![]() |
Cytat:
TO jest Piotrek Brożek..Obrońca on raczej bramki nie strzeli:P |
Panowie mógłby mi który streścić I połowe lub opisać grę naszych ? :) Bo do domu wszedłem w czasie przerwy ;/
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Vinci - w Kielcach miał być mecz.
|
Troche nudny mecz ze względu na zły stan murawy i brak dopingu w niektorych momentach. Lewą stroną (Kosa, czasami schodził Obraniak) najwiecej dobrych dosrodkowan i akcji. Dobrze gra napewno Zewlakow i chyba jednak Lewandowski. Dudka kiks na początku a tak to w miare. Rumuni mieli 1 akcje po błędzie Kokoszki, my bylismy sporo lepsi, oni graniczal się tylko do strzałów z dystansu i wywalczali wiecej roznych. Obraniak ma celownik zepsuty ale próbuje. Napewno na plus Kosa, Obraniak i Żewłakow. Kokoszka i Kuba na minus. Kowalczyk i Dudka też średnio. Reszta całkiem poprawnie.
|
Z tego co teraz widzę w 2 połowie to Kosa ma chyba jakiś "celownik" w nodze ;) Tylko looknoł i podał na nogę do Ludovica ;] Jak to mówią stary ale jary ;)
|
Kokoszka wez zejdz z boiska :/
|
to się obrona popisała....
|
Franek Smuda czyni cuda...
jak dla mnie nic się w stylu nie zmieniło no i... 0-1 |
brawo
jeszcze jeden |
Myślałem że Franz jako jeden z niewielu przerwie pasę selekcjonerów bez zwycięstwa w pierwszym meczu ale się jakoś na to nie zanosi...
Kokoszka nie powinien grać w reprze nawet w takich meczach co właśnie udowadnia. P.S. I ten jeden zachrypnięty głos :"Kto wygra mecz" i brak odpowiedzi :D |
Ofiarny ten Rumun , który zaliczył asystę .
Prawie sobie nogi połamał na tym kretowisku . |
Łamagi są i tyle, murawa dla obu drużyn taka sama.
Kosowski na razie bardzo dobrze i podoba mi się w miarę Obraniak. Aha i doping miażdżący :lol: |
a na trybunach słychac.....LLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOO OOOOOOO HAHAHAHAHAHAHAHAH
|
Przesłyszałem sie czy było słychać "Hutnik Kraków"?
|
poziom jakby grała 15 z 16 drużyną w ekstraklasie.Smude czeka dużo pracy.
|
Kuszczak jeden błąd i już Artur Boruc....
|
a Słowenia strzeliła kontaktową bramkę na 2-1 z Rosją
|
Cytat:
|
proponuję, żeby na tym forum użycie nazwiska Peszko, było uważane za obelgę, tak samo jak na przykład c..pa
|
Zewlakow i Kokoszka nie moga juz wiecej zagrac w kadrze, sa za slabi.
|
Cytat:
|
Ależ Słowenia miała okazję na 2:2 w 91 minucie - szkoda. 2:1 ostatecznie. Wie ktoś o której mecz Kostaryka - Urugway ??
|
Cytat:
Mecz słaby, ale plus za Kosowskiego w kadrze. Brożek się chował z tyłu przez większość meczu, Kowalczyk odważniej zagrał z prawej strony i dobrze mu szło |
hmmm wydaje mi się, że od pewnego czasu oglądanie meczów naszej kadry może bywać męczące ;)
Co do meczu, to mimo ostatniej marnej interwencji w 86 minucie, mecz Kuszczaka uważam za poprawny. Peszki też bym nie niszczył komentarzami, bo mimo, że w obu sytuacjach nie zrobił tego, co do niego należało, to jednak potrafił się w nich znaleźć. Zwróćmy uwagę, że przez blisko godzinę ta sztuka Lewandowskiemu się nie udała... Jeżeli chodzi o doping, to moim zdaniem powinni sobie darować rozgrywanie meczów na Legii do czasu uregulowania sytuacji na trybunach między bywalcami trybun a gospodarzami z ITI. Niech grają gdzie indziej - Chorzów, Kielce, Bydgoszcz czy Ostrowiec zrobią ciekawszą otoczkę wokół tej marnej gry, niż to co dzisiaj widzieliśmy... Generalnie, nadal jesteśmy w dupie :evil: |
O 3 w nocy gra Kostaryka..
|
Zauważyliście z jakim numerem gra Lewandowski ? 8 jak 8 milionów Euro czyżby chciał pokazać ile jest wart :lol:.Peszko to jednak jest kaleka gdyby nie on to 2:1 by było.Szkoda że mecz w Kielcach nie był grany, tam przynajmniej murawa wygląda jak murawa a nie jak klepisko po których przeszło stado że z meczu na mecz będzie coraz lepiej bo jakiś pomysł na grę jest.Szkoda że nasi strasznie na stojąco grają :/
|
Doping ogolnie zenajacy. nie wiem czemu PZPN wpadlo na taki pomysl, zeby grac na stadionie Legii w czasie remontu. Takie rzeczy tylko w Polsce :/
I caly czas to "ITI spier...." To juz sie robi rownie nudne co i smieszne. |
Najlepszy Kosowski , najsłabsi Kokoszka i Dudka .Mimo porażki trochę lepiej niż w ostatnich meczach.
|
Nowy trener nic nie pozmienial .....i nic nie zmieni.
Ci pilkarze to poprostu przeciętniacy ktorzy pilki dokladnie nie potrafią przyjąc. Wychowywac mlodziez,szkólki ,sprowadzac dla nich trenerow.W nich nadzieja,a moze za jakies 5-10 lat mecze Polskiej Reprezentacji bedzie dawalo sie jakos obejrzec. |
Do tego ta beznadziejna transmisja - nie rozumiem, czemu C+ potrafi fajnie sprzedać Legijną kichę z tego samego stadionu, a TVP nie potrafi nic....
Kosa dobrze, Błaszczykowski się wywracał przez gównianą murawę, Brożek w miarę, Kokoszka dno |
nie wiem czy ktoś zwrócił uwage ..
ktoś tam zaczał krzyczeć Leooo Leoo przez minute dwie ( wtf ?! ) a tvp wyciszyło mikrofony na trybunach ? dopiero jak przestali to włączyli :D |
Ogólnie - słabo.
Kowalczyk - cała masa głupich i wręcz śmiesznych strat, lecz kilkakrotnie nieźle w ofensywie. To jednak za mało. Stanowczo za mało. Pietia - za mało widoczny. Bał pociągnąć z piłką po skrzydle, wziąć więcej odpowiedzialności w ofensywie. Kosowski - plus. Jedyny chyba plus. Dudka - nigdy nie byłem do niego przekonany, po tym meczu tylko mnie w tym utwierdził. Brakuje nam takiego Sobola na tej pozycji ;). Lewandowskiemu po słynnym wywiadzie stanowczo się sprzeciwiam. Honor przede wszystkim. Błaszczykowski - jedyne wytłumaczenie słabej postawy to chyba kiepska murawa - nic nie pokazał. Peszko - mógł, a nawet powinien w pojedynkę przesądzić o wyniku. Dwie setki, i dwie 'idealnie' zmarnowane. Cała reszta ogólnie też mizeria. Z drugiej strony to samo można powiedzieć o Rumunach, którzy lepsi od nas wcale nie byli :p. Wniosek - słaby mecz. Wniosek drugi - Smuda ma ponad 2 lata ;). |
Moze dlatego krzyczeli bo Smuda kojarzony jest z Lechem i Wisla oraz Widzewem :D
I zaden Legionista nie gral od poczatku. haha A u Leo pewnie byloby inaczej :D co do meczu to wynik powinien byc remisowy, bo zadna druzyna na zwyciestwo nie zasluzyla. Finito |
Juz widze komentarze na onecie Kosa, Zewlakow i Brozek dno. Co za ludzie ? W ogole oni by chcieli od razu zebysmy wygrali 3-0 z Rumunami, tak sie nie da, tępaki...
moje ocenki (1-6) Kuszczak - 3+ (raz swietnie, raz wypuścił, przy bramce chyba bez szans) Kokoszka - 2 (nie zagrał tragicznie ale najgorzej z wszystkich obroncow) Zewlakow - 4+ (1 błąd na cały mecz, tak to czyścił co sie dało) Pi. Brozek - 4-(dobry mecz, często w ofensywie, troche jakby niemrawy, ale dosyc pewny) Kowalczyk - 4(za 1 połowe dałbym 3, ale w 2giej duzo lepiej i w ofensywie i defensywie) Kosa - 5 (10 dobrych dosrodkowan, moze 1 popsute, duzo prostopadłych podan i walki, ale troche wolny i szybko sie męczy) Obraniak - 5-(zapierdzielał równo, strzały mu nie wychodziły ale prostopadłe podania i dosrodkowania z prawej strony, takze gra z klepki, dobry mecz, w 2 połowie lepszy niz w 1) Dudka - 3+(nie zagrał ani źle ani dobrze, typowy średniaczek, jego poziom, tu strata, tam strata, tu swietne podanie, ale za rzadko) Kuba 2(nic mu nie wychodziło, moze 1 akcja na caly mecz, areszta to kiksy i gubienie pilki) Lewandowski 4(często pod grą, kreował akcje, ale nie dochodził zbytnio do sytuacji podbramkowych, duzo włożył w ten mecz) Jelen 4-(wydaje mi sie że słabiej niż Lewandowski, ale tylko troszeczke, powinien lepiej strzelić glową po dosrodkowaniu Kosy) rezerwowych nie oceniam bo dałbym kazdemu 1 czy 2. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale u nas bylo tylko raz w meczu - WISŁA KRAKÓW
a oni chyba co 15 minut po dwa razy z AjTiAjem :D |
A może krzyczeli Hutnik bo ten klub ma ogromne problemy teraz i nie wiadomo czy będzie nadal istniał?:) taki wyraz solidarności..
A co do samego meczu..na pewno z taką grą wygramy z Kanadą w środe (która dziś uległa Macedonii 3-0) a potem zobaczymy co Smuda poskłada z tych grajków którymi dysponuje. Dziś najlepszy Kosa..najsłabsza obrona która była czesto 2 razy wolniejsza od zawodników Rumunii którzy czasami klepali Nas jakby byli jakąś Barceloną. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl