Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

Snoop1906 06.08.2009 17:56

Daje Linki do Meczy Polskich Drużyn:

Legia - http://www.ebramki.pl/view,mecze-na-...ndby,6233.html
Polonia - http://www.ebramki.pl/view,mecze-na-...zawa,6234.html
Lech Relacja Tekstowa i Audio - http://www.ebramki.pl/view,mecze-na-...d-fk,6235.html

boro92 06.08.2009 17:56

nie nie ma nigdzie jedynie relacja radiowa i tekstowa zostają

Zieniu17 06.08.2009 18:04

hahaha 2 stale fragmenty i 0:2

WioReXXX 06.08.2009 18:04

Lech przegrywa 2:0 narazie...

Wojtas 06.08.2009 18:08

Amika wróciła do domu ,ale jak widac nowe kuchenki od sponsora nie zmotywowały do walki :lol:

RAFi89 06.08.2009 18:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 774666)
jeszcze 4 !

Wiara czyni cuda.

Aż tak bardzo ich nie lubisz. Mimo wszystko przydało by się aby któraś z polskich drużyn awansowała do kolejnej rundy.

Lechista69 06.08.2009 18:09

Huj im w dupe, dla dobra polskiej pilki lepiej zeby odpadli. A tera prosze o miesieczny urlop ;)

wislak.azory 06.08.2009 18:10

http://www.lechpoznan.pl/mod,24,minuta_po_minucie.htm
jeszcze 3 bramki i norwegowie maja awans. :P

Jaro1991 06.08.2009 18:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak.azory (Post 774673)

przepraszam, że pytam ale do czego awans? przy stanie 5-0 dla rywala to Lech w dalszym ciągu gra w europejskich pucharach z tego co mi się wydaje:>

krasny 06.08.2009 18:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak.azory (Post 774673)

4 bramki jeśli już.

Mam nadzieję, że jednak Lech wygra i nie straci punktów do rankingu.

WiślakMyślenice 06.08.2009 18:15

2-0 dla Norwegów. Jeszcze 4 bramki. 3 nie wystarczą z tego powodu, że będzie 6-1 i 5-0. Stosunek bramek 6-6, tylko że leszek będzie miał strzelonych na wyjeździe 6 bramek, a Norwegowie 5 i odpadają. Także 4 i wtedy 7-6 dla Norwegów :D swoją drogą marzę o tym (wiem, że to nierealne), żeby Amika odpadła z pucharów, a Legia i Polonia awansowały. Wtedy my byśmy im wytykali Fredrikstad tak jak oni nam lewatywe :)

Maciejj 06.08.2009 18:16

0-2....................

Wojtas 06.08.2009 18:31

Element dobrze pisze

W Europie kazdy robi pod siebie.

Niektorzy jeszcze tego nie pojmują i "dla dobra" kibicuja rywalowi ktoremu na Reymona od k** pociskaja

Polska mentalnosc :)

For_FuN_ 06.08.2009 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 774690)
Kocham i jak przystało na kibica Wisły życze im jak najlepiej.
Awansu do Ligi Mistrzów, kupę forsy, nowy sponsorów, dobrych transferów, super frekwencji i kilkunastoletniej dominacji w Polskiej lidzę.

Ale zaraz, zaraz. Wisła też coś na tym zyska = pół punktu do rankingu.

Kompletne bzdury. Do tego poza tym dazymy, a zeby co sezon kluby godnie nas reprezentowaly, a do tego potrzebne sa $ z europejskich pucharow. Juz nie mowie, jak to wplynie na rozwoj ligi i jej poziom.

Kamson 06.08.2009 18:35

Bo oni myślą, że te punkty do rankingu nam - Wiśle - coś dadzą... :lol:
Tu każdy gra dla siebie, a nie dla "dobra polskiego futbolu" :lol:

seba 06.08.2009 18:43

jeszcze 4 bramki i bedzie pieknie... heh

do bojuuuu...

RAFi89 06.08.2009 18:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 774692)
Element dobrze pisze

W Europie kazdy robi pod siebie.

Niektorzy jeszcze tego nie pojmują i "dla dobra" kibicuja rywalowi ktoremu na Reymona od k** pociskaja

Polska mentalnosc :)

Właśnie polska mentalność jest taka że my nawet swoich lubimy zbesztać, i jeśli tylko komuś coś się uda to od razu znajdą się osoby które będą miały jakieś ale. Z czego tu się cieszyć, że polskie zespoły lane są w europie już praktycznie przez wszystkich.
Nie mówię że trzeba im kibicować, tak naprawdę lata mi to jaki wynik osiągną. Tylko po co robić euforie z tego że przegrywają 0:2, tak naprawdę niektórzy chyba mają problem z tym że oni mogą zagrać dalej a my już odpadliśmy. Wygrali pierwszy mecz 6:1 więc teraz mogą sobie pozwolić na stratę nawet 5 bramek, awans to awans.

Nuitari 06.08.2009 18:53

Ja to widzę tak, są ludzie którzy potrafią szczerze cieszyć się ze szczęścia, czy też dobrej passy innych.

Są też ludzie, którzy np. jak widzą że sąsiad kupił sobie ładnego mercedesa to następnego dnia kombinują jak złośliwie porysować delikwentowi autko zamiast samemu wziąć się do roboty i kupić sobie lepsze za rok.

I to tyle z mojej strony jeżeli chodzi o nie kibicowanie polskim drużynom w europejskich pucharach ;-)

madenn 06.08.2009 18:53

i lewandowski ,
teraz dopiero potrzeba 4 bramek...

killzone 06.08.2009 18:54

taaa a ty RAFi89 myslisz ze tylko w Polsce takie cos jest mozliwe? Myslisz kibice Realu kibicuja Barsie jak ona gra w Lidze Mistrzów, czy tez jak Manchester wygrywal Lige Mistrzów to cala Anglia sie cieszyla? To zle myslisz, w kazdym kraju takie zjawisko mozna zaobserwować, a napewno na linii odwiecznych rywali.

Tak bylo, jest i tak bedzie, czy sie to podoba niektorym czy nie.

Niech kazdy kibicuje komu chce (nawet wtedy gdy za tydzien tą druzyne sie bedzie od k..w i ch..ów wyzywać na meczu ligowym), ale tez niech nikt mi nie kaze kibicowac Wisle czy Lechowi z jednego glupiego powodu jakim jest to ze te kluby reprezentują polska piłke lub pod pretekstem potrzebnych punktów do rankingu :lol:

Podzielam zdanie Kamsona, w pucharach kazdy sobie rzepke skrobie, zeby jak najpozniej zaczać i jak najdluzej byc rozstawionym a zeby byc rozstawionym trzeba samemu cos ugrac a nie liczyc na Polonie czy Lecha.

Wojtas 06.08.2009 18:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAFi89 (Post 774703)
Właśnie polska mentalność jest taka że my nawet swoich lubimy zbesztać, i jeśli tylko komuś coś się uda to od razu znajdą się osoby które będą miały jakieś ale. Z czego tu się cieszyć, że polskie zespoły lane są w europie już praktycznie przez wszystkich.
Nie mówię że trzeba im kibicować, tak naprawdę lata mi to jaki wynik osiągną. Tylko po co robić euforie z tego że przegrywają 0:2, tak naprawdę niektórzy chyba mają problem z tym że oni mogą zagrać dalej a my już odpadliśmy. Wygrali pierwszy mecz 6:1 więc teraz mogą sobie pozwolić na stratę nawet 5 bramek, awans to awans.

Ale mi wcale nie o to chodzi

Nie interesuje mnie Amika ,Legia czy Polonia -wiszą mi te kluby ,ich problemy czy cokolwiek innego.
Tymbardziej wiszą mi ich wyniki w Europie ,bo nic z tego Wisla miec nie bedzie ,moze jak ktos juz wspomnial pol punkta do rankingu.:)

Legia gra dzis jako Legia z Broendby ,nie w barwach biało-czerwonych ,tylko zielono-,bialo -czerwonych.Gra wiec dla siebie i swoj sukces.Swoja slawe i kase dla klubu.

Jesli wiec ktos kibicuje takiej Legii bo uwaza ze gra "dla Polski" to niech kibicuje,Co mi dotego.

Byle ktos nie robil z siebie pajaca ,i przez caly rok wyzwał Legionistow czy innych Amikowców a dzis trzymal za nich kiciuki

komiczne to mi sie wydaje,badzmy powazni.

wislak.azory 06.08.2009 18:58

wiecie co jak mysle o tym lewandowskim?

to bedzie nasz kat. a mogl katowac dla nas...

WILDLIFE 06.08.2009 19:01

Lech przegrywa 1:2

Bramka dla Lecha:

Dośrodkowanie z cornera Stilića i Lewandowski mocnym uderzeniem głową pokonuje Staw'a. Piłka ląduje w okienku norweskiej bramki.

RAFi89 06.08.2009 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez killzone (Post 774707)
taaa a ty RAFi89 myslisz ze tylko w Polsce takie cos jest mozliwe? Myslisz kibice Realu kibicuja Barsie jak ona gra w Lidze Mistrzów, czy tez jak Manchester wygrywal Lige Mistrzów to cala Anglia sie cieszyla? To zle myslisz, w kazdym kraju takie zjawisko mozna zaobserwować, a napewno na linii odwiecznych rywali.

Tak bylo, jest i tak bedzie, czy sie to podoba niektorym czy nie.

Niech kazdy kibicuje komu chce (nawet wtedy gdy za tydzien tą druzyne sie bedzie od k..w i ch..ów wyzywać na meczu ligowym), ale tez niech nikt mi nie kaze kibicowac Wisle czy Lechowi z jednego glupiego powodu jakim jest to ze te kluby reprezentują polska piłke lub pod pretekstem potrzebnych punktów do rankingu :lol:

Podzielam zdanie Kamsona, w pucharach kazdy sobie rzepke skrobie, zeby jak najpozniej zaczać i jak najdluzej byc rozstawionym a zeby byc rozstawionym trzeba samemu cos ugrac a nie liczyc na Polonie czy Lecha.

Po pierwsze nie porównuj naszej sytuacji do Anglii czy Hiszpanii bo to dwa różne światy.
Po drugie nie mówię żeby im kibicować.
Ale nie rozumiem po co pisać przegrywają 0:2 jeszcze tylko 4, jak oni swoje zrobili w pierwszym spotkaniu.
W dodatku brak jakichkolwiek wyników innych polskich zespołów w kolejnych latach wpływa na to od której rundy polskie zespoły startują i w ogóle ile ich gra.

iiYama 06.08.2009 19:10

6' i Legia dostaje bramkę od Duńczyków ...

matusz 06.08.2009 19:15

Jest mecz Legii na sopcascie?
Edit. Ja rozumiem, że ITI=Nsport=Legia, ale "spuszczalski" ton komentatorów przy każdym udanym podaniu Legii, które potrafi wykonać każdy 10-latek, to trochę przegięcie.

Marszałek 06.08.2009 19:16

Legia tragicznie się prezentuje, Duńczycy widać,że wiedzą co mają grać, o Legii tego powiedzieć nie można. no i gol,ale dzieki bramkarzowi Duńskiemu:)dobry jest.Kat Giza:)

ja oglądam mecz Legii przez jakieś duńskie dziadostwo.

iiYama 06.08.2009 19:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matusz (Post 774722)
Jest mecz Legii na sopcascie?

Jest, Legia leci na kanale 68445, Polonia 68446

P.S. Już 1-1, 17'

Warszawa intonuje: Mistrzem Polski jest Legia ... :pobity:

P.S" Na Łazienkowskiej budowa, śpiewa jedna trybuna, w TV huk jakby 30,000 wiary zdzierało gardła :-/

For_FuN_ 06.08.2009 19:19

Mecz jest na public sport(i jak zwykle swietna transmisja). Sprawdz na meczyki.pl

piter116 06.08.2009 19:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 774723)
Legia tragicznie się prezentuje, Duńczycy widać,że wiedzą co mają grać, o Legii tego powiedzieć nie można. no i gol,ale dzieki bramkarzowi Duńskiemu:)dobry jest.Kat Giza:)

ja oglądam mecz Legii przez jakieś duńskie dziadostwo.

Zarzucisz linkiem? Bo tych pajaców z n sport się nie da słuchać.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl