabajtów...
|
Mam tablet. Chce by służył mi on w pracy w terenie, stad szukam mobilnego internetu. Tablet ma wejście na karte SIM.
Jakie mam potrzeby? 1) NET mam w domu stacjonarny, w komórce, ten ma być niezależny stricte do pracy: odczytać maila, znaleźć działkę na geoportalu, cos wyczytać. Robienie Wi-Fi z telefonu odpada. 2) pakiet danych - jako ze będzie to tylko uzupełnienie posiadanego internetu pewnie wystarczyłoby mi średnio 1-2 GB miesięcznie. 3) karta czy abo- obojętne 4) miesięczny koszt- marzy mi się 10-15 zł miesięcznie, nie więcej. Aero? Jakiś inny pomysł? Dopiero będę drążył temat, rzucam hasło bo może ktoś jest bardziej na bieżąco. Jakby co to priv. Dzięki z góry. |
Korzystał z was z gwarancji rozszerzonej w RTV AGD ? chciałbym oddać tv bo mi się pikseloza zrobiła.....i naprawdę wymieniają sprzęt na nowy jak się nie uda zrobić ?
|
Bodajże po 3 krotnym wysłaniu do serwisu (musisz to sprawdzić) piszesz wniosek o wymianę sprzętu i odsyłasz znów do serwisu. Później dostajesz w ciągu iluś dni (do 2 tygodni) informację zwrotną czy sprzęt będzie wymieniony czy nie. Zazwyczaj wymieniają, możesz też za dopłatą czy coś wziąć lepszy sprzęt, ale oczywiście tylko w punkcie. Nie ma zwrotów pieniężnych, jak weźmiesz tańszy sprzęt nie zwrócą Ci różnicy.
|
Cytat:
Z zasięgiem najlepiej szukać czegoś w play bo masz roaming innych sieci, jeśli nie ma nadajnika play to łączysz się po t-mobile np. W zeszłym roku nad morzem używałem i działał super. W t-mobile jak weźmiesz kartę to masz pakiet internetu chyba właśnie 2 gb za 15 zł. |
ABGwislakABG Dzięki wielkie a nie wiesz może ile trwa "naprawa" ? czyżby magiczne 24 dni robocze ?
|
W moim przypadku to było do 3-4 dni roboczych. Reszta to wysyłka (w 1 i 2 stronę).
Tak miałem w przypadku ASUSa. Generalnie do 14 dni dostawałem sprzęt, po czym się wkurviłem i złożyłem wniosek o wymianę. Na całe szczęście model już dawno wycofany ze sprzedaży, więc miałem wymianę sprzętu. Zależy jaka marka, jaki ma serwis, jak długo "leżą w oczekiwaniu na realizację zlecenia", gdzie siedziba serwisu. |
Świetnie właśnie przeglądam papiery gwarancyjne które skończyły się w lutym br...brawo ja....mimo to dzięki jeszcze raz....
Kocur LG LG42LS3450 kupiłem go w 2013 r akurat jak gwarancja się skończyła zaczęły się problemy,teraz mam pionowy pas pikseli,ale jak tv się rozgrzeje to jest ok... |
Jaka marka / model ? dobrze wiedzieć na przyszłość jakby co ...
|
Hej, szukam filmu, googlowałem po polski i angielsku i nie mogę znaleźć. Może kto z forumowiczów będzie wiedzieć jak się nazywa. Z filmu pamiętam tylko jedną scenę. Gość grał na gitarze w nocy na balkonie(chyba gdzieś w Kalifornii) i w oddali gdzieś ktoś z nim zaczął grać. To był film biograficzny i pamiętam, że tuż przed napisami znalazło się info, że potem spotkał tego drugiego gitarzystę i założyli razem zespół.
Kojarzy ktoś? |
Poleci ktoś jakiś dobry klub go go w Krakowie (okolice rynku) na wieczór kawalerski? Żeby dziewczyny też nie były bardzo natrętnie i nie namawiały na drinki za niewiadomo jakie pieniądze. Jasne, że w takim klubie trzeba trochę kasy zostawić, ale bez przesady.
|
Pisz do Meresia, może coś poradzi.
|
Pracuje ktoś z Was w jakimś telekomie (Orange, T-mobile, Play) ?
Potrzebuję dobrą ofertę na 2 numery. |
Pracuje ktoś Was w Sanepidzie w Krakowie lub zna kogoś z tej instytucji? Jakby co to priv :-)
|
Pany polecicie jakiś sklep filatelistyczny czy coś w ten deseń? Mam w cholere znaczków jeszcze z dawnych czasów i zależy mi , żeby to ktoś wycenił i sprawdził, czy może jest w tym coś wartego.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Poleci ktoś gabinet rehabillitacyjny, gdzie ceny nie są z kosmosu?
Potrzebuje dostać się na krio, pole magnetyczne, lasery. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl