![]() |
Nie lubię czytać no chyba że nasze forum a już w ogóle jak mi ktoś powie że mam na przeczytanie np 2 tygodnie --.--
I to nie jest fajna książka jest nudna tylko ciekawe jest to że po przeczytaniu tej książki przez ludzi w czasach romantyzmu zwiększył się wskaźnik samobójstw w Europie i we Włoszech (Medoilan dokładnie) kościół wykupił cały nakład bo książka niby była szkodliwa dla społeczeństwa :) Świat od samego początku jest pokręcony xD |
Witam, to mój pierwszy kontakt z tak wysublimowaną społecznością na forum, w tak jakże poważnym temacie. Zabrzmiało jak ironia, ale w żadnym wypadku ! :D
Tak Was czytam, czytam i zastanawiam się w jaki sposób Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów Alkoholowych doszła do wniosku, że co trzeci Polak to abstynent ? Na kim oni te badania robili ? AlkoHOOLicy :lol: Chory jestem to się przyłączę do dyskusji , przynajmniej jest z kim słowo zamienić. |
Cytat:
|
Zajrzałem do transferowego i tak tam marudzą wszyscy, jak baba w ciąży. Nie testujemy - źle, testujemy - źle, bo 18 letni brazylijczyk, o którym forum nie słyszało.
Jakbyśmy zaprosili OBOP i zrobili badania, to by pewnie wyszło że 80% tego tematu już zwiastuje koniec Wisły. 75 % by najchętniej wywiozło Cupiała na taczkach. 98% nie wie o czym pisze. 65% zmienia opinie średnio co dwa dni. 99,9 % swoją wiedzę wynosi z Football Managera. 57% zamiast pisać na forum, powinno się przygotowywać do egzaminu gimnazjalnego. 23 % do matury 14% do sesji 4 % do roboty 2 % do następnego dnia, który minie im na przesiadywaniu na forum z puszką piwa w lewej ręce, a prawej na zmianę w majtach lub na myszce.... Dramateiro ;P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
haha też to na dzisiaj mialem i też dostałem ****e ;D ( tyle ze u mnie bynajmniej nie była to pierwsza ;D) |
W życiu nie byłem na tym forum w dziale sportowym:-D
|
Nie czytając tego nic nie straciliście.... w mojej opinii ( 17latka ) straszna kicha!:P
|
dlatego własnie wolałem jedyneczke wychaczyć ;D
|
co robić w taką nudę ? poradzicie coś ? :D już z nudów zrobiłem nawet zadanie z Angielskiego co mi się nigdy nie zdarzyło :D :-p .
|
ja np. ide do kina na 20 ;) na Transportera 3 tak nawiasem był juz ktos ? dobry film ?
|
słyszałem od znajomych że podobna żadna rewelacja :D do kina się wybierałem wczoraj ale jak już zajechaliśmy to nas nie wpuścili bo tak byliśmy naje***i, i straszne bydło zrobiliśmy :P
|
Jelon, co do Transportera 3 to gorszy od 1 lepszy od 2 :) Żadna rewelacja, strzelanka, pościgi, mordobicie. Ale dobrze się oglada :)
|
Film całkiem fajny tylko sceny walki troszkę przesadzone! :D Mnie też się strasznie nudzi bo od poprzedniej soboty chory jestem i z domu nie mogę wyjść:P
|
Cytat:
I co ? Po 100 latach Absynt wrócił na nasze półki :) Tak jak ta ksiązka :) ktoś rzucił że chory że czyta że alkoholicy - skąd takie wnioski Robaczku? :D |
absynt jest w Polsce dozwolony??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam wszystkich :)
Ponoć dziś jest najgorszy dzień w roku :> |
Cytat:
|
Cytat:
owszem teraz jest dozwoly na prawie całym świecie - zakaz wciąż obowiązuje USA. ba! mamy nawet swój własny rodzimy wyrób DeLux :) Ale od 1905-1915 był sukcesywnie zakazywany w kolejnych państwach aż zakaz objął cały świat. Wrócił w 1989 r po upadku komuny w Czechosławcji. dlatego Czechosłowacje (obecnie Czechy) uważa się za Królową Absyntu - choć ten produkowany w Czechach i sprzedawany w przygranicznych sklepach z Absynten nie ma nic wspólnego! jakies pytania jeszcze? :D |
Tak z innej beczki.
Był u mnie przed momentem ksiądz po kolędzie. Z reguły mnie takie wizyty irytowały strasznie, bo wszystko taki musi wiedziec, pieprzy od rzeczy itp, zawsze wie lepiej i co chwila spogląda na koperte leżącą na komodzie... No ale ten był inny, to sie podziele odczuciami. Naprawde gość mi zaimponował - po pierwsze: skromny facet strasznie, taki... normalny, zwykły (w pozytywnym znaczeniu). Po drugie: odniosłem wrażenie, że lubi to co robi, a w jego branży to dość ważne chyba :) Po trzecie: nie wziął koperty z pieniedzmi ! Powiedział, "że mu nie potrzeba, ubranie ma, ekspres do kawy ma, wiec wystarczy ;)". Szacuneczek, serio. |
Cytat:
pod względem miliona powodów które następowały jeden po drugim od samego rana do jakiejś 18.00 powodując meganerw na cały wieczór!!!! Wrrrrrrrrrrrr Nie lubie poniedziałków mówiłam już? :foch: |
Cytat:
Poza tym rozwieję pewne wątpliwości, tak, ten post o Sinatrze to była ironia :lol: . |
Cytat:
jesteś pewien że to był ksiądz? :lol: |
Cytat:
Cytat:
Od ponad 6 lat dziwnym trafem mijam się z księdzem chodzącym po kolędzie :] no niebywały jestem :D Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
moze Batman mu zrobil wjazd :) + - Robin
|
Cytat:
a nie masz się na co patrzeć tylko na jakiś samóchd?????:foch: :lol: :lol: |
Cytat:
|
Tak, na 99% to był ksiądz. Też byłem wielce zadziwiony jego postawą.
Pio - miałem zamiar się minąć z księdzem, ale nie wyszło ;) W każdym razie - zaskoczył mnie na +. |
raz miałem księdza po kolędzie to jak dostał kopertę to mówił że nie trzeba że to że tamto, ale kopertę owszem wziął, więc co mówił to żeby być fajnym :D?
|
Cytat:
:lol::rotfl: Cytat:
|
W rodzinie znajomego dali księdzu w kopercie pieniądze z gry Monopoly :rotfl:
|
Po pierwsze najbliższy film na jaki się wybieram do kina to kinowa wersja "Włatcy Much" i mam zamiar mieć na nim w organizmie troszkę THC na zajawkę, żeby nie było na ogół nie palę bo kiedyś przyszedłem skopcony do domu i na następny dzień mama mi powiedziała że palę trawę (skąd wie jak to wygląda- mój kuzyn był narkomanem i źle skonczył [*]) i że jak chcę jechać do Chorzowa na wyjazd to mam nie palić no to jej obiecałem że nie będe wiadomo Wisła ponad wszystko :), ale to filmu inaczej sobie nie mogę wyobraźić :)
Po drugie Ni_Ma robiłaś studia w kierunku alkocholowym ?! Powinien być program nie wiesz co to za trunek zadzwoń do Ni_Ma :D Po trzecie pan w pogodzie przed chwilą powiedział zima była teraz Ni_Ma i nie wiadomo kiedy będzie :lol: :D |
Cytat:
|
Cytat:
tak. podyplomowe. mówiłam już że nie lubie poniedziałków?? :lol: |
Cytat:
Cytat:
|
EE idę pograć w cs'a :) Jak jest ktoś z Nowego Targu to proszę wiadomość na priv! :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl