![]() |
Spokoju trochę, apeluje.
Brożek to bardzo chimeryczny napastnik,nie ma u niego za grosz regularności. Także skuteczność u niego jest, lekko mówiąc, taka sobie.Technika mierna. Kolejny. Piotr Brożek to jeden z wielu ligowców, niczym specjalnie się nie wyróżnia. Pajlic, który jest lewoskrzydłowym gra na jego pozycji o niebo lepiej. Brożkowie mieli kończące się kontrakty, Paweł do 2013, Piotr jakoś teraz. Ich wartość w klubie została oceniona na takich,którzy więcej już nic klubowi dać nie mogą. Lada chwila Piotr odszedłby za darmo a z Pawłem nikt by kontraktu na kolejne lata nie podpisał, a za darmo oddać go szkoda. A i tak więcej niż 1 - 2 mln by się za niego nie wzięło. Czyli tyle co za nich skasowano uważam za uczciwy pieniądz. Nie ma się co okłamywać, powinniśmy mieć lepszych zawodników niż Brożkowie,bo oni nic ponad to co mieliśmy do tej pory w Europie nam nie gwarantowali. Mierni są i tyle. Czasy Brożków,Pawełka, powinny odejść już jakiś czas temu w niebyt, gdy wiadomym było,że nic poza kolejnymi rozczarowaniami europejskimi,kompromitacjami,co za tym idzie dziurami budżetowymi lepszego nas nie czeka. |
Cytat:
|
Cytat:
działać? sprowadzili go po to żeby niektórymi wciąż wydawało się, że coś jeszcze Cupiałowi się chce, a on ma związane ręce, bo środki ma minimalne.. |
Dodam tylko, ze ta nowa Wisla ma byc budowana na pilkarzach pokroju: Cikosa, Paljica, Bunozy czy Boukhari'ego...to jest dopiero parodia ;).
tomasz_ - a ty zdajesz sobie sprawe, kto doprowadzil do takiej sytuacji? Ze w Wisle pracowali nieudacznicy? Cupial przeciez wszystkich zatrudnial. I teraz on ma ratowac, co sie psulo latami za jego przyzwoleniem? Nie mowiac juz o tym, kto przyszedl. Basalaj, to jest kompletny...facet sobie nie poradzil w ekstraklasie, ale to kolega wlasciciela, wiec trzeba bylo mu znalezc gdzies prace. |
a jeszcze niedawno pol forum jechalo po Pawle Brozku...
a Piotrek przegral rywalizacje z najwiekszym (wg tego foum) szrotem i to takim ktory jest nominalnym skrzydlowym... na dodatek pyskuje juz drugiem trenerowi i zyje w nieskonczonosc meczem z Barcelona bo co on sie jakims Karabachem bedzie przejmowal Co do zastapienia ich to pamietajcie ze okienko sie otwiera formalnie 3 stycznia Dlatego wszystkim proponuje przeczytac jeszcze raz post Marszalka |
Cytat:
Paljic zły? Bunoza zły? Ogarnij się. Cikos jest lepszy od Alvareza. Paljic jest dużo lepszy od Brożka. Bunoza jest bardzo dobrym stoperem. |
Cytat:
My kibice kupujemy bilety/karnety i współfinansujemy klub. Więc my też częściowo "kupiliśmy" Brożków, Żurawskiego, Kosowskiego etc. Oczywiście, więcej na to pieniędzy wyłożył Cupiał. Tylko jednego nie rozumiem. Jest nowy stadion, można co sezon sprzedać do 30 tys. karnetów - była szansa, by przenieść większość kosztów finansowania klubu na kibiców. Jak można więc postępować tak krótkowzrocznie, robiąc amatorską wyprzedaż sreber rodowych, zamiast prowadzić spójną i długofalową politykę transferową? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bez urazy,ale to bzdura co gadasz,technika mierna hahah szczególnie pewnie gol z Legią masz na myśli??Czy fenomenalne zagrania z Beitarem |
Cytat:
|
Nasz kolega z Azji napisał, że u nich mówi się teraz o 2 mln. Jeżeli to osobista decyzja Cupiała, to ja na miejscu Stana złożyłbym dymisję.
|
Prawda jest taka nie dostaniemy w zamian nawet jednego piłkarza klasy Brożka,oddajemy najlepszych ,bierzemy to co za darmo
Dla przypomnienia : http://www.youtube.com/watch?v=94xMwfCU7wE |
Cytat:
|
Jirsak też zatrzymał Barcelone i dobrze rozgrywał w tym meczu. Więc ma isc za 5 milionów? A bzdury gadacie, niektorzy jak Piotrek żyją tylko tym meczem.
|
Cytat:
P.S - Jak mozna bronic takich transferow? Patrzac na to, kto przychodzil w latach poprzednich. Gracze, ktorzy spadli z ligi, ktorzy nie grali w nizszych klasach rozgrywkowych, albo nie lapali sie do skladu bardzo przecietnych druzyn maja dac nowa jakosc?? Za glowe sie tylko zlapac. |
Pół roku temu, niejaki zbymak przepowiadał ofensywę transferową w zimie. Sprzedaliśmy Diaza, Głowackiego, Marcelo, teraz Brożków. Kto będzie grał? Jakieś wynalazki w stylu Bunozy, Branco, Cikosa, itp.?
|
Witam wszystkich..chyba z pol roku mnie tu nie bylo,gdyz dostalem bana za zbyt krytyczne uwagi na polityke transferowa klubu i co ja widze???ze znowu decydenci okradaja nasza Wisle!!!do broni!!!Basalaj lapy precz od Brozkow i pieniedzy za nich!smiac mi sie chce z tych ktorzy tu sie jaraja kwotami jakie dostaniemy za blizniakow,2 mln,4..a moze 10 ..a ja sie pytam jaka to roznica ile trafi do kieszeni Cupiala?przeciez na transfery dostaniemy ochlapy!
|
Odejście Piotrka mogę zrozumieć,mamy kim go zastąpić ale Pawła za te pieniądze oddawać to skandal
|
Cytat:
To po prostu świadczy o tym jak polska liga jest słaba!! I jak inne drużyny odstawały że teraz wisła np albo nie jest pierwsza albo reszta druzyn nie traci 10, 15 pkt. Wisła staje się z Legią i Lechem słabsza z roku na rok!! W tym że Lech przynajmniej w europie se radzi.. |
ale dajecie po jajach" Cupial zwija manatki bo sprzedaje Brozkow "
jak juz pisalem wczesniej Piotrek B. za slaby na Wisle Pawel B. bez formy nowy prezes nowy dyrektor sportowy nowy trener bez sentymentow jest okazja mozna zarobic sprzedaja a jajczenie o sciaganym szrocie zostawcie na styczen jak bedziecie mieli podkladke i jeszcze jedno tyle tu teori spiskowych co w weszlo fakcie i przegladzie sportowym apeluje o troche rozsadku |
Cytat:
Nikomu sie nie poprzewracalo, jako kibic mojej ukochanej drużyny nie będe popierał świadomego jej osłabiania. Tak tak.. wiem wiem, kilkanascie lat temu nie gralismy nawet w Ekstraklasie, a teraz nazekam gdy walczymy o mistrza... super argument to tak, jak bym sie miał przesiąsć z Ferarii do Malucha i pocieszać się tym, że mój dziadek 50 lat temu jezdził na koniu. |
Cytat:
|
wszytsko przez dyzme Smude, nagle sobie przypomniał o Pawle powołał go na towarzyski mecz z Bośnią w Turcji i Broziu strzelił dwa gole i przyszła oferta z Trabzonu.
|
Cytat:
Pamiętam mecze w których Paweł prosił o zmianę bo był już kompletnie wypompowany. Basałaj firmując ten cały kabaret najpierw z obroną teraz z Brożkami strzela sobie kolejnego samobója i traci zaufanie w oczach wielu kibiców. |
Cytat:
Nadzieją Wisły ma być niejaki Rios, gosc ktory bodajze przez 4 lata gry strzelil 4 czy 5 bramek. Snajper pełną gębą. |
Pojawia sie temat Alvareza - juz wszyscy zapomnieli o jego jakze dokladnym i precyzyjnym dosrodkowaniu...?
Pawel Brozek jest niesamowicie chimeryczny, poza tym wezcie pod uwage ze on juz najlepsze lata ma za soba, lepiej juz nie bedzie gral, za chwile dobije do 30. Ponadto machanie lapami, klotnie ze wszystkimi... |
Cytat:
1) klub w żaden sposób nie potrafił znaleźć następcy dla Pawła. Przypomina mi to trochę serial pod tytułem: "szukamy bramkarza" 2) nie mamy żadnej pewności, że pieniądze otrzymany za braci, zostaną wydane na transfery 3) jeżeli nawet ta kasa pójdzie na transfery, to pozbywamy się kolejnych Polaków, których w naszym klubie jest coraz mniej Czas pokaże. Jeżeli klub dobrze wyda (o ile zamierza) kasę ze sprzedaży i sprowadzi godnych następców, to ja uznam tą sprzedaż braci za "interes życia". |
|
Panowie od dawna mówiono że Brożki, Małecki, Łobodziński, Jirsak, Kirm powinni być wymienieni bo na Wisłę są za słabi.
Panowie nie martwcie się , robi się miejsce w drużynie, przyjdzie ktoś nowy. |
Cytat:
Chyba ze to byla ironia to sorry, bo jakos nie moge uwierzyc ze Ty to calkiem serio pisales, a jesli tak to wysoko mierzysz.. dwojka zawodnikow, ktorych chcialby miec kazdy Polski klub sa za slabi na Wisle.. hmm |
Cytat:
|
SZOK normalnie SZOK
Typowo polskie - przed zjedzeniem opierdalać że zupa jest za słona widząc wczesniej tylko pomocnika kucharza no i jeszcze przy tym trzeba zrobić jak najwieksze larum ze wszyscy przeciwko nam. normalnie dramat, nie będę sie rozwodził napisze tylko ze okienko sie otwiera 3 stycznia konczy koniec lutego i tez odsyłam do posta Marszałka |
Cytat:
licytujemy sie dalej co bylo 5, 10, 50 i 100 lat temu? |
Ja pozwolę sobie zamiast głupio dyskutować przywołać statystyki każdego z Brożków w tym sezonie w lidze:
Piotrek: 7 meczów, w tym 4 z ławki (!!) Paweł: 13 meczów ligowych, 1 z ławki, 6 goli (2 z karnych), 2 asysty. Teraz zapomnijcie o przeszłości, o zatrzymaniu przez Piotrka Brożka Dani Alvesa, o tytułach Króla Strzelców. Ile dalibyście za piłkarzy z takimi statystykami w polskiej lidze? NIC, bo nawet byście na nich nie spojrzeli, bo np: Niedzielan- 8 bramek, Robak i Sernas w słabym Widzewie (!)- po 7 bramek, Labukas, Traore, Sobiech, Bartczak- więcej niż 4 bramki. Nie ma się co oszukiwać- 2 miliony to świetna oferta. Każda inna, większa- BAJECZNA. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja będę powtarzał swoje 110 goli i 2 tytuły króla strzelców,Brożek bez formy to i tak gwarancja goli, w tym sezonie już chyba 6 tylko w lidze
Gracz Legenda tego Klubu Piotrek też swoje zrobił ale nie potraficie tego docenić |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl