Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Luźny - reaktywacja (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5012)

AbdulTsw 19.01.2009 15:55

Nie lubię czytać no chyba że nasze forum a już w ogóle jak mi ktoś powie że mam na przeczytanie np 2 tygodnie --.--

I to nie jest fajna książka jest nudna tylko ciekawe jest to że po przeczytaniu tej książki przez ludzi w czasach romantyzmu zwiększył się wskaźnik samobójstw w Europie i we Włoszech (Medoilan dokładnie) kościół wykupił cały nakład bo książka niby była szkodliwa dla społeczeństwa :)

Świat od samego początku jest pokręcony xD

David. 19.01.2009 15:56

Witam, to mój pierwszy kontakt z tak wysublimowaną społecznością na forum, w tak jakże poważnym temacie. Zabrzmiało jak ironia, ale w żadnym wypadku ! :D

Tak Was czytam, czytam i zastanawiam się w jaki sposób Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów Alkoholowych doszła do wniosku, że co trzeci Polak to abstynent ? Na kim oni te badania robili ? AlkoHOOLicy :lol:

Chory jestem to się przyłączę do dyskusji , przynajmniej jest z kim słowo zamienić.

Precel z makiem 19.01.2009 15:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 659224)

Jeszcze wrócą. aż sie łezka w oku kręci!

dj_ibutti 19.01.2009 17:28

Zajrzałem do transferowego i tak tam marudzą wszyscy, jak baba w ciąży. Nie testujemy - źle, testujemy - źle, bo 18 letni brazylijczyk, o którym forum nie słyszało.

Jakbyśmy zaprosili OBOP i zrobili badania, to by pewnie wyszło że

80% tego tematu już zwiastuje koniec Wisły.
75 % by najchętniej wywiozło Cupiała na taczkach.
98% nie wie o czym pisze.
65% zmienia opinie średnio co dwa dni.
99,9 % swoją wiedzę wynosi z Football Managera.

57% zamiast pisać na forum, powinno się przygotowywać do egzaminu gimnazjalnego.
23 % do matury
14% do sesji
4 % do roboty
2 % do następnego dnia, który minie im na przesiadywaniu na forum z puszką piwa w lewej ręce, a prawej na zmianę w majtach lub na myszce....

Dramateiro ;P

ja_ka_ 19.01.2009 17:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 659327)
Zajrzałem do transferowego i tak tam marudzą wszyscy, jak baba w ciąży. Nie testujemy - źle, testujemy - źle, bo 18 letni brazylijczyk, o którym forum nie słyszało.

57% zamiast pisać na forum, powinno się przygotowywać do egzaminu gimnazjalnego.
23 % do matury
14% do sesji
4 % do roboty
2 % do następnego dnia, który minie im na przesiadywaniu na forum z puszką piwa w lewej ręce, a prawej na zmianę w majtach lub na myszce....

Dramateiro ;P

Uprzedziłeś mnie. Dramat!!! 18 lat za młody, 30 lat za stary.... cóż Ci ludzie jedzą, że takie głupoty piszą?

AbdulTsw 19.01.2009 17:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 659327)

23 % do matury
14% do sesji
4 % do roboty

Dramateiro ;P

Zwykle to max jest 100 % a u Ciebie jest dużo więcej ! :)

Jelon 19.01.2009 17:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AbdulTsw (Post 659230)
Hah witam :)

Dziś dostałem właśnie pierwszą laskę z polskiego :) bo nie przeczytałem książki pod tytułem " Cierpienia młodego Wertera" -.-

haha też to na dzisiaj mialem i też dostałem ****e ;D
( tyle ze u mnie bynajmniej nie była to pierwsza ;D)

fcz1985 19.01.2009 17:37

W życiu nie byłem na tym forum w dziale sportowym:-D

sharkey 19.01.2009 17:38

Nie czytając tego nic nie straciliście.... w mojej opinii ( 17latka ) straszna kicha!:P

Jelon 19.01.2009 17:41

dlatego własnie wolałem jedyneczke wychaczyć ;D

Nowohucianin^^ 19.01.2009 17:42

co robić w taką nudę ? poradzicie coś ? :D już z nudów zrobiłem nawet zadanie z Angielskiego co mi się nigdy nie zdarzyło :D :-p .

Jelon 19.01.2009 17:45

ja np. ide do kina na 20 ;) na Transportera 3 tak nawiasem był juz ktos ? dobry film ?

Nowohucianin^^ 19.01.2009 17:47

słyszałem od znajomych że podobna żadna rewelacja :D do kina się wybierałem wczoraj ale jak już zajechaliśmy to nas nie wpuścili bo tak byliśmy naje***i, i straszne bydło zrobiliśmy :P

puchaty1906 19.01.2009 17:51

Jelon, co do Transportera 3 to gorszy od 1 lepszy od 2 :) Żadna rewelacja, strzelanka, pościgi, mordobicie. Ale dobrze się oglada :)

sharkey 19.01.2009 17:52

Film całkiem fajny tylko sceny walki troszkę przesadzone! :D Mnie też się strasznie nudzi bo od poprzedniej soboty chory jestem i z domu nie mogę wyjść:P

Ni_Ma 19.01.2009 18:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AbdulTsw (Post 659243)
I to nie jest fajna książka jest nudna tylko ciekawe jest to że po przeczytaniu tej książki przez ludzi w czasach romantyzmu zwiększył się wskaźnik samobójstw w Europie i we Włoszech (Medoilan dokładnie) kościół wykupił cały nakład bo książka niby była szkodliwa dla społeczeństwa :)

Świat od samego początku jest pokręcony xD

Absynt vel zielona wrózka tez swego czasu była owocem zakazanym - zakazano produkcji i spożywania na świecie - po podobno powodowała padaczkę, halucynajcję, szybko uzależnia, a gwoździem do trumny było tzw. absyntowe morderstwo (Liga antyalkoholowa uknuła spisek mający na celu zakaz produkcji i sprzedaży tego trunku podając do wiadomości publicznej informację że mężczyzna który zabił swoją żonę i dwoje dzieci był pod wpływem absyntu stąd nazwa "absyntowe mordestrwo")

I co ? Po 100 latach Absynt wrócił na nasze półki :)

Tak jak ta ksiązka :)

ktoś rzucił że chory że czyta że alkoholicy - skąd takie wnioski Robaczku? :D

Proud 19.01.2009 18:25

absynt jest w Polsce dozwolony??

sergio 19.01.2009 18:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jelon (Post 659344)
ja np. ide do kina na 20 ;) na Transportera 3 tak nawiasem był juz ktos ? dobry film ?

Najgorsza z 3 czesci! Dla mnie kicha straszna:-)

David. 19.01.2009 18:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 659364)

ktoś rzucił że chory że czyta że alkoholicy - skąd takie wnioski Robaczku? :D

Aaa właściwie to chyba mi się przyśniło...

pio 19.01.2009 18:53

Witam wszystkich :)
Ponoć dziś jest najgorszy dzień w roku :>

sergio 19.01.2009 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 659382)

Pod wzgledem???:-) witam witam

Ni_Ma 19.01.2009 18:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 659370)
absynt jest w Polsce dozwolony??

owszem teraz jest dozwoly na prawie całym świecie - zakaz wciąż obowiązuje USA.
ba! mamy nawet swój własny rodzimy wyrób DeLux :)

Ale od 1905-1915 był sukcesywnie zakazywany w kolejnych państwach aż zakaz objął cały świat.

Wrócił w 1989 r po upadku komuny w Czechosławcji. dlatego Czechosłowacje (obecnie Czechy) uważa się za Królową Absyntu - choć ten produkowany w Czechach i sprzedawany w przygranicznych sklepach z Absynten nie ma nic wspólnego!

jakies pytania jeszcze? :D

AOT 19.01.2009 19:04

Tak z innej beczki.
Był u mnie przed momentem ksiądz po kolędzie. Z reguły mnie takie wizyty irytowały strasznie, bo wszystko taki musi wiedziec, pieprzy od rzeczy itp, zawsze wie lepiej i co chwila spogląda na koperte leżącą na komodzie... No ale ten był inny, to sie podziele odczuciami. Naprawde gość mi zaimponował - po pierwsze: skromny facet strasznie, taki... normalny, zwykły (w pozytywnym znaczeniu). Po drugie: odniosłem wrażenie, że lubi to co robi, a w jego branży to dość ważne chyba :) Po trzecie: nie wziął koperty z pieniedzmi ! Powiedział, "że mu nie potrzeba, ubranie ma, ekspres do kawy ma, wiec wystarczy ;)".
Szacuneczek, serio.

Ni_Ma 19.01.2009 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sergio (Post 659384)

pod względem miliona powodów które następowały jeden po drugim od samego rana do jakiejś 18.00 powodując meganerw na cały wieczór!!!! Wrrrrrrrrrrrr

Nie lubie poniedziałków mówiłam już? :foch:

Uran235 19.01.2009 19:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 659387)
jakies pytania jeszcze? :D

Tak, nadal nie wiem co to za samochód!

Poza tym rozwieję pewne wątpliwości, tak, ten post o Sinatrze to była ironia :lol: .

Ni_Ma 19.01.2009 19:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AOT (Post 659389)
Tak z innej beczki.
Był u mnie przed momentem ksiądz po kolędzie. Z reguły mnie takie wizyty irytowały strasznie, bo wszystko taki musi wiedziec, pieprzy od rzeczy itp, zawsze wie lepiej i co chwila spogląda na koperte leżącą na komodzie... No ale ten był inny, to sie podziele odczuciami. Naprawde gość mi zaimponował - po pierwsze: skromny facet strasznie, taki... normalny, zwykły (w pozytywnym znaczeniu). Po drugie: odniosłem wrażenie, że lubi to co robi, a w jego branży to dość ważne chyba :) Po trzecie: nie wziął koperty z pieniedzmi ! Powiedział, "że mu nie potrzeba, ubranie ma, ekspres do kawy ma, wiec wystarczy ;)".
Szacuneczek, serio.

jesteś pewien że to był ksiądz?

:lol:

pio 19.01.2009 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sergio (Post 659384)

W RMF coś gaworzyli na ten temat, że najbardziej depresyjny i inne tego typu pierdoły :>
Cytat:

Pierwotnie napisane przez AOT (Post 659389)
Tak z innej beczki.
Szacuneczek, serio.

Wyjątek potwierdzający regułę?
Od ponad 6 lat dziwnym trafem mijam się z księdzem chodzącym po kolędzie :] no niebywały jestem :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 659391)

Poza tym rozwieję pewne wątpliwości, tak, ten post o Sinatrze to była ironia :lol: .

Nie może być :lol:

sergio 19.01.2009 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 659382)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 659390)
pod względem miliona powodów które następowały jeden po drugim od samego rana do jakiejś 18.00 powodując meganerw na cały wieczór!!!! Wrrrrrrrrrrrr

Nie lubie poniedziałków mówiłam już? :foch:

Poniedzialkow w roku mamy przynajmniej kilka prawda?

DominoForza 19.01.2009 19:10

moze Batman mu zrobil wjazd :) + - Robin

Ni_Ma 19.01.2009 19:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 659391)

a nie masz się na co patrzeć tylko na jakiś samóchd?????:foch:

:lol: :lol:

pio 19.01.2009 19:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 659399)

:lol: :lol:

Nie odwrócisz uwagi Urana od promocji w salonach Skody :lol:

AOT 19.01.2009 19:12

Tak, na 99% to był ksiądz. Też byłem wielce zadziwiony jego postawą.
Pio - miałem zamiar się minąć z księdzem, ale nie wyszło ;) W każdym razie - zaskoczył mnie na +.

Nowohucianin^^ 19.01.2009 19:13

raz miałem księdza po kolędzie to jak dostał kopertę to mówił że nie trzeba że to że tamto, ale kopertę owszem wziął, więc co mówił to żeby być fajnym :D?

pio 19.01.2009 19:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Nowohucianin^^ (Post 659403)
raz miałem księdza po kolędzie to jak dostał kopertę to mówił że nie trzeba że to że tamto, ale kopertę owszem wziął, więc co mówił to żeby być fajnym :D?

Nie mogłem się powstrzymać
:lol::rotfl:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AOT (Post 659402)
Tak, na 99% to był ksiądz. Też byłem wielce zadziwiony jego postawą.
Pio - miałem zamiar się minąć z księdzem, ale nie wyszło ;) W każdym razie - zaskoczył mnie na +.

Widać miałeś jednak szczęście... ja do czarnych nie jestem przekonany od dawna. Tak na boisku jak i na włościach i w zasięgu parafii ;)

pirat.z.karaibow 19.01.2009 19:17

W rodzinie znajomego dali księdzu w kopercie pieniądze z gry Monopoly :rotfl:

AbdulTsw 19.01.2009 19:17

Po pierwsze najbliższy film na jaki się wybieram do kina to kinowa wersja "Włatcy Much" i mam zamiar mieć na nim w organizmie troszkę THC na zajawkę, żeby nie było na ogół nie palę bo kiedyś przyszedłem skopcony do domu i na następny dzień mama mi powiedziała że palę trawę (skąd wie jak to wygląda- mój kuzyn był narkomanem i źle skonczył [*]) i że jak chcę jechać do Chorzowa na wyjazd to mam nie palić no to jej obiecałem że nie będe wiadomo Wisła ponad wszystko :), ale to filmu inaczej sobie nie mogę wyobraźić :)

Po drugie Ni_Ma robiłaś studia w kierunku alkocholowym ?! Powinien być program nie wiesz co to za trunek zadzwoń do Ni_Ma :D

Po trzecie pan w pogodzie przed chwilą powiedział zima była teraz Ni_Ma i nie wiadomo kiedy będzie :lol: :D

sergio 19.01.2009 19:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 659393)
a co to jest???

Ni_Ma w wygraj stowe:lol::rotfl:

Ni_Ma 19.01.2009 19:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AbdulTsw (Post 659412)
Po drugie Ni_Ma robiłaś studia w kierunku alkocholowym ?!

tak. podyplomowe.

mówiłam już że nie lubie poniedziałków??

:lol:

Uran235 19.01.2009 19:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 659399)

Księdzu nie przystoi patrzeć się na co innego :D .

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 659401)
Nie odwrócisz uwagi Urana od promocji w salonach Skody :lol:

Raczej Maserati, ewentualnie na polskie drogi BMW X6. Skoda jest taka... plebejska, jak ten uciekinier na gruszy, a to księdzu nie przystoi.

AbdulTsw 19.01.2009 19:27

EE idę pograć w cs'a :) Jak jest ktoś z Nowego Targu to proszę wiadomość na priv! :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl