![]() |
Oj ciekawie byłoby jakby to była prawda... Co do seryjnego wygrywania z Legią to nie byłbym tego do końca pewny. Zobaczymy co z tego będzie.
|
Zaczniemy seryjnie wygrywać z Legią, a oni zaczną seryjnie zdobywać Mistrza Polski :(
Obym się mylił, i oby to była plotka. |
Cytat:
|
Cytat:
Przyznam szczerze że nie mam nic przeciwko temu, żeby Skorża rozmontował Amikę:> |
nie łudźmy sie że Maciek bedzie pierdział w stołek na nowy sezon. Mysle że jak nie wojskowi to amikorz, o ile ten ostatni nie zdobędzie majstra.
|
Cytat:
Jestem zdania, że Skorża przyjedzie tu z Legią, złoi nam dupę, potem na konferencji pomeczowej zachowa się z pełną kurtuazją wobec piłkarzy Wisły i Jej kibiców i pojedzie do Wa-wy, a nam zostanie "trampek w gębie". |
No to liga będzie ciekawsza.
|
Mam nadzieje, że pójdzie do Górnika. Awansu do Ekstraklasy jeszcze nie ma w swoim portfolio :), a wtedy nie pogra przeciwko Wiśle.
|
Ta, cieszycie się, że przyjście Skorży do Legii może być osłabieniem tego zespołu, a ja się nie zgodzę.
Maciek pokazał, że trenerem jest świetnym, akurat w naszych warunkach było coraz gorzej, bo po pierwsze, nie dostawał graczy jakich chciał zazwyczaj, po drugie, kasy na transfery nie było. Z Legią, gdzie kasa na transfery jest o wiele większa, niż u nas będzie mógł naprawdę pokazać co potrafi jako trener-menadżer. Chyba nie wszyscy pamiętają, jak nas sprał jego Groclin na Reymonta, to może przypomnę, 0-4. |
A ja tam swoje wiem na temat tzw. polskiej szkoly trenerow.
|
Cytat:
świetnym :lol: :lol: polska myśl szkoleniowa :lol: |
Cytat:
następny, który pisze rzeczy zupełnie oderwane od rzeczywistości. Mam pytanie, do takich jak Ty- piszecie, żeby w ogóle coś pisać, czy wierzycie w te swoje brednie? Pokaż mi w Legii tą "o wiele większą kasę na transfery". Pokaż mi gotówkowe transfery Legii z ostatniego roku. A teraz porównaj to sobie z sytuacją w Wiśle. I łaskawie skończ pisać bez sensu. Pokazał jak świetnym jest trenerem. Owszem. 3 i 4 lata temu, kiedy miał samograje, a nie drużyny. Potem chyba postanowił zamydlić wszystkim oczy, bo bał się oferty z Realu, a przecież miał w Wiśle tyle do zrobienia. I na koniec pytanie, czy dobry trener na siłę próbuje dobrać zawodników do swojej gównianej taktyki (czyli "wyjeb piłkę w przód na wysokiego napastnika"), czy stara się dostosować taktykę do tego, co ma, aby piłkarze mogli ją jak najlepiej wykonywać? Znając życie, niedługo zaczną się tu wpisywać " prawdziwi kibice Wisły" życzący Skorży przyjazdu do Krakowa z Legią i zlania dupy Wiśle. I nie piszcie tu o porażkach z Legią i Lechem, bo chodzi o pierwszą od 52 lat pierwszoligową porażkę z parchami, plus największą w historii klubu kompromitację na arenie międzynarodowej i styl gry drużyny doprowadzający do wymiotów ludzi oglądających mecze w jej wykonaniu. Nie widzieliście tego, fanatycy Skorży? |
po pierwsze prędzej Okuka zawita na Łazienkowską niż Skorża po drugie Legia chce pojednania z kibicami a zartrudnienie Skorży jako byłego trenera odwiecznego rywala Legii tylko by pogorszyło sytuacje z kibicami po trzecie zatrudnienie Skorży na Łazienkowskiej graniczy z cudem tak samo jak Mourinho który miał by zawitać na Reymonta po zakończeniu sezonu
|
A tak z innej beczki Ćwielong będzie grał przeciw Wiśle w najlbliższym meczu?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiesz - nie pisz. |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wczoraj na nszrocie w programie bodajże sylwetka był wywiad z Kubą Błaszczykowskim opowiadał to jak było w Wiśle jak jest BVB .Fajnie go podsumował trener powiedział, że Kuba jest za mocny tak za mocny na BVB i nie pokazuje w pełni swoich możliwości.Mówi też o swoich marzeniach takich jak medal z Reprezentacją na ME 2012.
|
Cytat:
Co do Valerengi to najbardziej smieszy mnie jak wielki ekspert w C+ -Mirus Szymkowiak udaje takiego pracusia co to od kazdgo wymaga 100% ambicji na boisku a niech sam sie pochwali jak go zabiegali ci z Tbilisi czy ci z Valerengi od ktorych odbijal sie jak tyczka na pomidory.O plakaniu na boisku bo mu jeden z drugim noge podlozyl to nie wspomne. |
pan Dudi choćby nawet Southampton?????
|
Cytat:
Nie sądzę, aby jakikolwiek klub angielski był w aż tak dramatycznej sytuacji, żeby angażować polskiego trenera. No, ale pożyjemy, zobaczymy, niemniej wydaje mi się, że polskim trenerom dalej do "zagranicy" niż nawet polskim piłkarzom. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
łżesz........ podsłuchiwałem i ma być mesii i runej;) |
Cytat:
To JA jestem Bogusław Cupiał! Nasi skauci obecnie przeczesują Afrykę, gdzie Anri ma znajomości. Przed końcem okienka powinni nam przywieźć paru murzynów, którym nie udało się s.......ić przed siatką. :lol: Cytat:
|
Mirek Mirkiem, ale podawał takie piłki, że żaden z obecnych ligowców nawet do pięt mu nie dorasta :P
|
Co do Szymkowiaka to średnio w meczu przebiegał od 4 do 6 km więc gloryfikowanie tego zawodnika to gruba przesada. Przede wszystkim trzeba biegać i walczyć, a następnie należy dołożyć do tego technikę. Czas primabalerin w światowym futbolu bezpowrotnie minął.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
U Nas w kraju to byle przeciętniak może zostać gwiazdą. Mirek już pokazał jakim "wielkim" jest piłkarzem. Hehe do Juventusu niech idzie z Trabzonu, tak jak Kosowski do Interu za Manciniego. Kulosy.
|
Cytat:
|
Cytat:
nie nie mi chodzi raczej o mędrkowanie Szymkowiaka w studiu podczas meczów a jaki byl z niego płaczek bo ktos mu noge podstawil i fryzurke rozwiał to chyba kazdy widział. |
Cytat:
|
Sypniewski przerwał treningi w ŁKS-ie i poszedł do szkoły.
http://www.se.pl/sport/pilka-nozna/i...oy_134353.html |
Cytat:
http://i44.tinypic.com/208fj84.jpg |
http://www.youtube.com/watch?v=bE-xweB1-60 dla przypomnienia...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl