![]() |
Mówiłem pisałem że tak będzie, krytykowaliście mnie, podbno obrona miała wystarczyć, więc po co te lamety teraz???
|
Co tu Heniek czy inny trener jak gra banda nieudaczników.
|
Nie ma obrony , tragedia,zenada nie wiem co jeszcze nie bd niczego , to chyba zly sen
|
Szkoda slow, z czym do Europy. Najlepiej niech zawiesza polskie kluby w europejskich pucharach - koncz wasc wstydu oszczedz. Za duzo tych kompromitacji.
|
najlepiej wykupmy połowe składu Karabachu, będzie taniej i lepiej ;)
|
Nic tylko pogratulowac naszym nierozgarniętym dzialacza i panu Cupialowi za rozjebanie obrony dzieki czemu nie istniejemy z Azerbejdzanem ....zenada...
|
Dopoki Era Brożka, Boguskiego, Diaza, Jirsaka, sie nie skonczy tak to niestety bedzie wygladac. Heniu out. zagraniczny trener potrzebny od zaraz na zime przebudowa. nie podniecajcie sie transferem goscia z 2 bundesligi ktory był zreszta rezerwowym
|
Katastrofa, tylko tak da sie to okreslic.
Jedyni ktorzy cos graja to Jovanic, Diaz, Cikos, Malecki, Paljic. Reszta do zmiany... |
To jest kur.. skandal! Zadam od Cupiala natychmiastowego wypier... na zbity pysk Basalaja i Kasperczka! Zwlaszcza tego pierwszego, bo rozbil ten zespol...Wisla nie ma obrony, gramy bez obrony(parafrazujac Wojcika). Gdzie sa pieniadze z transferow Marcelo i Glowackiego? Dlaczego nie zostali sprowadzeni w czerwcu 2 klasowi stoperzy? dlaczego nie ma klasowego prawego obroncy? Pieniadze byly. Chce odpowiedzi na te pytania. Do konca okienka jest jeszcze troche czasu, ten zespol potrzebuje wzmocnien, bo sytuacja jest dramatyczna. W lidze beda podobone jaja...to jest jedynie przedsmak.
|
Kowalski - dziękujemy.
Cikos - dziękujemy. Pajlic - dziękujemy. Żuraw - Ty już swoje zrobiłeś kiedyś, dziękujemy. Jirsak - dziękujemy. Jeśli w następnym sezonie zajmiemy miejsce w lidze premiowane grą w europejskich pucharach proponuję je oddać innemu klubowi z Polski bądź zagranicy. |
1..2...3 mało!!!
|
Takie zmiany bym zrobił i to już myślałem po pierwszej bramce.
Pailić - Kirm Piotr Brożek - Wilk Boguski - Brożek Nie mamy obrony, kompletnie. Zaczęli nieźle ale co z tego. Gorzej grają jak kuchenki wczoraj. Realne szanse są na 4 bramki ale nie tym składem. ****a szlak mnie trafia, znowu kompromitacja, znowu! |
Wy*******ić Haniusia!!! Ja chcę Petrescu albo jakiegoś Szwaba za trenera.
Ale będą się z nas śmiać. Wstydzę się za nich. |
Cytat:
|
Czemu nie gra Kirm i Rios.
|
No cóż, jeśli ruszamy na podbój Europy ze stoperem Piasta Gliwice, oraz moim ulubieńcem Juniorem Diazem no to czegóż tu oczekiwać ...
|
nawet w dupe tyle dostając nie chcą zaryzykować i pójść na całość gramy ciągle tak samo czy 0:0 czy 3:0 żenada nie pamiętam takiej Wisły....
Biedny Pan Reyman przewraca się w grobie :( |
Przewidziałem to wszystko....
|
POWINNISMY PRZYWITAC PO POWROCIE Z BAKU NASZE GWIAZDECZKI NA NALEZYTYM POZIOMIE.
Zaraz jak wyjda z terminalu w Balicach ,obrzucic ich JAJAMI ,POMIDORAMI itd. MOWIE POWAZNIE BO TO JEST WSTYD,ONI NIE ZALUGUJA NA GRE W WISELCE ! ****A! |
Wy*******ic polowe składu na czele z kasperczakiem i ****a
rewolucja ! |
Pozostało wyczekiwanie na start ekstraklasy i trzymanie kciuków w walce o mistrza. Chociaż z taką grą, będzie naprawdę ciężko...
|
Ale jest jeden plus-beda emocje kto bedzie nowym trenerem :D
Obstawiam Krzostke :lol: |
Przewidziałem to wszystko....
|
No to po przerwie im pokażemy...
|
jetsem ciekaw bo z tego co gdzies czytalem Cupiał tam jest no zobaczymy co to bedzie
|
Pozostało wyczekiwanie na start ekstraklasy i trzymanie kciuków w walce o mistrza. Chociaż z taką grą, będzie naprawdę ciężko...
|
Przerwa nareszcie HENRYYKK WYMYŚL COŚ DO CHU..
|
kury szczać prowadzać a nie w piłke grać im
|
co wy *******icie o obronie jak my nawet strzalu nie jestemy w stanie oddac? Nawet jakby obrona byla solidna to i tak nie istniejemy z przodu. Wszyscy graja chujnie, tak naprawde obrona gra na takim samym poziomie jak atak czy pomoc czyli CHUJOWO!!!!!!
|
No to po przerwie im pokażemy...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl