![]() |
0-1 for Amica.. szkoda, było blisko.
|
****a już mógł zostać ten remis.
|
z przebiegu gry to Cracovia zasługiwała na remis, tak samo Górnik z Polonią
|
ostatni raz trzymam kciuki za Craxe , wszystkich chciałbym za to przeprosić i jednocześnie liczę na przebaczenie
:( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nie Ty jeden to raz. A dwa, to jeszcze nie raz będziesz za nich trzymał, wystarczy choćby, że na Mazowsze pojadą :D |
A ja liczyłem na remis.
1:1. Po pięknej cabajadzie i samobóju Lewandowskiego :D |
Cytat:
kwiecień-maj 2009: Lech - Cracovia, Cracovia - Polonia, Legia - Cracovia |
Cytat:
|
żarty żartami, ale jutro trzeba wygrać, bo kolejka chociaż remisowa była.
No nieładnie ci nasi rywale, nikt się nie chciał w tym tygodniu podłożyć :) |
Najlepszy byłby wiadomo remis, ale zawsze trzeba szukać dobrych stron. Dzięki tej porażce nasza sąsiadka jest o 1 punkt bliżej do spadku:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
cytat z onetu podsumowujący dzisiejszy "mecz przyjaźni" :
",,PSEUDOZGODA" http://sport.onet.pl/_g/_d/forum2/0.gif Powiem szczerze, od dziecka chodzę na KOLEJORZA, nie mam nic do kibiców Pasów, ale ta zgoda z nimi to taka pospolita ,,męczypała". Dajmy sobie spokój ! I Wy i My mamy już tego dosyć. Sandecja i Tarnovia to są partnwrzy dla Was. My już od lat osiągnęliśmy inny pułap, wam tylko scyzoryki w głowie. Mam was serdecznie dosyć !!! Spadówa do II ligii !! Mam już dosyć meczów ,,przyjaźni" dla 2 tys.osób." |
dobra tylko kto czyta komentarze na onecie i...
|
A ile ludzi zawitalo dzis na jedyna i najlepsza strone blon:>?
ps. W ten week 0 prezentow - wszyscy wymeczyli te punkty...wymeczmy i my! |
podobno 2500
|
taką rzecz znalazłem na innym forum:
Z grzaną murawą jest atk, że jak się włączy, to trzeba grzać do wiosny, bo inaczej trawa się ukisi. To nie jest farelka, którą się włącza na noc i daje nawiew na zmarzniętą dupkę. (Lech, autor Vivace). Jeśli to prawda, to nie opłaca się robić przerwy zimowej na rozgrywki, który klub w Polsce stać na próbę zmiany mikroklimatu w mieście w bliskich okolicach stadionu? Wtedy nie ma się co dziwić, że ogrzewania owszem jest, nawet sprawne :), ale po co włączać skoro nie ma obowiązku :D ? Wie ktoś coś bliżej na ten temat? Rzeczywiście trawa tak ma? |
Cytat:
|
Cytat:
Ja znalazłem na onecie coś takiego: "A ja mam w dupie ze wisła to nasza zgoda. Powiem więcej nienawidzę ich jak psów. Dla mnie liczy się Tylko Śląsk i Lechia. Tych frajerów krakowskich chowających się za swoimi nożami .......ę. Mam nadzieje, ze Śląski ich powiexie i tych punktów zabraknie im w walce o mistrza." koniec cytatu Matys rozumiesz przekaz? |
Z tego co widzę, to nie tylko Rosja, z okolicznej nam strefy klimatycznej ten system mają jeszcze Białoruś, Litwa,Łotwa, Estonia, Finlandia, Szwecja i Norwegia.
Czyli można, trudno powiedzieć by te kraje kaszanę nogę grały, choćby taka Łotwa też nas kiedyś z eliminacji pogoniła. Z drugiej strony jak przyjdą mecze w pucharach, to znowu wyskoczą terminy zimowe, jak w tym sezonie Lecha w listopadzie i grudniu. I wtedy chciał nie chciał ogrzewanie musi działać, inaczej powtórzyłoby by się raz dwa to, co z Lazio mieliśmy. Jeśli dają sobie radę z tym inni , to nie mogę zrozumieć, czemu naszym to tak koślawo wychodzi. Rzeczywiście ta trawa to problem nie do przeskoczenia? Bez jaj. |
Cytat:
EDIT: Ciekawy wywiad z Tarasiewiczem na Weszlo. Wyglada na to, ze Slask ma naprawde ciekawego trenera. Mam nadzieje, ze jesli z tym Polsatem inwestujacym w Slask to prawda to go nie zwolnia, bo facet brzmi bardzo rozsadnie. http://www.weszlo.com/news/1774 |
Cytat:
(tak to jest żalenie się na forum O.o) |
Cytat:
|
Cytat:
Chyba jednak nie zrozumiałeś o co chodzi. To tak, jak Ty byś tam napisał: "J***ć zgdę z Cracovią. Kibic Lecha", a za chwilę "J***ć zgodę z Legią. Kibic Pogonii Szczecin" i tak dalej. Ot specyfika onetowskich komentarzy ... |
Sytuację w Gdańsku określić można krótko - KOMPROMITACJA...
|
co to za kpiny?!
jak sędzia nie pozwoli grać w ciągu 15min po czasie to walkower i kara 50 albo 100tys. Wczoraj relacja z meczu Pasów w c+ - na początku Smuda i Płatek zgarniają śnieg, który leży na boisku i zupełnie się nie topi. Albo robimy profi ligę albo się bawimy w policjantów i złodziei. W tej zabawie istnieje możliwość, żę złodziej dostanie po d... A druga sprawa- dzis gramy 15 kolejkę. Ale jak pogoda zrobiła się zimowa to po co mamy grać jeszcze 16 i 17? ME nie ma, MŚ nie ma, Amica do finału puefa nie wejdzie więc? |
No wlasnie też chciałem się Was zapytać -może wiecie- dlaczego gramy dodatkowe 2 kolejki?
|
Coś nie przemyśleli projektanci i inwestorzy techniki na stadionie Lechii. Jeśli ogrzewana murawa to nie może się światło świecić i na odwrót. Brak odpowiedniego zapasu mocy czy to na kablu czy na transformatorze. Ciekawe, ktoś to liczył, sprawdzał i zatwierdzał :)
W sumie nie traktujmy tego jako kompromitację, jeśli z tych wpadek w Bytomiu, na Craxie i w Gdańsku czegoś się nauczą , cóż, koszty wprowadzania cywilizacji. W Gdańsku już wiedzą, że zimą trzeba w południe zaczynać grać, bo od trzeciej szarzeje .... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl