![]() |
Z całym szacunkiem do Sobolewskiego który możliwe że dostanie nawet szanse do końca sezonu jako trener Wisły ale krytycy Moskala nie zdziwcie się jak po sezonie Moskal będzie jednym z kandydatów na nowego trenera Wisły.Moskal cały czas ma sentyment do Wisły a zarząd Wisły pewnie tylko czeka jak i kiedy skończy się przygoda Moskala z Pogonią.
|
Ja wierzę, że jednak Sobol się sprawdzi. Bo do Wisły pasują tylko zwycięzcy. Sorry Kaziu, samo to, że jesteś dobrym trenerem nie wystarcza. Wisła to historia, która nie pozwala na przeciętność!
|
praktycznie gdy się przeczyta kilka ostatnich stron tego tematu to można by się nabrać że chodzi o obecną sytuacje :)
|
Kaziu się nauczył awansować - dwa razy to zrobił. |
Pepe bo ja już nawet nie wiem czy ty się do statystycznego nadajesz jak od 2016 dla ciebie to 5 lat
|
:> za dużo alkoholu
Ale PONAD 5 lat jest prawdziwe. prawie 8 to jest ponad 5 |
|
Wisła na X wrzuciła fragment koncertu Zbyszka Wodeckiego z gali 100-lecia Wisły.
Jak skończył mówić to potem grał to: https://youtu.be/6LyC_6n0ZHg?feature=shared Może czekają na 19:06 |
A tam Tadeusz Pawłowski.
|
i Rafał Janas :haha:
|
Zdjęcia Kazika z rynku latają już po X. Można zakładać nowy temat.
|
ja bym tak szybko tego nie zamykał ;)
|
To że Kazik musi mieć dwie walizki przygotowane to wiadomo w dniu zatrudnienia.
|
Do zimy wytrzyma. Co będzie potem? Każdy scenariusz jest możliwy.
W każdym razie - powodzenia Trenerze. Choć bez zmiany właściciela nie spodziewam się żadnych pozytywów w Wiśle. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl