![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
i tak robic z kazdym komu w głowie sie pier**li |
Cytat:
|
A co nas obchodzi kwota od transferu? Przecież jak ma być za te 500 tys ojro to mu klub poprzedni odpala te 40%? czy się mylę, nie wiem nie jestem managerem to się nie znam, ale według mnie tak to wygląda.
|
Cytat:
Moim zdaniem w tym dwumeczu jedyne co było po naszej stronie to przesadna pewność siebie. Levadia była lepsza i nasza pewność siebie g.wno w tym przypadku dała, a nawet była strzałem w kolano. |
Cytat:
|
Czyli 500 tys. dla klubu, 200 tysięcy dla menadżera, w sumie 700 tysięcy ojro za transfer...
EDIT: Oczywiście, jak jego rodzina nie będzie chciała odpowiedniego %-tu... |
Cytat:
Cytat:
Boze spraw zeby sie dogadali z Milinkoviciem... |
pawelo84 Mówiłem, że się nie znam czyli co chcą 200 tys więcej? pfff...Oj może nie chce, tylko myśli,że Wisełka da więcej :P
|
Cytat:
Przepraszam Zbymak, ale ktoś to musiał w końcu napisać. |
Cytat:
Jak niektorzy, twierdza na tym forum z uporem maniaka, ze taka druzyne jak Szawle to nawet z tak eksperymentalna kadra pojedziemy, bo... przeciez tojest wkoncu Wisla Krakow...chcialem pokazac, ze na dzien dzisiejszy trzeba bardzo ostroznie uzywac slowa SŁABY w stosunku do naszego rywala, bo do konca nie wiemy jak slabi jestesmy sami. A to zweryfikuje czas, i rywalizacja na boisku. |
Cytat:
|
Mówiłem od razu, że ten murzyn nie wygląda mi na dwudziestoletniego chłopaszka, to się pewien forumowicz wielce obruszył, że podważam wiarygodność i profesjonalizm w klubie. Bobo Kaczmarek już dawno mówił jak ich wiek sprawdzać to się ludzie śmiali, a to szczera prawda. Jak koniowi... :lol:
|
Cytat:
Zgodzi się, to zaczynamy testy, nie zgodzi się, niech nie zawraca gitary. Jasno, prosto i przejrzyście. |
Markusie, jezeli wiesz ze temat Milinkovicia calkowicie upadl to prosze, powiedz wprost. Nie dogaduj Zbykamowi bo to naprawde niczemu nie sluzy. Trudno zeby Wisla - jezeli to jest prawda - oferowala malo znanemu Serbowi 450 tys. euro rocznego kontraktu. Tutaj potrzebne sa negocjacje i nie dziwie sie ze zarzad probuje negocjowac. A odnosnie kupowania graczy, czy uwazasz ze Jirsak jest wart 700 tys. euro? A zobacz ilu (swietnych) pilkarzy przyszlo do nas na darmo - Sobolewski, Gargula, Marcelo, Blaszczykowski itd. Ja bede ocenial kadre Wisly na pierwszy mecz ligowy. Do tego czasu zalecam CIERPLIWOSC.
|
Cytat:
Mam nadzieje, że jakimś cudem uda się go ściągnąć ale z dnia na dzień mój optymizm maleje. |
Cytat:
|
Cytat:
Jesteś niesamowity Ten od plażówki (1985) to dokładnie ten sam co ten kolo z 1981 - nawet nie chciało im się miesiąca i dnia urodzin zmieniać - 21.1 Teraz pozostaje pytanie czy plażowicz to nasz as(1990) - tu data urodzin jest już inna(12.02) ale w obu przypadkach podawany wzrost w zasadzie taki sam - nasz 184 - plażowicz - 185. Co ciekawsze ostatnie doniesienia o plażowiczu kończą się wtedy kiedy zaczynają się o 'naszym'.Pozostaje jeszcze fakt że on z ryja to faktycznie bardziej pod 30 wygląda niż pod 20 i że podobieństwo na zdjęciach(mimo iż dla nas białych, większość czarnych jest podobna) jest spore. Tak więc z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić że mamy doczynienia z 29.5 letnim zawodnikiem z przekręconym licznikiem o 10 lat:D I może to by drogi zbymaku należało przekazać klubowi jak masz jakieś wtyki a nie bawić się w politykę dezinformacji. |
Cytat:
Koniec dyskusji o Zbymaku i Maci0siu. To temat transferowy, w którym powinniśmy rozmawiać o transferach, a nie wiarygodności i motywach poszczególnych forumowiczów. |
Cytat:
Garguła jeszcze nic nie zrobił u nas, żeby nazywać go świetnym. Bardzo go lubię, ale taka niestety prawda. Mam nadzieję, że bardzo szybko się to zmieni ;) No, ale jak Wisełka go zakontraktowała, to fakt- grał bardzo dobrze, więc może tym się kierujesz w jego ocenie :) |
Cytat:
Pyta się od samego początku, zapraszamy Cie na testy chlopak, ale powiedz nam, ile w razie W będziesz chciał zarabiać, bo moze tak byc, ze koles sobie pojedzie na testy, przepracuje caly okres, powie "pa pa" i klub, ktory go pozyska bedize mial przygotowanego zawodnika... |
Logiczne jest, że jeśli menago chce procent to zawodnik nie będzie mu robił problemów, tym bardziej, że z tego co widać Milinkovic nie pali się żeby do nas przejść. Zapewne wychodzi z ałożenia, że Wisła nie jest jego klubem marzeń i jeśli nie dostanie tyle ile chce to zostanie w Koszycach. Nie wiem czy warto zawracać sobie głowę zawodnikiem, który ewidentnie zachowuje się jak rozkapryszona gwiazdka, no chyba, że ma umiejętności na poziomie Błaszcza gdy ten od nas odchodził.
|
Moim zdaniem to on ma już spaloną ziemie z Koszycach. Być może negocjuje jeszcze z innym klubem.
|
A co Ty chciałeś, żeby oddawał życie za Wisłe? :D Postaw się na jego miejscu, tylko na odwrót. Grasz we Wiśle, a jakieś MFK Koszyce zgłaszają chęć pozyskania Ciebie. Masz tam satysfakcjonujące warunki, dom, rodzinę? psa kota czy co tam jeszcze może być bliskie. Koszyce dogadały się z Wisłą, a Tobie proponują zamiast zwyczajnego kontraktu kontrakt motywacyjny. Co byś zrobił na jego miejscu?
|
Cytat:
Może być również tak, że negocjuje z innym klubem i tak naprawdę pójdzie tam gdzie dostanie więcej, a że czasu ma sporo to się chłopak nie śpieszy. W każdym bądź razie nie napalam się na ten transfer i mam nadzieję, że w klubie mają jakąś alternatywę dla tego zawodnika, a jeśli nie to, że jej szukają. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl