![]() |
Byłem w WŚ. Na G tylko karnety.
|
Nie mam juz biletów na G ... Wlasnie wrocilem z R22.
|
Wiadomo coś na temat biletów, na mecz z Widzewem?
|
podbijam również
|
Również kupię na G bilet :)
Pisać pw. |
Kupie bilet na G, 20zł
|
a kto kur** nie kupi ehhh:/ byłem WS myślałem ze spokojnie na G będą a tu lipa znów trzeba iśc na narożnik pełen Zenonów którzy gwizdac tylko umią
|
to kup wierny kibicu karnet, ktory kosztuje ledwo 7dych a nie narzekaj teraz!!
|
Jestem teraz ciekaw frekwencji na stadionie.. czyli wreszcie się okaże ilu to prawdziwych kibiców mamy ;]
|
W dupie głęboko mam wasze narzekania, że nie macie biletu na G. Karnet kosztował grosze.
|
aaa karnet karnet karnet....
a jeżeli nie mogłem iść na mecz ze Śląskiem i nie wiem czy na mecz z Widzewem w PP będe mógł iść to po co miałem kupować karnet skoro pojedyncze bilety wychodzą wtedy taniej? ja nie narzekam że nie mam bilety tylko chce go kupić od kogoś a jeżeli nie to narożnik:) sam sobie jestem winien bo zamiast odrazu po szkole jechać to czekałem nie wiem na co aż zobaczyłem info że nie ma już biletów na g... apeluje więc o trochę spokoju a nie odrazu o najeżdżanie --> Cytat:
|
Cytat:
- Po to aby przed meczem z Legią nie stać w kolejkach, albo potem kupować od kogos za 50 zł ( zapewne biletów na G nie bedzie po paru godzinach ) :-p |
Sprzedam bilet do Poznania. Pisać PW
|
no tak tylko że jeżeli dałbym 70zł za karnet i nie poszedł na 2 mecze to tracę pieniądze:P
a zresztą z narożnika też można dopingować :) |
Cytat:
|
no hmm w mojej obecnej sytuacji 10 to duże pieniądze;P
mama mi powiedziała że na mecze to mi kasy nie będzie już dawać ;| |
Zamienie się biletem z G na E ewentualnie F. priv
|
Sprzedam 2 bilety na D, za normalną cenę 30 zł, są chętni?
|
Cytat:
|
Kupię 5 biletów do Poznania pisać na priv może być mniej
|
Nie ma już biletów do Poznania. Czytaj informacje na stronach.
|
Mam do odstąpienia karnet na mecz z Lechią, gdyż nie dam rady być. Piszcie na PW. Warunkiem jest zostawienie mi dowodu, który oddam w przyszłym tygodniu w zamian za zwrot karnetu :]. A dodam, że dwoma piwkami nie pogardzę, karnet jest na sektor G :].
|
witam
mam pytanie ,chce kupic na LECHIE dwa bilety znajomym ktorzy przyjada tu z AUSTRII są obywatelami tego kraju ,jakie ich dane potrzebuje aby zakupic bilet ,numer paszportów czy jakies inne ?,bo oni nie bardzo wiedza o co mi chodzi jak mowie o PESLU |
Cytat:
|
Cytat:
dla informacji pisałem z telefonu i nie mam jak płynnie prześwietlać forum dlatego zadałem pytanie dla kogoś bardziej miłego podbijam pytanie |
W przypadku obcokrajowców zamiast numeru PESEL należy podać numer paszportu, prawa jazdy lub dokumentu tożsamości.
|
Są jeszcze te bilety na D po 20 zł?
|
Cytat:
na D są po 30 i raczej na pewno są. :D |
Cytat:
|
Kupie bilet do poznania proszę pisać na PW
|
Kupię bilet na G. Jeśli ktoś ma karnet, a nie może iść niech pisze na PW.
|
co z obcokrajowcami bez nr PESEL
witam, chcialbym wziasc na mecz mojege kolege z pracy Chinczyka on nie ma nr PESEL w jaki sposob dla niego moge kupic bilet i jak on pozniej wejdzie na stadion tzn zostanie zidentyfikowany?
|
Mam pytanie, odebrałem bilet do Poznania, ale kasierka nie dała mi vouchera na transport (pociąg),
to tak ma byc.? Czy powinna dać voucher na pociąg.? |
musisz wrócić po voucher na pociąg inaczej nie pojedziesz:-p
|
Cytat:
|
Jeśli te karnety, które zostały na G nie zostaną wyprzedane to w dzień meczu będzie można kupić zwykły bilet?
|
Na jaki sektor musze mieć bilet by przejść na sektor G ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A wydadzą mi jeszcze ten voucher.? Jak tak to jutro tam pójde
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl