![]() |
Cytat:
@ToTylkoJa dobrze prawi, Litar to porządna osoba, której naprawde należy się szacunek za ogarnianie tego wszystkiego u Nas, gdyby nie on, wyjazdy nie wyglądałyby tak jak wyglądają. A co do ligi: Cracovia - Piast Gliwice 28 lutego, 14:45 Polonia Warszawa - Legia Warszawa 27 lutego, 20:00 GKS Bełchatów - Lech Poznań 1 marca, 17:00 Jagiellonia Białystok - Arka Gdynia 28 lutego, 19:15 Odra Wodzisław Śląski - Łódzki KS 1 marca, 16:45 Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 28 lutego, 16:00 na Stadionie Śląskim Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław 28 lutego, 17:00 Polonia Bytom - Wisła Kraków 27 lutego, 17:45 Ciekawe co z derbami w stolicy, Polonia nadal przy Konwiktorskiej będzie grała? |
Cytat:
A ja sadze, bo widze, ze lubisz tu skrobac. |
Cytat:
Studio o co chodzi z brakiem szacunku do nas? Jak na moje oko to mylą ci sie 2 pojęcia, szacunek i nienawiść. Myśle, że kibicom Wisły szacunek sie należy, a to, że ktoś nas nie lubi to już inna sprawa. |
studio
Jeśli kogoś NIE SZANUJĘ , i jakby nie było mówię mu to w oczy to już z nim więcej nie rozmawiam. Wypadałoby żebyś TO odszczekał lub jakoś " dyplomatycznie " się z tego wycofał , bo jeśli pozostajesz przy swoim , to co Ty robisz na Wiślackim forum? Kieruję to pytanie bardziej do szanownych moderatorów niż do ciebie |
Nie szanuję Was za pewne akcję pozasportowe, że tak ujmę a o których się tutaj (i wszędzie) nie rozmawia i bardzo dobrze. Przypomnijcie sobie czemu Legia nie chciała do Was jeździć. Piłkarsko czy czysto-kibicowsko mógłbym, ale nie muszę.
|
Czyli drogi lechito, Cracovii też nie szanujesz? :lol:
|
Cytat:
a o pasach napisał kolega wcześniej |
Cytat:
Myślę, że z forumowymi legionistami nie jest tak źle, goście są wystarczająco dojrzali, że chyba nie muszą się obnosić ze swoją odmiennością. Teraz Amica ma dobrą rundę i mamy najazd chorągiewek(wystarczy spojrzeć na daty rejestracji niektórych z nich), które przyszły nas ewangelizować i wprowadzać tutaj cywilizację białego człowieka, na zasadzie "nie szanujemy was, jesteście ciemiężyciel narodu wybranego i w ogóle, ale fajnie tutaj z wami pogadać". Trochę to śmieszy, ale co kto lubi. Mnie to nie wzrusza, przeżyliśmy kibiców Beitaru, przeżyjemy i pyry. Jak dobrze pójdzie, to paru "wirtualnych" od nas się przerzuci i będzie spokój. Zresztą - poczekamy, zobaczymy, jak 7 będzie chciał, to oszczędzi chłopakowi dylematów moralnych z cyklu "wchodzić na forum tych ..., czy nie". Cytat:
Jednym słowem - lepiej nie drążyć, dlaczego czasami klub A to klub B, a gdyby to się okazało wygodniejsze - to jest akurat odwrotnie, gdyż grozi to schizofrenią, a przecież zdrowie najważniejsze Ostatecznie: skoro Amica - Legia to derby Polski, to czemu Groclin nie miałby rozgrywać derbów z Legią Warszawa? |
Cytat:
Wolfy, wystarczy spojrzeć kto rządzi polską piłką aby przekonać się z czym mamy do czynienia:-/ |
no ale to jak
szanujesz pani kolego szanowny swoją zgodę Cracovię, czy nie? |
Cytat:
PS. http://pl.wikipedia.org/wiki/Relatywizm postudiuj. |
Cytat:
Myślałem, że go zbanujesz, a Tobie się pedagogiczne ciągotki załączyły:foch: :lol: |
"Nie bij, wytłumacz" :lol:
|
Cytat:
Jeśli o mnie chodzi. Forum przeglądam od dawna i postanowiłem się zarejestrować po to, aby podyskutować na tematy kibicowskie i rzadziej piłkarskie. Jeśli to nazywasz "ewangelizowaniem i wporowadzaniem...(bla bla bla)", to chyba nie przykładałeś się za bardzo do czytania i przede wszystkim analizowania dyskusji, które miały tu miejsce. Śmieszy ? Przede wszystkim śmieszy pyszałkowatość części Waszych kibiców." Przecież my jesteśmy Wisła, nam należy się szacunek ! Zobacz ile mamy mistrzostw ! Legia i Wisła najbardziej zasłużone kluby" :rotfl: Większego zarozumialstwa ze świecą szukać. Może przed rejestracją wprowadzicie skrypt, który będzie wychwytywał kibiców z klubów, które mają mniejsze sukcesy niż Wisła. Bo jak oni śmią z Wami dyskutować ?! A jeśli już dyskutują, to tylko na kolanach i z szacunkiem. Bo Wy jesteście Wisła. I wygraliście z Barceloną ! :-D Kolejny raz piszecie jak to Was ta Lech nie interesuje, śmiejecie się, szydzicie, a i tak temat za nie więcej jak kilka tygodni wróci, z kolejną dawką wylanej żółci. Zawsze wraca :) Po prostu zapętlacie się w tych zapowiedziach. Teksty o wytykaniu braku honoru są już szczytem śmieszności. To chyba znak, że świat się powoli kończy. Jak tak dalej pójdzie, w niedługim czasie należy spodziewać się przemówienia Kim Dzong Ila o obronie praw człowieka. p.s. "Przerzuci" jak już. |
To Wy przyszliście do nas a nie my do Was.
W Krakowie jest klub Górali ze Wzgórz Golan więc dyskutować na tematy kibicowskie i rzadziej piłkarskie możesz sobie z nimi. Departament Propagandy mają rozbudowany do niewyobrażalnych rozmiarów i pewnie niejednego się dowiesz. A jak się człowiekowi miło zrobi... I nikt o Amice nie mówi. Gimnastykować się nie trzeba. |
Cytat:
Na ktore forum by niezagladnacto jest wysyp Poznanskich pokemonow srednia wieku 13 lat,zadnego pojecia o pilce ktorzy pamietaja tylko to co chca albo co jest im wygodne a jak sie uswiadomi ze z siebie pajaca zrobili to znikaja albo powracaja pod innym podpisem. Jestescie na fali na topie i jak wam ktos prawde napisze to strzelacie focha albo zmieniacie temat, zdalem sobie juz dawno sprawe ze z wami sie nie oplaca wogole dyskutowac bo wy jestescie NAJ i nie dyskutuje |
Cytat:
PS. Legia prowadzi z Dynamem Kijów 3:0, ale z tym samym Dynamem Unterhahing zremisowało 3:3 |
Legia czesze Dynamo Kijow w sparingu 4:0.
|
Cytat:
ehh mi to sensacja :P |
Cytat:
W sumie to tylko sparing, więc nie ma co się podpalać, ale wynik jednak cieszy. 4fan_player- całkiem możliwe:-p |
ToTylkoJa chyba dałeś się nabrać na 'zaczepkę' pysia :)
|
Ja juz was wielkopolanie nie rozumiem, nikt nie ma zamiaru Was nawracać, chcecie gadać na tematy kibicowskie . I na dzień dobry user studio deklaruje że rozmówców nie szanuje (żadnęgo Wiślaka).
Ale pogada, nawet chętnie- ... to kretynizm czy tupet? "TO coś pozasportowe" za co jak mówisz nie szanujesz żadnego Wiślaka wprowadzili i upowszechnili wasi pasiaści przyjaciele, im też piszesz posty o "braku szacunku? |
Myślałem, że bez Arru~ nie bedzie miał kto w Legii strzelać ;) Co by sie legioniści za bardzo nie cieszyli to niech sobie przypomną jak Legia grala w lidze, po tym jak francuskie ekipy rozjeżdżała :>
@ wolfy Cytat:
@ studio, no i nie powiedziałeś mi wkońcu, szanujesz swoich kolegów z Krakowa czy nie? |
Cytat:
Niestety dla nas samych jak widac jesteśmy aż zbyt gościnni dla takich oszołomów jak Ty . Ciekawa sprawa że tylko z Amici tacy są . Pare miesiecy temu jeszcze w ramach ...dla Ciebie pojęcie abstrakcyjne szacunku ..pisałem Lech ale teraz , po czytaniu komentarzy Twoich i Tobie podobnych, jak widze niebieskie logo Twojego klubu ( naprawdę nie interesuje mnie czy jesteście na 1 miejscu czy jak prawie zawsze w srodku tabeli ), to bierze mnie na wymioty . Niestetydla was i dla reszty kibiców macie rozgłos w różnei jmasci mediach , bo nie powiem zagraliście przyzwoita runde w euro-pucharach i juz nasze dziennikarzyny jazda na całego "Lech na majstra "Smuda na trenera rep. "Stlić 2 Pirlo" itd. Jest to dla mnie jako kibica Wisły ale też polskiej piłki "smieszno-straszno" jak w starym dowcipie . Druga sprawa jest kto Ci daje podstawy do obrażania innych i wtykania nam (a szczególnie moderatorom) że wylewamy na was żółć ? Skąd taki pomysł ? my nie musimy na was jej wylewać drogi kolego bo sami sie w niej taplacie. bez odbioru i troche szacunku , bo a)jestes gościem z innego klubu b)masz tydzien dziecka bo juz ban powinien byc od dawna . Amen. |
Cytat:
Urażonych przepraszam. No chyba że są z Poznania:lol: Bo wiecie, jak tych kibiców Amici to strasznie nie szanuję, przenieśli się ze wsi do miasta, przyszła pierwsza namiastka sukcesu i już jest najazd:rotfl: ;) |
Ta inwazja Amici na tym forum, łudząco przypomina masowe logowanie kibiców Beitaru w lecie...
|
Koledzy po szalu szanuję Was , ale bardzo prosze Wy mnie nigdzie nie wciskajcie , czuję się wykorzystywany
Jeśli nie dostanę za to bana to możecie mi przypisywać wszystkie ciekawe posty innch WIŚLAKÓW , nie obrażę się. W związku ze skomplikowaną ,tajemniczą i niewyjaśnioną nazwą klubu naszych adwersarzy (Amika, Lech ,Błękitni czy też Czarni Wróblewo?) do odwołania będę nazywał ich wielkopolanami. |
Cytat:
Tylko parę pytań (retorycznych): 1. jakiego klubu kibice masowo rejestrują się na naszym forum - od +/- 2 miesięcy? 2. jaka była reakcja na mojego posta - odpowiedzi na zapytanie skttrbrain'a? I czemu taka nerwowa - skoro jesteście "na topie" i wszystko jest cacy? Apel do moderatorów: nie banować, bo zrobiła się z tego całkiem niezła zabawa... PS. trudno wymagać od kogoś, kto nie szanuje sam siebie - by szanował innych:-) |
Cytat:
Śpieszmy się kochać kibiców Amici Tak szybko odchodzą Zostają po nich puste deklaracje I stare barwy zakurzone w szafie |
Nie wiem czy w Krakowie kalendarzy nie ma, ale sierpień 2008 to troszkę wcześniej niż "lider z Poznania" i "grupa UEFA" więc dziwne sądy, że jest sukces, to jest wylew nowych użytkowników. Ale słusznie, my już dawno na naszym forum, a Wy wkońcu na swoim zauważyliście, że jest tutaj:
Cytat:
|
studio nie omijaj niewygodnych postów :(
Cytat:
|
a ja...
a ja pamiętam, że był tutaj chyba jeden, i , jak mi się zdaję, sensowny kibic Wielkopolan (darotsok :) ) i to nie tylko przed wakacjami, ale nawet przed moją rejestracją na forum. w zeszłym roku, przez pewien czas w podobnym guście pisali tutaj legioniści. z całego tamtego sortu został i regularnie pisze chyba ToTylkoJa. Sądzę, że z Wielkopolanami będzie podobnie. |
Cytat:
|
Jak widzę co tu się wyrabia to brakuje mi Kijka i Spideya. :-/
|
Vinci, Spidey i Kijek, to historia dużo starsza niż wiosna 2008...
bo pamiętam ich posty jeszcze z czasów Smokomira i ósmego miejsca, a mam takie przebłyski, że wcześniej (Dan, Wąsaty Sum) także tu byli. edyta: Kijek Warszawski rozmywacz I 07.02.2005 spidey Warszawski rozmywacz II 09.09.2005 a kreseq ciągle zbanowany bo go nie ma na liscie uzytkownikow :D |
Najlepszy i tak był kreseq jak mi po matce pojechał :) ale bana na długo chyba dostał za to. Reasumując jednak kibice Legii są o wiele bardziej ogarnięci niż kibice Lecha.
|
bo i są kibicami dłużej zapewne, a nie dopiero od wakacji :D
|
Cytat:
więc historia podobna |
I też z Wielkopolski... :D
|
Tak dla rozluźnienia :D Cracovia zagra sparing z reprezentacją Gibraltaru xD info : 90minut.pl
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl