![]() |
Jesli Skwk przejmie władze w klubie to obowiązkiem każdego jest sie zapisać i płacić składki.
|
Cytat:
|
Przecież dziennikarze już o tym pisali... Jest to jakiś kolega wiadomixa z branży marketingowej :D. To byłoby niezłe... Kuba przysyła swojego słupa, który miał dla niego pracować i który teraz "odkupuje" od niego Wisłę :D.
|
ciekawe czy płacenie składek jest obligatoryjne w SKWK ?
|
Cytat:
|
Ktoś napisał ze mam jaja bo przyznałem się do pomyłki to prawda pomyliłem się bo dla mnie jest ważne dobro Wisły i mam nadzije ze znajdzie sie ktos godny naszego kulubu by w niego zinwestowac.
|
Można by zrobić na meczu szyderę z meresia podobnie jak swego czasu z daniela sikorskiego. Parę luźnych haseł, np.:
-Mereś! -Co? -Do szkoły! Fiesta fiesta fiesta, americana. Funghi, prosciutto czy siciliana. Mereś fallusie, do zobaczenia w gimbusie. Życie jak rower, Mereś jak bidon - kręcą się przy nim pedały. Mereś - Warsaw (w)hore. Tabalugą można polecieć - Jakubie, zrób nam loda. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rozmowa zeszła na żenujący poziom.
Na chwilę obecną mamy JM i módlmy aby to się zmieniło. Każda zmiana będzie zmianą na lepsze. |
Cytat:
|
Cytat:
Masz jakiś link czy cos? Jedyny artykuł o marketingowcu z Warszawy, który miał tu wejść z Meresinskim był taki, że niby była taka umowa, ale on tak naprawdę nic nie wie i nic go z Wisła nie łączy + w obecnej sytuacji tu jest zbyt dużo do zrobienia na jedna osobę. Wiec nic z tego. Dotarł do niego K.Kawa z GKr. Co miałby z tym mieć wspólnego Smolny albo inwestor TS-u? |
Uspokojcie się do kurvvy nedzy, bo narazie to naszym właścicielem jest Meres, ktorego trzeba sie pozbyc w trynie natychmiastowym a sam klub jest na krawędzi. Dyskusja o składkach członkowskich SKWK w tym momencie jest co najmniej absurdalna. Zachowajcie trochę powagi.
|
Skwk czy TS to bez jaj zaden dobry ruch! Przeczekanie, a pozniej jacy powazni inwestorzy czy pilkarze beda chciec przyjsc do Wisly! Brak słow!
|
Szprotson bardziej odiotycznego wpisu to ja dawno tutaj nie czytałem. Chyba ze pysio przejął Ci konto....
Niech wyRuchani płacą na skwk |
Cytat:
1. świadomość posiadania kawałka ukochanego klubu, 2. możliwość (przynajmniej hipotetyczną) wpływania na jego losy, kontrolowania, monitorowania sytuacji. |
Sami spece od Towarzystwa Sportowego i SKWK.
Swoimi postami pokazujecie tylko, że chuja wiecie o Wiśle i całej otoczce... |
A szprotson to czasem nie ironizuje? :)
|
Cytat:
A może wielki nieobecny tych wydarzeń, wspomniany wyżej kolega jest jednym z tych tajemniczych inwestorów stojących za JM? Cytat:
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...le-krakow.html |
Cytat:
:tsw_lechia_flaga: |
Adamczewski podobno jest kumplem JM... w tym wywiadzie brzmi jak kumpel Citki.
A co do tych wypocin wyżej - co ma do k...y nędzy SKWK do tworzenia/zrywania zgód? Tyle samo co Meresiński. Ogarnijcie się, bo nie da się tego czytac. |
Cytat:
|
Wydawało się, że ten Adamczewski to wymysł JM, żeby tylko móc w szybszym tempie drenować budżet Wisły, a może się okazać, że to jeden z niewielu pozytywów tego zamieszania. O ile mówi prawdę w wywiadzie.
|
Cytat:
SKWK nie przez kilka wpisów na forum traci członków i szacunek większości kibiców. A jeśli sądzisz inaczej to jesteś śmieszny. Wracając do meritum tematu, polecam wywiad z nowym koordynatorem: http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#indeks_news Szpilki wbijane meresińskiemu = bezcenne. I można tylko odnieść wrażenie, że meresiński nawet nie ma szacunku u osób które są w klubie kilka dni i, że gdyby Citko wszedł do klubu z normalnym właścicielem to byłby to ciekawy projekt. |
Popieram szprotsona, dodatkowo przed meczem każdy powinien pokazać legitymacje członkowską w SKWK oraz być sprawdzonym czy opłacił składkę, jeśli nie to wypad z meczu.
lol |
Jeszcze Wiadomixa dobrze nie pogoniono ale juz narzekanie na SKWK i TS:lol: Beznadziejni jestescie.
|
Cytat:
ps. miłośnik zgody z Ruchem :D Cytat:
|
Cytat:
|
wg mnie mocny kandydat - wczoraj były rozmowy Smolnego i JM. Wciaz największy problem ze JM chce cos zarobic @aklemba
I jeszcze.. @Matt_VaranN7 za słabo walkowany. Dużo lepsza kandydat niż inne pojaw się na rynku. Tak, skwk odstrasza Klemba |
Poniewaz Klemba ma dobre info wklejam
http://i63.tinypic.com/30izx5g.jpg Nesta byl pierwszy, moj mozna usunac |
Cytat:
"Meresiński ...., idziemy mu w.......ić, odbijemy Wisłę siłą. Tylko Lechia, jebać Ruch!" |
Cytat:
|
Niektórzy tu są ....a niereformowalni i co gorsza nie rozumieją powagi sytuacji. Na razie musimy się pozbyć wiadomixa. To powinien być nasz główny cel zabranie naszego ukochanego klubu z rąk kogoś takiego, w którego rękach Wisła może skończyć bardzo bardzo bardzo źle.
Pytanie jedno. Skoro wiadomix jeszcze nie spłacil rat za kupno klubu Tele-Fonice, to jak przejąć od niego klub? Odkupić od niego, a później on spłaca z własnych pieniędzy wczesniejsza umowę z TF? Przeciez gość jest totalnie niewypłacalny.. Wg mnie operacja odbicia klubu z rąk Meresia będzie bardzo trudna, także ze względu prawnego i jest ona daleka od jakiegokolwiek powodzenia w tym momencie. Jest bardzo źle. |
Cytat:
Jakoś do drzwi Bednarza potrafili zapukać,zagrozic i zrobić burdel w wislackim środowisku. |
Zapewne na zasadzie przejęcia zobowiązań od poprzedniego właściciela względem TF. Z drugiej jednak strony, to też będzie kwestia do negocjacji.
SKWK to wdzięczny i wygodny podmiot dla krytyki. Dla tych, który chcą wyładować swoją frustrację względem problemów klubu, jak również dla tych, którzy kręcą swoje interesy na boku, bo jest się za czym schować. Czytając jednak niektóre posty mam wrażenie, że stowarzyszenie urasta do rangi kartelu Narcosa, a Pruszków już wyprzedziło...a jest to bardzo krzywdzące dla szeregu ludzi, którzy swój wkład w wiele inicjatyw promujących Wisłę mieli niepodważalny. Akurat w ich przypadku (tj. stowarzyszenia) idealnie pasuje określenie, że "nic nie jest tylko białe lub czarne". I proszę nie utożsamiać tego wniosku z gafą J. Kaczyńskiego, że nas nie przekonają ;-) |
Jeśli TF i JM nie zastrzegły tego w umowie - to nowy kupiec akcji Wisły od JM przejmie zobowiązanie wobec TF. Pytanie raczej kiedy i za ile JM sprzeda udziały. Reszta to "techniczne" kwestie. (tak myślę).
|
Cytat:
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/7111-oswiadczenie.html Co mają jeszcze maila Ci wysłać z objaśnieniem, jakie w tej chwili robią ruchy? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl