![]() |
Jakby to była przypadkiem lumia 950 i sprzedawałbyś ze zniżką...
:> |
To przypadkiem nie sprzedawaj jej FraMatowi D:
|
Da się sprawdzić w TV LCD czy to funkiel nówka czy z ekspozycji?
Jakieś menu serwisowe itp ? |
Z tego co wiem to wyladujesz na czrnej lisciena 3 msc i przez ten czas nie podpiszesz z nimi umowy...No chyba ze to tylko wtedy jak nie odbierzesz paczki od Orange.
Kocur: Serwisanci z samsumga maja jakies inne menu gdzie takie info jest. Jaki tv? |
Szajsung.
Albo UE40H6400 albo UE40H6770 Właśnie te serie to poprzedni rocznik i już ostatnie sztuki - ale nie chcę z ekspozycji co stoi już rok - a jak zapakują, zafoliują to nie poznasz ... |
Nie wiem czy ci w sklepie taki test pozwola zrobić.
Ale dobra promocja w MM dziś więc zobacz tam. |
Można bez mandatu i innych niespodzianek zostawić samochód na powiedzmy max 2 dni na tym krytym parkingu przy Cinema City Zakopianka ?
|
Marcin, możesz zostawić auto bez problemu.
Tak z innej beczki jest tu jakiś prawnik znający dobrze prawo pracy, konkretnie praca w dni wolne ustawowo, urlop na żądanie w dzień wolny ustawowo itp? |
Prosty program do obróbki wideo czyli cos złożyć z kilku plików w jeden , usunąć ścieżkę dźwiękową dodać inną, dodac prostą grafikę do filmu , napisy. Bez zbędnych bajerów i efektów poleci ktos coś?
|
Czy spotkał się ktoś w Krakowie ze sklepem gdzie można kupić Black Zero koniecznie z lodówki? Bo do tej pory tylko na stacji spotkałem.
|
Korzystał ktoś może z kancelarii Cito w Krakowie w zakresie dochodzenia odszkodowania po kolizji samochodowej ? Ewentualnie z jakiejś innej kancelarii ?
|
Gdyby był ktoś wstanie mi ściagnąć ten materiał video:
http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2...dolnym-slasku/ i przesłać na jakiś inny portal, żebym mógł ściągnąć, byłbym wdzięczny. Jestem za granicą i mi blokują strony polsatu... |
Jaki program anty wirusowy polecacie i skad najlepiej go pobrac?? Ewentualnie jakies darmowe programy do optymalizacji kompa. Pozdrawiam.
|
Cytat:
Cytat:
|
combofix do odświeżenia kompa idealny
ale nie wiem jak to sie ma do najnowszych systemów (win 8.1, 10) |
Cytat:
|
Pod M1 podczas imprez w Arenie walą po 50 zł i z tego co słyszałem niezależnie od ilości zakupów. Po prostu tyle biorą.
Pod Decathlonem też zamykają szlabany i zbierają kasę. O Plazie nie słyszałem ale nie zdziwię się jak robią to samo, w końcu 100 metrów dalej :) |
Panowie,
Wydaje mi się, że w czasie świątecznym(noc 26/27) taksówkarz zawinął mi obrączkę. Niestety rzecz nie do udowodnienia(mało co pamiętam). Czy nie wie ktoś, czy jest taki jubiler/lombard, który obsługuje takich taksówkarzy-mendy? |
Dzwoniło coś do mnie rano z numeru: +232 21 749050
sprawdziłem - Sierra Leone - o ile to nie mój pra pra pra przodek to jakiś bullshit :) Na pewno nie mam zamiaru oddzwaniać bo pewnie minuta 500 zl kosztuje ale nie wiem czy odbierać jak zadzwoni jeszcze raz ... |
A co ci szkodzi odebrać? Przynajmniej zaspokoisz swoją ciekawość :D
|
Witam serdecznie,
Mam problem. Dostałem pracę zaliczeniową, w której muszę sporządzić harmonogram/plan roczny archiwum. Wytyczne brzmią następująco: Przyjmujemy 1km akt, brakujemy 500m akt, jest 4 pracowników, akta przekazywane są do 50 komórek. Wg instrukcji kancelaryjnej rozkład prac wygląda następująco: 1) styczeń-marzec- wydzielanie i brakowanie dokumentacji niearchiwalnej, przekazywanie jej do zniszczenia oraz przygotowanie materiałów archiwalnych do przekazania do Archiwum Państwowego, 2) kwiecień-czerwiec- współpraca z komórkami organizacyjnymi w zakresie przygotowania dokumentacji do przekazania do archiwum zakładowego, przygotowanie przez te komórki organizacyjne spisów zdawczo-odbiorczych oraz przyjmowanie dokumentacji z komórek organizacyjnych, 3) lipiec –sierpień- porządkowanie dokumentacji w archiwum, 4) wrzesień-listopad - przyjmowanie dokumentacji z komórek organizacyjnych, 5) grudzień- przegląd zasobów archiwalnych, aktualizowanie ewidencji, przygotowanie miejsca na nową dokumentację. Problem w tym, że niestety ominąłem zajęcia na, których było to tłumaczone dokładnie, a niestety "koledzy" nie raczą mi nawet zajrzeć do swojej pracy żebym miał jakiekolwiek wyobrażenie jak to ma wyglądać. Czy ktoś miał styczność z praca Archiwum? Będę wdzięczny za każdą pomoc, mam nóż na gardle. |
Cytat:
https://twitter.com/wujekbob/status/685086218976149504 |
Właśnie tego się obawiałem ale pod tym linkiem nie ma napisane że jak odbierzesz to tez bulisz ... (nie mam konta, może nie wszystko mi się otwiera)
|
No ale tak jest z wszystkimi krajami poza UE, płąci dzwoniący i odbierający.
|
A to przyznam że nowość dla mnie bo wiele razy odbierałem rozmowy od znajomych ze Szwajcarii (tutaj może być to dyskusyjne) i USA (na pewno poza UE) i ani grosza nie zapłaciłem.
No ale lepiej nie ryzykować. |
Panowie, da się gdzieś kupić replikę stroju Wisły dla dziecka ? Kiedyś były te sklepiki w M1/Carrefourze, ale chyba już tego nie ma...
|
Szukam programu, który robił by print screeny w sposób płynny.
Czyli jak na ekranie mieści mi się ekran o wysokości 1024 px, a potrzebuje zrobić screen który ma 1800 px to muszę to robić na dwa razy i łączyć ze sobą, wymyślili może jakiś program, który zrobi print screen na raz, nawet gdy mamy suwak góra dół ? |
Parking podziemny w Plazie w dniach meczowych na Arenie płatny? Czy wystarczy zrobić zakupy na jakąś kwotę? Ktoś coś?
|
Cytat:
|
szukam osoby która potrafi zrobić pracę w wordzie na zaliczenie,
jest to stosunkowo prosta praca, ale dla mnie jest to czarna magia i nigdzie mi się to nie przydaje, jeśli ktoś byłby zainteresowany pomocą to zapraszam na priv, podeślę pracę a dana osoba oceni czy się jej podejmie :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl