Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

Cinek1906 20.10.2010 18:31

ja na Śląsku chodziłem po całym stadionie, tzn prawie całym, tylko narożnika D nie zwiedziłem; >

fialo 20.10.2010 18:31

Nie ma żadnego vouchera. Wsiadasz w pociąg i jedziesz.

SiD1894 20.10.2010 19:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcinnno (Post 996467)
Na jaki sektor musze mieć bilet by przejść na sektor G ?

Żeby przejść na G musisz kupić bilet na narożnik (Sektor E)

ManiekTS 20.10.2010 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 996506)
Nie ma żadnego vouchera. Wsiadasz w pociąg i jedziesz.

Z tego co napisał WRzŚ, musze sie wrucić po voucher na pociąg, bo jak narazie mam tylko bilet na mecz, a bilet na mecz nie upoważnia mnie do przejazdu pociągiem

Wiślak178 20.10.2010 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SiD1894 (Post 996514)
Żeby przejść na G musisz kupić bilet na narożnik (Sektor E)

Narożnik koło G to jest sektor F

fialo 20.10.2010 19:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ManiekTS (Post 996517)
Z tego co napisał WRzŚ, musze sie wrucić po voucher na pociąg, bo jak narazie mam tylko bilet na mecz, a bilet na mecz nie upoważnia mnie do przejazdu pociągiem

Chłopie ogarnij się, jaja sobie z Ciebie robi. Nie ma żadnego vouchera ani biletu. Jeździłeś wcześniej na jakieś wyjazdy, albo chociaż do Sosnowca ? Jak tak, to powinieneś wiedzieć, że jak jest specjal tylko dla nas, to żadnych voucherów nie ma.

No ale jak bardzo chcesz, to możesz wrócić jutro na R22 w poszukiwaniu vouchera, z mojej strony mogę Ci tylko życzyć powodzenia :D

E:Ja jestem zajebiscie wylajtowany ;)

ManiekTS 20.10.2010 19:33

Wylajtuj, to jest mó pierwszy wyjazd, więc chce sie upewnić

francesc92 20.10.2010 19:40

Witam, kupię 2 bilety na G na Lechię. Zainteresowanych zapraszam na prv.

<3 Wisla Kraków 20.10.2010 20:29

Mam do odstąpienia karnet na mecz sobotni z Lechia :-) gdyż wyjezdzam na weekend,warunekiem jest zestawienie mi dowodu który oddam w poniedziałek lub wtorek w zamian za zwrot karnetu :-) 4pak piwa Heineken za wymiane mile wydziany zainteresowani niech piszą na PW.(karnet sek.G3)
Pozdrawiam.
edit ; już nieaktualne.

Pawel.Busko 20.10.2010 20:35

Studenckie bilety jeszcze są, a kolega dziś kupił na młyn bilet. Wiec cos tam było ich;)

Krakus! 20.10.2010 22:36

Reklama na telebimie pod Bagatelą ,nowe plakaty na mieście ,reklamy na interii i promocje dla studentów.
Niby ten marketing ruszył jednak wydaje się ,że ta sprzedaż nie idzie za dobrze. Zobaczymy jak będzie na meczu mam nadzieję ,że będzie te -naście tysięcy :)

dynek.pl 21.10.2010 08:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krakus! (Post 996614)
Reklama na telebimie pod Bagatelą ,nowe plakaty na mieście ,reklamy na interii i promocje dla studentów.
Niby ten marketing ruszył jednak wydaje się ,że ta sprzedaż nie idzie za dobrze. Zobaczymy jak będzie na meczu mam nadzieję ,że będzie te -naście tysięcy :)

3 naszych ostatnich meczow nie dalo sie ogladac poprostu wiec tu zaden marketing nie pomoze - placic za to i marznac to moga tylko masochisci, fanatycy - ja nawet nikomu nie proponuje wyjscia na mecz bo teraz nie jest dobry moment zeby kogos przekonac do chodzenia
co to zreszta za promocja dla studentow jak 20 zl to mozna normalnie kupic bilet na G ? jak ja studiowalem to mozna
raz bylo kupic bilet za 10 zl przynoszac kupon z Gazety Krakowskiej,a stadion byl wtedy mniejszy

buli116 21.10.2010 10:55

Mam dwa wolne karnety na sektor E cena 30 zł za jedną osobę kontakt na PW
Już nie aktualne

Cwiara11 21.10.2010 12:37

Zamienie sie 2 Biletami z G3 na E12 lub E15 ... najlepiej jakby to byly miejsca jakos na dole

Kontakt - gg 8422972

aNouc 21.10.2010 13:00

Mecz z Legią coraz bliżej dlatego zalecam kupować abonamenty żeby mieć pewność wejścia na mecz bez potrzeby kupowania biletu za 200 zł pod stadionem. Bilety są bardzo tanie ale warto dołożyć kilka złotych więcej i mieć zagwarantowane miejsce na meczu z Legią, żeby potem nie było płaczu ze źli ludzie oferują kupno biletów za 100 czy 200 zł
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_abonamentow/

Promocja dla studentów jakby ktoś się dopiero obudził http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ystkich_zakow/
(To są bilety na sektory D a nie na G. Czyli narożnik, bardzo dobry widok z każdego miejsca. Czytanie ze zrozumieniem się kłania na przyszłość. I jak Ty kupowałeś to siedziałeś na kamyku obok trawy wyrastającej na trybunie bez dachu nad głową z dużo gorszym polem widzenia i płotem na 2 metry przed sobą.)
Niespodzianki jak co mecz http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...eczu_z_lechia/

licoo 21.10.2010 13:27

Będzie można kupować bilety na wyjazdowy mecz z Cracovią? Czy tylko stali wyjazdowicze będą mogli kupić? Może ewentualnie tylko Ci co pojadą na wyjazd do Poznania? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Jot 21.10.2010 13:40

Kupować? Co to za wyrażenie? :)
Pytaj czy będzie można dostać.
Osoby, które jeżdżą na większość wyjazdów w sezonie bilet raczej dostaną, ale o szczegóły to już pytaj odpowiednich osób na forum.

dynek.pl 21.10.2010 13:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 996747)
(To są bilety na sektory D a nie na G. Czyli narożnik, bardzo dobry widok z każdego miejsca. Czytanie ze zrozumieniem się kłania na przyszłość. I jak Ty kupowałeś to siedziałeś na kamyku obok trawy wyrastającej na trybunie bez dachu nad głową z dużo gorszym polem widzenia i płotem na 2 metry przed sobą.)
Niespodzianki jak co mecz http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...eczu_z_lechia/

To chyba do mnie bylo. Wiem, ze promocja jest na inny sektor niz G ale chodzilo mi o to, ze co to za promocja
skoro bilety nie sa tansze niz najtansze dostepne. w ARS-ie np. studenci pierwszego roku placa 10 zl i nikt inny
nie ma takich cen wiec tacy studenci moga naprawde czuc, ze ta promocja jest skierowana do nich.
Jak ja kupowalem bilety to siedzialem na trybunie B wiec najbardziej eksluzywnej jesli chodzi o komfort i widocznosc
jak na tamte czasy bo promocja obejmowala wszystkie sektory - specjalnie tam wtedy poszedlem bo normalnie nie
bylo mnie stac.

WRzŚ 21.10.2010 13:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jot (Post 996764)
Osoby, które jeżdżą na większość wyjazdów w sezonie bilet raczej dostaną, ale o szczegóły to już pytaj odpowiednich osób na forum.

forum to ostatnie miejsce na ziemi na którym załatwisz sobie bilet na derby

zreszta sam fakt pytania o to na forum jednoznacznie wskazuje na to ze taka osoba nie powinna dostac biletu i tak tez pewnie bedzie.

umbro 21.10.2010 13:52

bilety sprzedaż

Witam,

Mam pewien kłopot jako że pracę kończę o 17 cięzko mi się przebić do Wiślackiego świata przed 18. Słyszałem że w kasach obok sklepu sprzedaż jest prowadzona do 20 ale wczoraj byłem obok stadionu i żadnej takiej kasy nie widziałem.

Jot 21.10.2010 13:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WRzŚ (Post 996767)
forum to ostatnie miejsce na ziemi na którym załatwisz sobie bilet na derby

zreszta sam fakt pytania o to na forum jednoznacznie wskazuje na to ze taka osoba nie powinna dostac biletu i tak tez pewnie bedzie.

AJ, cholera źle się wyraziłem.
Wiem, że przez forum nie załatwi się biletu na derby, ale może w ostateczności zapytać czy będzie jakaś część dla ogólnej sprzedaży, bo to jakąś wielką tajemnicą nie będzie.
Kto jeździ na wyjazdy będzie wiedział jak bilet sobie załatwić. Tyle.

Fifiorek 21.10.2010 14:13

Kupię 1-3 bilety na Lechię. Sektor G

umbro 21.10.2010 14:42

Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć czy faktycznbie bilety są sprzedawane do godziny 20 w kasach obok sklepu czy to jakieś przekłamanie?

gris 21.10.2010 15:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez umbro (Post 996779)
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć czy faktycznbie bilety są sprzedawane do godziny 20 w kasach obok sklepu czy to jakieś przekłamanie?

Na stronie głównej pisze, że można więc chyba tak. Zawsze można zadzwonić do Wiślackiego Świata i się upewnić.

GKS_Zaglebie 21.10.2010 17:35

Witam.
Jestem z wałbrzycha.troche daleko do krakowa ale chcemy wybrac sie na mecz wiselki z legia 13 listopada.chcialbym sie zapytac czy jest jakas opcja kupna biletow przez internet? bardzo nam zalezy zeby znalesc sie na meczu.pozdrawiam

manian 21.10.2010 17:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GKS_Zaglebie (Post 996844)
Witam.
Jestem z wałbrzycha.troche daleko do krakowa ale chcemy wybrac sie na mecz wiselki z legia 13 listopada.chcialbym sie zapytac czy jest jakas opcja kupna biletow przez internet? bardzo nam zalezy zeby znalesc sie na meczu.pozdrawiam

Nie ma możliwości zakupu przez internet, tylko i wyłącznie osobiście lub przez jakaś osobę/znajomego.

blanco 21.10.2010 17:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GKS_Zaglebie (Post 996844)
Witam.

Dopiero na wiosnę będzie można przez neta kupić, a jak tak bardzo chcesz to przyjeżdżaj z tego Wałbrzycha,rozbijaj namiot przed stadionem i rezerwuj kolejkę po bilety "na Legie" .

ps. szkoda,że ludzie chodzą na mecz oglądać rywali a nie Wisłe :/

fst 21.10.2010 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez blanco (Post 996853)

ps. szkoda,że ludzie chodzą na mecz oglądać rywali a nie Wisłe :/

Szkoda i raczej ciezko bedzie to zmienic. Z reszta to i tak zadna nowosc,

Niepolomice 21.10.2010 18:34

Kupie bilet na G, lub mozliwosc zamiany jesli ktos posiada na G i chce zamienic na inny sektor na ktory kupie jeszcze bilet.

GKS_Zaglebie 21.10.2010 18:52

ak mowilem jestem z wałbrzycha torche km jest do krakowa niemoge byc czesto na meczach wisly.niejade ogladac rywali bo w legii niema czego ogladac chyba ze skorze na lawce. Odczegos trzeba zaczac i upatrzylismy sobie wlasnie jako na dobry poczatek wlasnie ten mecz.

manian 21.10.2010 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GKS_Zaglebie (Post 996877)
ak mowilem jestem z wałbrzycha torche km jest do krakowa niemoge byc czesto na meczach wisly.niejade ogladac rywali bo w legii niema czego ogladac chyba ze skorze na lawce. Odczegos trzeba zaczac i upatrzylismy sobie wlasnie jako na dobry poczatek wlasnie ten mecz.

Ogarnij kogoś kto możne Ci kupić bilet (o ile nie wykupią w 1 dzień), prześlij mu kasę na konto i odbierzesz bilet przed meczem, wszystko jest do rozkminienia jak się chce.

paczuś 21.10.2010 19:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cwiara11 (Post 995938)
Nie mam juz biletów na G ... Wlasnie wrocilem z R22.

Nie wiem co to ma być, ale przez was nie jadę na mecz z lechią, bo pod kasami się okazało że są bilety na lechię na g, a ja z kumplami wzieliśmy kase tylko na widzew... Jak nie zejdą to kupię przed meczem...

GKS_Zaglebie 21.10.2010 19:26

ja na tym meczu bede napenwo.mam kuzyna w katowicach jak by co to napenwo pojedzie i mi kupi bilet.Mam jeszcze kolezanke studiujaca w krakowie wiec bilety beda tylko chcialem sie dowiedziec czy przez internet mozna kupic bilet zeby ich nie fatygowac. pozdrawiam.

Vinci 21.10.2010 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GKS_Zaglebie (Post 996898)
ja na tym meczu bede napenwo.mam kuzyna w katowicach jak by co to napenwo pojedzie i mi kupi bilet.Mam jeszcze kolezanke studiujaca w krakowie wiec bilety beda tylko chcialem sie dowiedziec czy przez internet mozna kupic bilet zeby ich nie fatygowac. pozdrawiam.

Nie można, taka forma dystrybucji ma być wprowadzona dopiero na wiosnę.

Jaroo1 21.10.2010 20:44

Cytat:

Najlepiej nie fatyguj rodziny i kolezanki bo napewno beda wielkie kolejki po bilety. Pojedzcie sobie tydzien pozniej na Zaglebie (mecz moze byc 19-20-21 listopada- terminarz jeszcze nieustalony) wtedy napewno spokojnie ktos wykupi Ci bilet i nie bedzie musial stac 3h w kolejce :) Wszyscy beda zadowoleni! A mecz z Legia nie jest 13 lisopada tylko 12 (piatek).
No i rzecz najwazniejsza Wisla pisze sie z wielkiej litery

BEER BROTHER 22.10.2010 10:41

Wczoraj poszedłem po bilety dla kumpli z Gdańska, sam mam karnet na D23 i Pan w okienku powiedział, że nie ma możliwości kupna biletu na D bo cały ten sektor jest przeznaczony dla studentów. Ostatecznie jednak sprzedał mi bilety gdzieś w 1 rzędzie. Dobrze, że sie udało ale kto podejmuje takie chore decyzje?

Coglin 22.10.2010 12:36

w ramach ciekawostki co do biletow studenckich:
Cytat:

...Teraz, aby oglądać mecze Cracovii na nowym stadionie przy ulicy Kałuży, wystarczy jedynie okazać ważną legitymację studencką i za jedyne 5 zł. zakupić bilet na dowolny sektor (z wyjątkiem sektora VIP)...

mateo9738 22.10.2010 12:46

witam, chciałbym kupic bilety dla paru osób z poza krakowa(przyjada dopiero w dniu meczu), niestety nie mam ich dowodów ani zadnych legitek, istnieje jakas możliwośc zakupu tych biletów?

Gucio25 22.10.2010 12:54

dy2io - następny co zarabia na braciach po szalu. bilety na G za 30zl..

Niepolomice 22.10.2010 12:56

Wlasnie kupilem bilet na G w kasie - 20 ZL

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:03.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl