![]() |
Cytat:
|
W Amice płaczą po Peszce, w Wiśle po Brożkach, u parchów po Cabaju. Jeden wielki lament. A po Nowym Roku zacznie się znowu karuzela z nowymi nazwiskami. Nic nowego.
|
Cytat:
|
Kolejna era sie konczy. Mam nadzieje, ze Stan zacznie swoje znajomosci wykorzystywac i sciagnie do nas kogos pokroju Dzsudzsáka. I kto teraz bedzie miał patent na Legie :(
|
Moim nowym marzeniem jest Sprzedaż klubu milionerowi,który zainwestuje w nasz klub,za Cupiała nie ma szans na Ligę Mistrzów
|
Basałaj tralala.... Basałaj tralala...
Sprzedaliśmy 3 podstawowych obrońców, ba teraz nawet 4. Sprzedaliśmy jedynego napastnika... Dobrze że pomocników nie mamy bo też byśmy sprzedali. Kto był i potrafił grać, poszedł w świat. Co by nie mówić nasza ofensywa transferowa w ostatnim roku to naprawdę coś niesamowitego. Familia Basałajów kontra Wisła... Zatrudnienie Liczki, rozsprzedanie obrony w jedno okienko, sprzedaż jedynego napastnika który potrafi strzelić w kierunku bramki, naściąganie jakiś zawodników z buszu, dzungli i innych ciekawych kierunków. Co tam prezesie? Idziemy na puchary i na mistrza? To już nawet śmieszne nie jest... |
Cytat:
|
/ Jeśli ta kasa to prawda to nie mam słów. Strzał w kolano..2mln euro. Żart. Za 2,5mln poszedł Dudka, za 1,8 Gorawski. Gratuluje Panie Cupiał. Komplet na trybunach na nowym stadionie się marzył. Przy dobrym marketingu zapełnią D. I nie mamrotać mi o kibicach sukcesu itp. Rozsprzedają wszystko co się rusza. Każdy jest na sprzedaż, ale dlaczego za takie psie pieniądze? Kto na to pozwolił?
|
Cytat:
|
Czekam aż Basłaja powie że zbudował cały pion marketingu od nowa, że udoskonala politykę historyczną i że zamierza wpisać obu brać do galerii gwiazd.
Cytat:
|
Nie wyobrażam sobie Wisły bez Brożków,ale cóż będzie trzeba się do takiego stanu rzeczy przyzwyczaić.W ostatnich latach nie sprowadzono do Wisły żadnego napastnika,który poziomem piłkarskim mógłby równać się z Pawłem, dlatego ciężko wierzyć w to, że teraz uda się kogoś takiego kupić. Na dzień dzisiejszy potrzebujemy 2 klasowych napastników.Boli coraz mniejsza liczba Polaków w I składzie, a przecież w czerwcu kończy się kontrakt Sobolowi. Jeżeli dostaliśmy od Turasów 4 bańki jestem jeszcze w stanie ten ruch jakoś zrozumieć,natomiast 2 mln euro za Pawła i Piotrka to wg mnie śmieszna cena.Dzięki chłopaki za wszystko,nawet nie zdajecie sobie sprawy ile daliście nam radości przez te ładnych pare lat.Mam nadzieję,że razem z Głową w końcu zagracie w upragnionej LM.
|
Dodam ze osoby które twierdzą że 2 mln (chociaż myśle że więcej za nich dostaliśmy) to "psie pieniądze" mam nadzieje że jak Ruch chciał za Sobiecha milion euro to przecierali oczy ze zdumienia że taka promocja. Brożek więcej niż dwa razy nie jest lepszy od niego na pewno a tamten młodszy, większe perpektywy a staty ostatnimi czasu podobne.
|
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=6176#Icerik
Jedno juz jest pewne Brozkowie w Tranbzospor... Nawet kontrkaty potpisali... |
Cytat:
:D Dawać tutaj Ola Moskalewicza bo potrzeba kilka słów prawdy powiedzieć do "pana prezesa" |
Jeszcze się okienko transferowe nie otworzyło, nie wiadomo kto do nas przejdzie a tutaj lament. Połowa wypowiedzi na tym forum jest tak godna pożałowania, że nie traktuję tego poważnie. To normalnie w piłce nożnej, że ktoś odchodzi a na jego miejsce przychodzi nowy. Bez tego nie ma ewentualnego awansu sportowego. Czasem, warto zrobić jeden krok w tył, by potem zrobić dwa do przodu. Paweł nigdy nie był bogiem futbolu, Piotr tym bardziej. Należy ich szanować, ale bez przesady.
|
Cytat:
Jak czytałem wywiad z Marcelo to on mówi że 10... dodatkowo upewniłem się na FB. Marketingowo jesteśmy tak silni że od miesiąca piszę im że ikonka FB nie działa na stronie a oni nadal nad tym pracują. Widać jakiego mamy prezesa. On o niczym nie ma pojęcia. Ja już nie dam się nabrać na jego wizje budowania klubu. Cytat:
|
Oficjalna pewnie potwierdzi z rana, nie sądzę, żeby jeszcze dziś cos napisali....za Brożków powinnismy dostać okolo 3mln euro. Tyle są realnie warci w pakiecie:)
|
Cytat:
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=pHXhzF3VJXw |
Cytat:
Ludzie naprawdę poczekajcie kto odejdzie a kto przyjdzie, jak będzie taka lipa jak zawsze to polamentujemy sobie razem, ale póki co, to te wasze wrzaski o końcu Wisły są naprawdę smieszne... |
Zreszta było już dawno powiedziane ze Brozek ma pierszenstwo przy odejsciu nie jestesmy realem.
Podoba mi sie podejscie ze Wisła sie zrobiła jak przed era telefoniki ,no panowie chyba wtedy jeszcze nawet o Wisle nie słyszeliscie a sredniowiecze było ze hejjjjjjjjjjj. |
Moment, zawodnikow juz mozna kontraktowac...przejda do nas w momencie otwarcia okienka, wiec nie piszcie glupot. Jak to jest, ze najpierw sie sprzedaje, a potem dopiero szuka nastepcow? W profesjonalnym klubie najpierw sprowadza sie klasowego pilkarza, a potem sie kogos sprzedaje. Jez zabezpieczenie na wypadek, gdyby nie udalo sie wzmocnic zespolu. A teraz co? Bedziemy szukac na gwalt jakiegos napastnika? Dzialania Basalaja, to czysty sabotaz. Gdzie nowi pilkarze? Juz powinno byc info, ze w styczniu przychodzi 3 nowych pilkarzy, ktorych obserwowalismy jesienia.
|
Cytat:
|
Cytat:
A poza tym : Chłopie idź już spać, napisałeś dziś tyle postów, wiem ze jestes sfrustowany ale odpusć. I skoro ufasz tak Maaskantowi to mozesz zaufac Stanowi i Bogdankowi. W koncu wszyscy jada na tym samym wózku. |
JUŻ NIKT NIE PAMIĘTA KARABACHU ?? Cupiał od lata postawil kreske na Brozkach...
|
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5244696_n.jpg macie zdjecie Brożków w barwach nowego zespołu
|
http://www.facebook.com/notes/pawel-...23072654426576
dziękuje, dobranoc.. |
Chyba już nawet kontrakt podpisał:
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...6-8B5M7W8Y.jpg Jesteśmy Panowie w dupie, i to w czarnej dupie. A do optymistów mówie: przez kilka lat nie kupiliśmy żadnego napastnika, to jak możecie wierzyć,że kupimy go w 3 tygodnie ?! |
Cytat:
Rozumiem że w Twojej nowomowie - postawić kreskę - znaczy sprzedać najlepszego piłkarza. |
Czytając to to czasem zastanawiam się czy jest ktoś tutaj rozumiejący i znający realia i cele piłki nożnej... Przeżywacie jak żaba okres... ja rozumiem ich cele i dlaczego to wszystko robią... ale niektórzy tutaj w ogóle uważają że bez Brożków to Wisły nie ma... przypominam że po sprzedaniu Kosy, Żurawia, Szymka i Franka też mieliśmy się stoczyć na dno... nie ma piłkarzy nie zastąpionych... są tylko kaleki z dużymi kontraktami wywindowanymi marketingowo...
|
tak w ogóle to dobrze że sprzedalismy Brożka bo jest na co narzekać. Niestety końcówke rundy mieliśmy w miare udaną więc nie wypadało a tak to teraz można. Widać że niektórzy tylko na to czekali bo od rana klepią posty o tym samym, że źle, nikt się nie zna i ONI BY TO ZROBILI LEPIEJ. Bo taki jest wniosek wysuwający się z tego co piszą.
|
Cytat:
Cytat:
|
|
Paweł sprzedany... trudno taka wola właściciela. Widać przynajmniej wyraźnie w jaką stronę zmierza polityka klubu. To nie zależy od Nas i jakoś można się z tym pogodzić. Ale najbardziej mnie w....ia robienie kibiców w chuja, te bajki o wielkich sportowych planach Wisły. Władze naszej drużyny traktują Nas jak stado baranów, który łyknie każdą bzdurę. Jeżeli Basałaj wspomni jeszcze raz, że celem Wisły jest faza grupowa ligi mistrzów zaśmieje mu sie prosto w twarz.
|
2,5 mln E wg użytkownika rozpoczynającego się na Z a kończacego na bymak
|
Marszałek wypiłeś chyba trochę przed sylwestrem skoro wklejasz takie linki
|
Świetnie to wygląda. Jedni histeryzują o półbogach sprzedanych za bezcen, drudzy na pełnym luzie cieszą się z odejścia kalek. A prawda jak zwykle leży pośrodku.
|
Cytat:
|
Cytat:
Pierwsza ewidentnie zajebał niejaki Piotr Brozek. Druga Mateusz Kowalski, Trzecia Cała obrona została pojechana. |
po prostu przestał wierzyć ich możliwości...z pewnością Piotrek był jednym z najlepszych w tym dwu meczu...
|
czyli po staremu: sprzedajemy co lepszych pilkarzy w miejsce ktorych zatrudniamy przecietniakow. Tylko ze za niedlugo nie bedzie kogo sprzedawac, a druzyna zacznie zajmowac miejsce w polowie tabeli, o tyle dobrze bo przynajmniej nie bedzie corocznych kompromitacji w pucharach. Nie wiem co oni chca osiagnac taka taktyka, w kazdym razie ciemno widze to wszystko.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl