![]() |
na jakie kierunki się wybieracie? Bo ja dostałem się na Stosunki Międzynarodowe ;]
|
Cytat:
A tak przy okazji: jeśli ktoś ma do sprzedania książki Oxford Excellence for Matura to proszę o kontakt - chętnie odkupię. :) |
Poszukuję szkoły policealnej o kierunku-technik ekonomista. Jest ktoś w stanie coś polecić??
|
Jaki kierunek na AGH zaocznie możecie mi polecić. Głównie chodzi mi o to żeby kierunek nie był zbyt trudny. PILNE :D
|
Cytat:
Inżynieria Środowiska To takie kierunki niezbyt trudne (trochę chemii więcej jak na innych) a dające bardzo dobre perspektywy na pracę. Zresztą, jak chcesz iść na zaoczne to nie powinieneś martwić się o "trudność" studiowania. :) |
Cytat:
|
Mechanika i Budowa Maszyn - może się ktoś ze studentów wypowiedzieć na temat tego kierunku na PK, jak z nauka, egzaminami itp.
|
Wybiera się ktoś na AGH na GiG ?
|
Ja się pochwalę, że dostałem się na UJ na filologię słowiańską :)
|
Dostałem się na AGH na informatykę stosowaną na wydziale Geologii, Geofizyki i Ochrony Środowiska. Ktoś wie czego mogę się tam spodziewać?
|
Jak było z wynikami 1.rekrutacji na UEKu? Kiedy się pojawiły? (pytam o godzinę)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy na uczelniach jest możliwość przepisania się na inny kierunek gdy nie dostało się na niego (mi brakło 2 punktów do głównego, a punkta na rezerwie ;) - znajomy co miał pkt więcej się z niej dostał )? Chodzi mi o PK, wydział mechaniczny i czy jeśli jest taka możliwość to ciężko coś takiego zrobić?
|
Jeśli ktoś posiada prezentację maturalną o języku dziennikarzy/komentatorów sportowych, to proszę o kontakt. :-)
|
studiuje ktoś z was geologię albo jakiś inny kierunek związany z geografią ? Co poleciacie związanego właśie z tym przedmiotem ?
|
DLA MATURZYSTÓW :D za 3pak "Desperadosa" % oddam pomoce naukowe z J. Polskiego NA MATURE (100% PRZYDATNE): --> PRIV
http://i41.tinypic.com/nq64r4.jpg ALLEGRO: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10151617 http://i42.tinypic.com/1z5jg1x.jpg |
Byliby jacyś chętni na spotkanie studentów z Uniwersytetu Ekonomicznego kibicujących Wiśle? ;] Mamy dobre miejscówy w Kampusie, można by się spotkać, pogadać ;]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A studiuje ktoś stosunki międzynarodowe na UEK?
Jeśli tak, to prosiłabym o pw, mam parę pytań. :) |
Ktoś studiuje na UP ?
Zastanawiam się nad -administracja -bezpieczenstwo narodowe - filologia angielska Ktoś może coś o tej uczelni powiedzieć, czy ciężko się dostać, utrzymać... Z góry dziękuje :) |
Ja studiuje politologie dostać się łatwo, a utrzymać... też łatwo. Na administracji i bezpieczeństwie pewnie poziom podobny jak u mnie czyli niski, nie wiem jak z filologią.
|
Jakie studia dzienne możecie mi poradzić jeżeli zdaję:
Polski - podstawa Matematyka - podstawa Angielski - podstawa Chemia - rozszerzenie napisałem 3 podstawowe żeby nie było jakiś nieścisłości czy rozszerzenie czy podstawa.. Ja sam już mam jakieś plany ale chce też znać wasze zdanie co na ten temat myślicie ;D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kto dzisiaj pisał maturę z polskiego? Czas podawać poprawne odpowiedzi.
|
Jutro chyba dopiero będą. ;)
|
Który pisaliście temat? Ja o nieboskiej nic w zasadzie nei wiedziałem, więc wziąłem drugi temat. Ale np. 2 klasy w moim liceum nie brało jeszcze w ogóle "Przedwiośnia" więc nie mieli za bardzo wyboru.
|
Ja osobiście wziąłem 2 temat... My juz przerabialiśmy i do tego nie dawno więc wszystko na świeżo było ale jak napisałem to już nie wiem ;D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl