![]() |
W Matrasie za 30zł chyba. Widziałem w Galerii Krakowskiej, ale może w innych Matrasach też.
Mozesz tez zamówic w bonito to jak w miarę wczesnie zadzwonisz to tego samego dnia dowiozą do wybranego punktu. cena 29.93 |
Przebywa ktos z forum w Szkocji obecnie? Jesli tak prosze o priv.
|
chcę sobie zrobić rolety (plisy konkretnie) w oknach - ktoś poleci jakąś firmę ? Żeby nie zdarli jak za zboże, a żeby było porządnie.
|
Jakie książki, fiszki polecacie do podszkolenia angielskiego ? Poziom średniozaawansowany
|
Chce iśc na studia II stopnia na UJ. Boję się tylko przedmiotu Business English na kierunku Zarządzanie. Ktoś może studiował tam wie jaki to jest poziom ?
|
Weź daj spokój...
|
Pytanie z innej beczki, czy orientuje się ktoś czy ta zniżka za zakup karnetu będzie obowiązywała na zakup koszulki podczas prezentacji?
|
Cytat:
|
@Marcin_fan
To zależy czy chcesz się uczyć sam, czy z kimś (lektorem) Polecam English file intermediate |
Cytat:
Z tego co słyszałem to od 21 lipca ma byc nowa kolekcja dostepna w sklepie |
Znajomy przeprowadza w sądzie sprawę o uwłaszczenie naprawdę sporej działki budowlanej. Oczywiście pomaga w tym adwokat. Pojawił się również kupiec na ową działkę, a prawnik zaproponował umówienie się w celu ustalenia prowizji od wartości majątku. Jak ustalić taką prowizję ? Jest to odgórnie ustalone ile "im" się należy ? Dziękuję za pomoc !
|
Z adwokatem a raczej tutaj radcą prawnym są chyba umówieni na jakąś kwotę za prowadzenie tej sprawy? Tak czy nie? Nic nie jest "odgórnie ustalone".
Prowizja to jest przy sprzedaży i to dla biura nieruchomości jeśli z usług takiego się korzysta a nie adwokata czy radcy prawnego... No ale zależy wszystko jak się dogadali na początku. Możliwe że ustalili, Panie przeprowadzi mi to a ja to sprzedam i odpalę z tego. Tak też się zdarza ale to powinno być powiedziane na początku. Po ile ta działka i gdzie bo szukam :D |
Panowie, zbliżają się urodziny kumpla, a wiemy, że chciałby bardzo skuter(krakowskie korki). Czy da się skombinować coś używanego do tysiąca złotych? Oczywiście może być używany. Prosił bym, żeby ktoś mi podrzucił nazwami konkretnych modeli, bo to ni chu chu moja brocha. Gracjas muczaczos!
|
Kupiłem nowy starter "Play na kartę" i mam pytanie. Znacie jakieś kody itd. aby przedłużyć ważność konta ? Nie chodzi mi o to, żeby kupić doładowanie i samo się przedłuży na określony czas, ale o to że ten ich czas jest krótki, a mi by się przydało sporo dłuższe przedłużenie ważności konta?
|
Ktoś wie jak w godzinach 16-17 wygląda sytuacja na odcinku A4 Kraków-Katowice? Opłaca się jechać autostradą czy lepiej krajówką? Celem są Pyrzowice.
|
Jechałem w okolicach 16:10, w piątek, dwa tygodnie temu (nie jest to za często, ale jakby lepszej odpowiedzi nie było, to zawsze lepsza taka niż żadna?) od wielickiej do węzła "mirowski" (tuż za wisłą zjazd) i nie było najgorzej. Przez remonty jest trochę spowolniony ruch, ale jak nie ma wypadku to chyba dopiero na bramkach przy balicach można trochę (kilka minut) poczekać, a potem to już jest luźno. Ogólnie wybrał bym obwodnicę/A4, ale też zależy od tego jak przez kraków do tej A4 się miałbyś dostać, bo np pchanie się z bieżanowa na krajową było by bez sensu:)
Pozdrawiam |
Dzięki za odpowiedź. Jadę z Tarnowa. Czytałem coś o remontach, ale raczej od Katowic niż do, więc może ominą mnie przykrości związane ze stresem, że się nie wyrobię
|
Jaki jest najlepszy hotel biorąc pod uwagę relacje cena/standard w miarę blisko Tauron Areny?
|
Zaraz obok masz nowke sztukę hiltona dt wiec powinien być super
|
Skąd ściągać pojedyncze piosenki ? Na torrentach są całe albumy, co mnie nie interesuje
|
youtube, a potem: http://www.youtube-mp3.org/pl
|
Dzięki! Pozdrawiam!
|
tofik - ewentualnie możesz jeszcze zainstalować sobie program Atube Catcher (są też inne programy tego typu, ale ja używam tego i jestem zadowolony).
|
A swoją drogą w temacie youtuba zauważyliście że czasami (ostatnio częściej) jak się słucha jakiegoś kawałka to dźwięk faluje - jakby zabezpieczenie żeby nie puszczać muzy z youtuba na imprezach czy coś ..
|
Siema, instalował już ktoś może windowsa 10 na windowsa 8.1? Jak wygląda sprawa z zakładkami w przeglądarkach na starym systemie? Wszystko jest wyczyszczone czy można to jakoś zapisać?
|
Siema
dostałem mandat na wegrzech, przyszło do domu itd zdjecia pismo nie płacić czy lepiej zapłacić? |
Jestem ciekawy ile jest aktywnie sprzedających firm na Allegro, znajdę gdzieś takie dane?
Jakiś wywiad, artykuł ? Może być nawet sprzed paru lat. |
Szukam native speakera najlepiej taniego :P ma ktoś kogoś godnego polecenia?
|
Pany potrzebuję kupić drzwi wejściowe do mieszkania, z tym, że na max 2-3 lata bo potem pójdzie do wynajmu. Także ważna cena ;). Może ktoś z Was wymieniał i może coś polecić ? Ewentualnie jakiś salon w Krakowie ?
Z góry thx |
U mnie w firmie ostatnio Brygada 102 montowala. 1700 zl za gerde z montazem. Szybko i sprawnie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl