![]() |
Cytat:
|
Moglibyscie znowu usunac mozliwosc wklejania zdjec do Shoutboxa z IMG? nie wiem czy dobrze kojarze ale chyba kiedys było to juz zrobione. Niektorym odwala i rozwalaja strone głupimi zdjeciami.
|
Może ktoś pokasować te prośby o p.w. i temat o IP...
Co to ma wspólnego z tematem? https://wislakrakow.com/forum/showth...=9691&page=487 |
Tylu pokemonów, debilów i kryptożydów to forum jeszcze nigdy nie miało. Sb się nie da sie już w ogóle czytać.
|
Proszę o zwiększenie ilości moderatorów, przynajmniej na jakiś czas, bo nie da się dyskutować z niektórymi błaznami i debilami cytującymi suikodena
|
|
|
hej admini - czemu twsd ignoruje polski cudzysłów oraz półpauzę? dbajmy o czystość języka
|
Mam pytanie czy jest w planach przeniesienie forum na takie kompatybilne do przeglądania na tel? To obecne w ogóle się nie skaluje i czcionka jest bardzo mała.
|
Nie słyszałam, żeby takowe były, ale faktycznie byłoby to pomocne
_____________________ regeneracja turbosprężarek w Krakowie |
Czy mozna prosic o udzielenie dostepu do pokoju socios? Nr. czlonkowski 2585.
Dziekuje! |
Wnioskuję.o zniesienie cenzury obowiązującej na ShoutBox.
|
Popieram !
|
Wnioskuje o nominowanie mnie na moderatora forum. Porobilbym porzadki kuerwa, oj porobil.
|
I proponuję dawać bany za dyskusje polityczne. Żaden temat nie generuje tyle kwasów i chamstwa.
|
Tego juz nikt nie czyta :D wogole zostal tu jakis aktywny admin?
Apeluje o demokratyczne sprawiedliwe wybory na nowego moda |
Ponawiam. Zakaz możliwości dyskutowania o polityce.
Tylko WISŁA :tsw_kartoniada: |
Cytat:
|
Przy wejściu na forum z mobilnego Chrome przeglądarka sypie komunikatem o niezabezpieczonym połączeniu.
|
W przeglądarce takoż, firefox
|
Na kazdej przegladarce jest to samo, na firefoxie jeszcze mozna ustawic na stałe by mimo informacji o braku certyfikatu strona wchodziła za kazdym razem. Adminow tu od dawna nie ma i kij wiec czy to sie zmienic
|
Część spacji moich postach, czy to na SB, czy forum, zamieniane jest na znak kropki.
|
Prosze o bana na rok.
Pozdrawiam |
Pisałem poważnie, żeby moderator nie myślał że przez nocna godzinę.
Wiele czytałem głupot na forum, sam wiele napisałem, ale jebanie legendy klubu, bo strzelił gola a nie cieszył się z trenerem, który go ośmieszał to już przegięcie. Chyba, że jest opcja aby samemu to zrobić, to niech ktoś wrzuci info jak. |
Cytat:
|
Gdzie ci zjebani moderatorzy?
|
W k....a macie zamiar pojawić się na forum?
|
Grisza jest od komentowania spotkań Wisły na SB, czy jednak jest moderatorem który może zrobić cokolwiek?
|
Mam pytanko . W temacie Ekstraklasa napisałem post . czy coś jest z nim nie tak ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl