![]() |
Cytat:
Jak za PiS publikowali ogłoszenia to nie miałeś z tym problemu? Już tu kiedyś to pisałem... Skoro gw czyta tylko 160k dziennie, a Po zbiera kilka milionów głosów, to co to oznacza? |
W ostatnich wyborach i PO i PiS zebrały po 2,2 mln głosów i co to oznacza ?
|
Cytat:
1.debile 2.kretyni 3,idioci 4.dopisz sam *niepotrzebne skreślić |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem dlaczego czepiacie się Hofmana i jego kumpli
Przecież lecieli tanimi liniami, a nawet własny alkohol pili. Czysta oszczędność i jeszcze źle. |
Cytat:
|
Cytat:
Różnica między obu partiami jest taka, że Z PiS-u za to wylecą z hukiem a szef mafii z PO jeszcze wyróżnia swoich przekręciarzy. |
@Gwiaździsty piszesz o różnych drogich przekrętach PeOwców a zapominasz że nas podatników prywatna ochrona dupy prezesa kosztuje ponad milion rocznie!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...d94a1e109b0458 A tu masz film o pracy polityka PIS w Madrycie. http://www.fakt.pl/polityka/adam-hof...ly,501874.html Gwieździsty za próbę korupcji Begerki, Lipiński został mianowany V-prezesem PIS. Więc mi tu nie pisz o jakiś standardach w partiach. A ile nas podatników kosztują wycieczki Antka do Stanów! i to tylko po to aby im kit smoleński pocisnąć. W końcu jaki jest Hofman wszyscy widzieli od dawna. Tylko nie prezes z kolegami. |
wygląda jakby herszt mafii donek jechał na pożegnalny sabat Państwa PO , z Lipińskim kłamiesz, według Państwa PO była to nielegalnie nagrana rozmowa, w odróżnieniu od taśm prawdy znamy nawet przestępców, to gruby i głupszy czyli morozowski znany także z nazwiska mordka i sekielski który nie mieści się na ekranie,prokuraturze pozostaje tylko wystosować akt oskarżenia
|
Cytat:
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/lipin...-rzadzie/yq01f Oto filmik https://www.youtube.com/watch?v=tcARJuwjSDw Jak wiadomo, korupcji żadnej w/g PIS nie było ,była niestosowność. Za tą niestosowność został V-prezesem. Za to awans Karskiego na rzecznika dyscypliny partyjnej w PIS http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ki,160023.html To też taka niestosowność za którą został "rzecznikiem dyscypliny w PIS" Cytat:
Boli cię prawdo pokazywana przez tego "grubego i głupszego" co. Poniżanie innych to norma w PISie? (były PISowiec Misiu nazwał Hofmana żulem) Może to i trafne, ale jak dla mnie niesmaczne. |
Mazurek jak zawsze na propsie :D http://wpolityce.pl/polityka/221436-...o-trzeba-umiec
|
jak to cieszy,szpeniu bez argumentów traci zimną krew, yorkusiowi puszczają nerwy, tak trzymać chłopaki
|
Cytat:
Swoją drogą ciekaw jestem czemu im nie przeszkadza symbolika i ideologia komunistyczna bo chyba nigdy się nie zdarzyło aby ci ludzie przeciwko komunie protestowali. |
Wywiad ze Stonogą o wszystkim...
http://pressmix.eu/index.php/2014/11...tego-w-polsce/ |
Cytat:
1.debile 2.kretyni 3,idioci 4.dopisz sam *niepotrzebne skreślić I komu tu puszczają nerwy! Kierim nic mnie tak nie uspokaja jak wtopa Adasia. Po prostu pełen luzik. :harfiarz: Cytat:
Cytat:
|
yorkuś wyluzuj , wtopa adasia Pis-owi wyjdzie na dobre , uwierz w to , cieszymy się razem ,popatrz jaka zgoda panuje, a nerwowe wklejki zachowaj na trudniejsze czasy
|
i jeszcze jedno żebyś zrozumiał dlaczego wtopa adasia jest korzystna dla PIS . reżimowe media od kilku dni nie maja pomysłu jak to pokazywać, no bo jak to ? niezbyt duża wtopa a Prezes rekomenduje wyrzucenie z partii , a z drugiej strony LISTA siedmioletnich WTOP i wszyscy w Państwie PO maja się świetnie , jak to przedstawić ? jak z tym żyć , wczoraj sztandarowe programy informacyjne przeslizgnęły się po temacie pokazując sprawę bardzo ogólnie, po prostu zagwozdka , a wiesz dlaczego ? bo nawet lemingi chłonące fakty czy wiadomości tvp widza nierównowagę w postepowaniu Prezesa i herszta mafii, i nawet reżimowe media muszą stonować przekaz , poza tym Hofmann poza Pis to dobra wiadomość i dla mnie i dla Prezesa , teraz rozumiesz naszą wspólną radość , ciesz się i bądz czujny , obserwuję co piszesz , skomentuję każda głupotę, a te cztery punkty nie bierz do siebie , przecież Ty nie głosujesz na Państwo PO?
|
Cytat:
Cytat:
Tak to jest jak się takich młodych wybiera do koryta. Oni zamiast od siebie to wolą do siebie. (dot. od lewa do prawa) |
yorkuś konfabulujesz ,dawaj moje cytaty albo wklejki z adasiem , czekam, mówiąc o wybieraniu młodych masz na myśli sławku nowaku czy góralecke z poronina jagusie marczułajtis/ a może cud natury niejaką muchę od sportu, kogo yorkuś mógł mieć na myśli , oto jest pytanie?
|
MŁODYCH i tych co wymieniłeś też.
Niejakiego min. Ziobry PIS też trzeba do grona dokooptować. Przez jego słowa o dr. G "już nigdy przez tego pana..." rozpieprzył zespół kardiochirurgów i wielu straciło życie. Cytat:
Czyżby zemsta? |
yorkuś, powielasz wklejkową prooagandę , nie chce mi się pisaś o doktorku mirusiu g..., nasuwa się jedno słowo kanalia, poczytaj bez wklejek może otworzysz oczy,a zbynio? to zdrajca i dziwię się Prezesowi że z nim rozmawia
|
http://niezalezna.pl/61268-polityczn...legacje-i-loty
adaś i spółka to płotki , to jest tykająca bomba , nie będzie żadnego szumnie zapowiadanego audytu , a poza tym kto to ma zrobić radek"jak nie podpiszecie wszyscy zginiecie" sikorski ? z jego siedmioletnimi osmiorniczkami , pamiętam jak dżulia pitera szalała z audytem kart jak znalazła wiceministra Z Pis-u który wydał 8,4 zł na dorsza , był to wiceminister rybołówstwa, ale kto chce niech poczyta po co to zakupił , miał być audyt wszystkich kart ale jak się okazało że radzio który był w tamtym czasie w PIS wydał niebotyczne kwoty to dżulia wyhamowała bo aktualnie radzio był już w Państwie PO |
Czytając tą komunistyczną szmatę dzisiaj, natrafiłem na wywiad z Hofmanem
Cóż mogę powiedzieć. Po raz kolejny dowód i potwierdzenie, że PO i PIS realizują program razem, który już był lata temu ustalony i już nawet się z tym nie kryjąc, tylko jasno o tym dając do zrozumienia, że ich walka jest "w interesie narodu", czyli wszystko w co wierzycie jest ustalone, że tak ma być. PO zdrajcy? Hoffman: To w interesie narodu. Ty się w....iasz że PO to tamto kolega się w....ia że PIS to tamto, a ten ci mówi, że to jest w interesie narodu :D Wszystko po to aby kraść kraść i kraść, obsadzać "swoich" na urzędach państwowych i spółkach skarbu państwa i kraść kraść kraść. Potem Maniek Sokołowski bawi się w Dźwirzynie i za hotel nie płaci. Żygać się chce Cytat:
Straszenie Polski, że ktoś obok nich wejdzie do sceny politycznej "mordorem" pokazuje że to wszystko to jest ustalone przemyślane i jaki realizują plan. Narodowcy są źli ale nie wszyscy ( pewnie chodzi, że narodowi socjaliści są ok), platforma to zdrajcy ale dla interesu narodu mogą być...cała PISowska logika. Cytat:
|
Cytat:
Nie chodzi tutaj o jakieś kilka nędznych tysięcy. Tutaj chodiz o wizerunek. Hofman jako rzecznik największej aprtii opozycyjnej, codziennie punktował rządy PO za korupcje, malwersacje i kradzież majątku. A gdy przychodzi co do czego, to jak się pojawia sytuacja, to nawet Hofmanek wyciąga rękę po kasiorkę i kręci małe wałki. To jasno pokazuje, jak zakłamany jest ON, a że jest rzecznikiem to dostaje również Pis - bo stają się jako partia niewiarygodni. p.s. wszyscy w pisie wiedzą, że wyjebka Hofmanowi należała się już dawno. Tylko powinien mieć karę tylko on, a w tej syuacji dostanie je również partia. p.s2. Drozd, w PiSie również wszyscy wiedzą, że póki jest na jej czele Wódz JK to PiS wyborów nie ywgra. |
Ale co tu ma do rozumienia dlaczego jest ta afera i o co chodzi?
Wierzy ktoś tutaj w przypadek, że to wypływa tydzień przed wyborami? Nie sądzę. I to wobec najwierniejszego z wiernych, I wazeliniarza IV RP Hof-Man Pinga. To już naprawdę trzeba być w bardzo zaawansowanym stopniu lemingiem :D Cytat:
Cytat:
Racja dla kerima- pisiory na tym mogą tylko zyskać. Szpeniu, względem profilowego- Tobie ten środek leczniczy bardzo potrzebny. A trzeba było zacząć już od Mira, Rycha i Zbycha (a nawet i wcześniej) z takimi konsekwencjami jakie stosuje obecnie Kwak Chin Jaro ;) |
szpeniu , wróci Drozd to Ci wyjaśni dlaczego piszesz do niego a on nie może , już taki jeden warszawiaczek emj 10 zgłaszał do administarcjIi ,wycofał się rakiem , nie brnij w "Drozda" , zaklinasz rzeczywistość , Hofman był do wylotki od dawna , to będzie dobry pretekst , natomiast punktowanie przez adasia mafii Państwa PO było jak smaganie biczem , do tego doprowadzał do furii monisię i resztę reżimowych mediów, na koniec , z tekstem że winny PIS lecisz obleśnym kamińskim, nie wierzę że to Twój idol, mnie odrzucał jak był w Pisie wiecznie spocony przed kamerami łysy grubas,
|
ABGwislak , mam podobne zdanie jak Ty że to nie jest przypadek z Hofmanem, zwróć uwagę żę nic nie mówi się o Kamińskim czy Rogackim, poza tym cała otoczka wyjazdu , sprawdzanie list , zdjęcia , filmiki itd, śmierdzi na odległość , ale jak ktoś ma rozumek (nie mówię o inteligencji) jak adaś to tak się kończy karierę, dla mnie na plus , obawiałem się że wykręci coś mocniejszego
|
http://kaska.salon24.pl/614665,jesli-krasc-to-kamienice
stara sprawa ale v-ce mafii Państwa PO idzie dalej w zaparte, mało tego , ucieka z konferencji prasowej unikając pytań autora tekstu Marka Pyzy |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl