![]() |
Cytat:
|
Ten naroznik przy E to chyba bdzie jakos odgodzony czy cos
W koncu zajmą go goscie ???chyba ze jakis bufor wydzielą ale glupota by bylo robic pusty sektor np E1 jako byfor...przy E5 jako dla goci tez blysneli i zrobili caly sektor na 1 tys miejsc buforem.(E4 )...oby teraz nie marnowali miejsc tylko zrobili to z głową |
Środek nocy, a panowie dalej pracują na A/B !
:) |
Cytat:
|
Cytat:
A co do buforów od strony C też by musieli go zrobić tak więc podwójna strata miejsc. |
Cytat:
A jednak zamiast najbardziej prawdopodobnych powątpiewań i wydawań zanim się coś napisze lepiej sprawdzić! |
w narozniku bedzie prawie 2 tys miejsc a dokładnie 1919 czy nawet wiecej niz 5 % stadionu przeznaczonych dla kibiców
|
No czyli miejsca będzie 1919, gdzie wpuści się maksymalnie 1650 osób więc zostanie 269 wolnych miejsc gdzie będzie można postawić dowolną liczbę policji/ochroniarzy do pilnowania gości na skrajach sektorów.
Pozostaje jednak tylko jeszcze pilnować gości przed naszymi sektorami co by nic w nich nie poleciało... ale tu może wystarczy strach przed karą? Wszyscy będą musieli mieć imienną kartę i nikt się nie wywinie. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Poniżej załączam screenshot z jednego z planów. |
Czytać potrafisz ? już z 5 razy było to tutaj wyjaśniane !!
PODNOŚNIK DO WYCIĄGANIA/WCIĄGANIA SPRZĘTU DO PIELĘGNACJI MURAWY-WALCA,KOSIAREK ITP |
Dla mnie po prostu niesamowita jest rozmowa na temat budowy stadionu na 128 stronach. A stadion jest skończony w 50 %.
Większość z postów to pytania co to będzie itp. przecież jest strona www.stadionwisly.info z której można się dużo dowiedzieć i niekoniecznie kilka razy pytać się o to na forum. |
Cytat:
|
http://sketchup.google.com/3dwarehou...feb2af50c118d4
fajna wizualizacje zrobił chłopak z forum pesleague.pl, sami ocencie :) |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...po_prac//5832/
Na tym Zdjęciu dokładnie widać że szczelina pomiędzy nowymi trybunami a ,,starymi'' trybunami E i D będzie bardzo mała, praktycznie żadna :shock: przyznam że mnie to bardzo pozytywnie zaskoczyło :D |
Ktoś wie, czemu nie kładą dalej schodków? Skończyli na równo z końcem wyjścia na sektor.. mogliby to zakończyć i brać się za górne rygle :D
|
A jednak idzie w górę kolejny rygiel i nie czekają na położenie wszystkich schodów...
|
Kolejny render, tym razem rzut z góry. Udało mi się wkońcu odwzorować dokładnie nachylenie trybuny D i jest takie jak w rzeczywistości. (Na tym renderze nie widac dachu bo celowo go ukryłem żeby było widać trybune).
http://img233.imageshack.us/img233/1/39383245.th.png |
radekogi, odwalasz kawał dobrej roboty!! dzięki:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
po 20 a ziemia przy AiB nadal wybierana :) miło się na to patrzy :) wiecie moze z których stron ścianka szczelinowa jest skonczona? wydaje mi się że wzdłuz boiska juz jest bo było tam to robione wczoraj, dzis przy pawilonie a jak z resztą? przy narozniku widze ze tez juz ziemia wybierana to tam juz scianka jest skonczona? Podzielcie sie wiedza ze mna :) Pytam z czystej ciekawosci nie odpisywac prosze po co mi to wiedziec :D
|
O cholera jasna ... godzina 23:30 a oni na budowie cały czas wybierają tą ziemie !! Szacunek dla takiej firmy !!
|
Jaki szacunek? Człowieku pewnie gonią terminy i dlatego teraz tak zapierdalają.
|
Cytat:
|
Godzina 3:30 nad ranem, a oni caly czas pracuja!!! :O
|
Cytat:
|
Mam do Was prośbę, piszących w tym temacie. Zauważyłem, że ten temat stał się być mocno hyde parkowy, tylko połowa postów jest pisana z sensem, bardzo fajne rendery daj nam radekogi. Ale kogo interesuje to, że robotnicy pracują do 3 godziny w nocy. Było też sporo postów typu: "Ale fajnie się patrzy jak nasza trybuna tak szybko rośnie :)". Nie wiem, może moderatorzy pozwalają na takie posty, jak tak to sorry. Ale one nic nie wnoszą do tematu. Nie mówie już nic o pytaniach zadawanych kilkakrotnie, bo po prostu nie wszyscy czytają posty kolegów.
|
Nie wiem czy post że nasz stadion jest budowany 24 godziny na dobe nic nie wnosi no ale ok...Według mnie to jest akurat całkiem na temat...
|
Nie wszyscy mają ochotę wertować 120 stron w tym temacie w poszukiwaniu odpowiedzi, nie każdy jest inżynierem budowlańcem żeby pisać sensownie i coś wnosić do tematu. Kogo interesuje to, że robotnicy pracują do 3 w nocy? Np mnie, choć o 3 w nocy śpie smacznie to mimo wszystko wiem że robotnicy pracują. I takie "nic nie wnoszące info" sugeruje, że rzeczywiście są jakieś opóźnienia. Było, masz racje, mnóstwo postów w stylu ale fajnie że trybuna tak szybko rośnie ale wydaje mi się że po to ten temat jest. Każdy kibic Wisły cieszy się z tego jak stadion idzie w górę i myślę że ma prawo wyrazić radość w odpowiednim temacie. Pzdr.
|
Ale akurat to że pracują w nocy można było już zaobserwować od momentu zbrojenia płyty dennej więc nie wiem czemu co stronę ktos musi o tym napisać
|
Radekogi, jestem pod wrażeniem Twojej pracy! Tak trzymać, czekam na kolejne rendery:)
|
Cytat:
Kolejne stopnie na dolnych trybunach są dokładane wolno bo wolno, ale zawsze dokładane. Z kolei budowa ścianki przy A i B zmierza do końca. |
Ciekaw jestem, czy z punktu widzenia architekta możliwe jest na tym etapie jakieś rozsądne połączenie dachu trybuny wschodniej z dachem trybuny południowej i północnej tak, aby stanowiło to jakąś spójną całość. Myślał ktoś nad tym?
|
Cytat:
|
Cytat:
Wypada też dodać że na takim obiekcie musi być okreslona wentylacja (chociażby po to żeby murawa "oddychała") więc pewnie z tego powodu dachy nie są połączone. |
Co za pierdoły....
Normalnie żal d.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl