![]() |
Na przyszłość:
Jak widzicie gościa zarejestrowanego w bieżącym miesiącu, który pisze, żeby kibicować Lechowi, to takiemu delikwentowi się nie odpowiada. |
Cytat:
Ja bym dodał że nawet jak jest zarejestrowany 5 lat temu i namawia do kibicowania Lechowi to też należy gościa olać sikiem prostym :foch: |
Cytat:
|
Cytat:
Z drugiej strony - puchary kończą się tak szybko, że nie zdążą za bardzo zaleźć za skórę. |
Cytat:
Lechowi?? przeciez taki klub nie istnieje P.S ciekaw jestem tegorocznych pucharów Ruch i Jaga maja szanse ,ale raczej odpadna szybciutko Amika to tez zagadka,zobaczymy jak beda wygladac w ataku ,choc mysle ze wcale z tym Interem Baku łatwo i nie bedzie |
A co z Legią, w przyszłym roku w pucharach będzie można im kibicować? :P
A tak serio to jestem strasznie ciekawy jutrzejszego meczu. Wóz albo przewóz. Jeśli przewóz to leci Zieliński, a za nim jego świta. |
Jeszcze po jutrzejszym nie poleci. Ale za tydzień - kto wie...
W każdym razie ja jednak spodziewam się w tym tygodniu trzech polskich zwycięstw. :) |
Cytat:
zwyczajnie brakuje |
Wg mnie Amika gra dosyć ambitnie :) W pucharach bije kogo może.
|
Cytat:
Z resztą pożyjemy zobaczymy |
Spotkanie Amiki z rzeczywistością. Zapowiada się ciężki dwu mecz. Jak Azerowie zagrają skoncentrowani to możemy być świadkami rozpierduchy w POZnaniu.
|
Ostatni sparing Azerów rozegrany w Bułgarii:
Inter Baku 1-0 CSKA Sofia Przypomne, ze ci drudzy grali w fazie grupowej Ligi Europy. Zapowiada sie baaaaardzo ciezki dwumecz:D |
Cytat:
Dla przypomnienia: http://www.youtube.com/watch?v=7IS6mO6EMWQ |
Cytat:
|
Zauważcie jaki oni mają "stary" skład. Wszyscy prawie mają 27-31 lat
|
Cytat:
Propaganda Lecha w europejskich pucharach opiera się tylko na kliku meczach w 2008 r., do których Lech dostał się dzięki oddaniu miejsca pucharowego przez Drzymałę. Mało kto pamięta, że ten sam Lech pod przywództwem Smudy dostał 2 lata wcześniej oklep od mołdawskiej "potęgi" FC Tiraspol. Inter Baku raczej przejdą, ale do LM nie awansują jeśli nie będą mieli fuksa w losowaniu. W polityce transferowej powielają te same błędy co Wisła rok temu. Trenera też mają przeciętnego bo Zieliński nie ma pojęcia o przygotowaniu drużyny na trudne wyjazdowe spotkania co udowodnił i w meczu z Legią, z Wisła i z wspomnianym Brugge. |
Cytat:
|
W przypadku Lecha Azerom akurat kibicuje. Kibicuje Ruchowi Jagielloni ale nie Lechowi. Przecież gdyby przypadkiem dostali się tam gdzie się dostać nie powinni to będziemy w ciemnej d... i o mistrzostwie będziemy mogli zapomnieć, a co za tym idzie grze w kolejnych eliminacjech LM
A Inter Baku to nie byle jaka drużyna. Ich budżet to ok 8 mln euro a najlepsi zawodnicy zarabiają wiecej niż w Lechu. Biorąc też pod uwagę jakie zakupy poczynił nasz mistrzuniu wcale nie można być pewnym wyniku jakim zakończy się ten mecz |
w życiu nie bede kibicował Lechowi
Oby pyry upiekły sie w azerskim słońcu |
Ten Bulgarski stoper druzyny z Baku robi wrazenie...ostatnie lata regularnie wystepowal w Steaua'le, 6 wystepow w reprezentacji. Ciekawe ile placa w Azerbejdzanie? Wydaje mi sie, ze to sa kwoty zblizone do gornej polowki naszej tabeli.
Ilia Kandelaki ten tez ma ciekawe CV, byk podstawowym pilkarzem Sturmu, lewy obronca, reprezentant Gruzji. Cos czuje, ze bedzie ciekawie dzisiaj :D. edit. To pilkarze Wisly oddali MP, a nie Lech je wywalczyl...wystarczylo wygrac 2 ostatnie spotkanie z absolutnie najgorszymi druzynami w lidze. Pilkarze nie chcieli(bo jesli nie chce sie biegac w meczach z ogorkami, ktore maja decydujacy wplyw...) Mistrzostwa i takie sa fakty. |
Ja mam nadzieje, że Lech wysoko przegra, odpadnie, żeby zareperować dziurę w budżecie sprzedadzą Stilica, Peszkę i Kriwca, a następnie popadną w przeciętność. Naprawdę nie wiem jak można będąć kibicem Wisły cieszyć się z sukcesów jednej z większych kos, która w niesamowitych i okrutnych dla nas okolicznościach wydarła nam mistrzostwo. My 11 maja wieczorem płakalismy, podczas gdy oni świętowali i cieszyli się z naszej rozpaczy. Ciekawe czy znów pojadą na wyjazd z przekreśloną Białą Gwiazdą, tak jak miało to miejsce 1,5 roku temu w Rotterdamie. JA nie widzę żadnych powodów, żeby cieszyć się z radości tysięcy osób śpiewających WTSK na meczach ligowych, a na pewno takim powodem nie powinien być jakiś ranking. Jak Wisła chce w następnych latach mieć łatwiejsze rozstawienie to niech sama to sobie załatwi dobrymi występami.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wisła jeżeli chce grać w LM a jak wiemy że chce to musi sama zbierać pkt do rankingu klubowego i dobrze grać w pucharach a polskie kluby nawet jeżeli daleko zajdą to jest na korzyść polskiej ligi W tym momencie w naszej lidze każdy może wygrać z każdym a co roku inne kluby grają w pucharach Trzeba mieć też szczęście jak węgierski Debreczyn czy Białoruski BATE żeby zagrać w LM Wisła wcale nie jest gorsza od tych klubów tylko miała pecha w losowaniach
Co do Lecha Polska czeka już 14 lat na LM lepiej żeby wreszcie ktoś awansował niż patrzeć jak jakieś kluby z Węgier Białorusi czy Słowacji grają w tych rozgrywkach |
Forza Inter i tyle :D
|
Dobrze, że Polsat relacjonuje mecze Polskich klubów.
Dzisiaj Amica, w czwartek Wisełka. A co z meczami Jagi i Ruchu, będzie relacja w otwartym Polsacie ?:) Dzisiaj drużyna Interu Baku może rozstrzygnąć rywalizację na swoją korzyść i drugi mecz w Poznaniu będzie formalnością. Ale zobaczymy co Poznaniacy pokażą.. |
Ja powiem tyle: Nawet bez Mourinho, Inter sobie poradzi :-p
|
Licze ze wszystkie kluby grajace w pucharach zajda jak najdalej. Nie chodzi tutaj o kibicowanie polskim zespolom, ale o to ze bedziecie wszyscy na maxa zajechani ( Pozdrowienia dla Pana Lobodzinskiego :D ) i na lige sil moze nie starczyc :D
PS: Leszek bez Arboledy, ale mysle ze sobie poradza. W koncu to tylko Inter :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
ze Smudą na ławce to Lech by spokojnie wygrał.Zieliński to jednak nie to co Franz.
|
Cytat:
Dla przypomnienia: około 120 tyś euro premia za awans do kolejnej fazy eliminacji awans do fazy grupowej 7,1 mln(awans+premia za rozegrane mecze) zwycięstwo w fazie grupowej 800 tys remis w fazie grupowej 400 tys dodatkowo gdyby jakimś przypadkiem wyszli z grupy to dostają dodatkowe 3 mln euro Do tego dochodzą premie za prawa medialne(w Polsce co prawda niezbyt wysokie ale 2-4 mln euro by wyszło) sprzedane bilety(jestem pewny że na kazdy mecz grupy sprzedaliby te 35~44 tyś) dochody z gastronomi, pamiątek etc. W sumie na fazie grupowej można zarobic 10-14 mln euro czyli od 40 do 57 mln zł. Dlatego też całym sercem kibicuje by Lech/Amica odpadł z tego turnieju. Niech sobie przejdą Azerów i awansują do fazy gr LE punkty do rankingu nabiją ale nie zdominują w ten sposób naszej buraczanej ligi |
Cytat:
Ruchu nie będzie, bo żadna maltańska TV nie wyprodukuje sygnału. Co do Jagi decyzji jeszcze nie ma. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zresztą my też obecnie wręcz prosimy się o kolejną kompromitację (rozp... obrona) - jak ona nadejdzie to będzie płacz, że "pech" itp. Ayala - naprawdę tak cenisz Smudę? Za co? |
Ciekawe czy u nich mądre głowy też w budżecie założyły przejście pierwszej(drugiej?) rundy ?:)
A propos. Zapowiada się ciekawe spotkanie. Dosyć solidna ekipa z Baku baku kontra osłabiony brakiem Lewandowskiego Lech. Kluczem będzie postawa wiekowego Wichniarka. Jak zaskoczy, to będzie dobrze, jak będzie maścił, to Amika może mieć w tym dwumeczu problemy. |
Cytat:
Niech się ugotują! |
Kibice raczej nie będą atutem Azerów.2 lata temu jak Amika grała z Chazarem Lenkoran było 30 tys., a dzisiaj frekwencja marniutka...
|
Jak na razie po równo....Trochę lepszy piłkarsko Lech,za to szybsi i bardziej z zagażowniem grają Azerowie
|
Pol godziny gry za nami i Lech dorownuje gospodarzom.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl