![]() |
Cytat:
Koszulki w których grac będa piłkarze mają być w ogóle nie dostępne w sprzedaży. |
Cytat:
|
Czym? Brakiem naszywek ekstraklasa ewentualnie (które i tak można sobie dorobić). Teraz mają podobno bys znaczące różnice. Zobaczymy w pon.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co tu dużo mówić - koszulka wygląda świetnie. Chyba najlepsza od czasów Nike 90. A na pewno najładniejsza w naszej lidze. Ciekawe co zrobią z logo Te-Debile Ekstraklasy...
|
Cytat:
Właściwie to nie rozumiem dlaczego Cupiał chciał zmienić ten tradycyjny herb TS z którym utożsamiają się prawdziwi kibice. W Cracovii - Filipiak odkupił sekcje piłkarską od MKS Cracovia, ale herbu nie modyfikował. |
kornd masz racje, nie potrzbnie zmienali herb TS-u na logo SA, z cięzkim sercem musze przyznać, ale mi sie nie poodba :(:(, marzy mi się koszulka z BG, a jesli nie BG to chociaż herb TS-u
|
Cytat:
|
A mnie koszulka bardzo się podoba...wygląda fachowo i ładnie. Właśnie taką chciałem :-D
|
Moim skromnym zdaniem:
Nowe stroje są tragiczne z 2 powodów, a może nawet 3: 1. Czas oczekiwania >>> i do tego opóźnienie dawało nadzieję, że adidas przygotuje naprawdę coś specjalnego i dedykowanego dla Wisły - coś co będzie ładne, modne i nawiązujące do klubu. Niestety nic z tego nie nastąpiło. 2. Model >>> jest tandetny, oblatany, oblookany, masowy, nijaki. Stroje Legi przy tych to mistrzostwo świata. 3. Podejście do Mistrza Polski - tutaj pozostawię samo hasło bez wyjaśnienia. na poparcie mojej wypowiedzi zaprezentuje coś co jest dedykowanym, przygotowanym dla konkretnego klienta produktem, który na dodatek ma być związany z danym klubem/reprezentacją. Prezentacja odbywa się na czas, nie ma wcześniejszych przecieków. Jest jak w zegarku. JAK SIĘ CHCE TO Można DROGI ADIDASIE. http://img192.imageshack.us/img192/4917/dedyks.jpg |
ciekawe który będzie jak Cantona odwijał kołnierzyk hehe
http://1.bp.blogspot.com/-LtVDc7viM3...antona37jk.jpg |
Pewniak to KIRM :)
|
Adidas dla Legii i Wisły miał wykonać w tym sezonie "dedykowane" stroje, po przecieku i jednym zdjęciu naszej koszulki i porównaniu jej z koszulką Legii, z żalem muszę stwierdzić, że Adidas projektując je bardziej postarał się dla Legii i jednak zrobił im ładniejsze koszulki od naszych.
http://legionisci.com/zdjecia/koszulki_n2011-12_d.jpg |
Ale przecież prezentacja jest w poniedziałek... Baba w sklepie powiedziała i tutaj lament.
Krytykować jak co będziemy w poniedziałek jak będą pierwsze zdjęcia z prezentacji nowych strojów. |
My dostajemy koszulkę Schalke i Dynama Kijów z zeszłego i z tego sezonu bo domowe Schalke się nie zmieniły a Legia dostała koszulki HSV z tamtego sezonu ;)
http://i312.photobucket.com/albums/l...10/HSVaway.jpg |
Cytat:
pomyślcie zanim coś wstawicie. ps. poczekajcie do poniedziałku. |
Kajto niektórzy już dali sie nakręcić i pewnie nabrać z powodu jednego zdjęcia które niewiadomo na ile jest prawdziwe.Dla wszystkich krytyków jeszcze 3 dni do poniedziałkowej prezentacji więc się jeszcze wstrzymajcie ze swoją krytykom.bobysoprano a nie przyszło ci do głowy że Wisła może negocjuje ze starym nowym sponsorem który zawita na koszulkach i dlatego wszystko przesuwa sie w czasie.Zresztą jeszcze prezentacji nie było a już mówisz że tragiczne.Co do strojów Legii to jest forum dotyczące strojów Wisły a nie Legii ale widziało się lepsze niż nowe stroje Legii więc nic ciekawego
|
Ogólnie ta koszulka która tu była pokazana jest inna niż ta Schalke, więc pisanie że to model Schalke jest śmieszne
|
Co do koszulki to jak dla mnie wyglada ok. Jeżeli tylko to prawda,że bedzie to wlasnie ten model z kołnierzykiem.
Sam osobiscie oczekiwałem czegoś bardziej oldschoolowego i podobnego do strojów Polski na euro 2012. edit Chodziło mi o koszulki Adidasa dla Polski z okazji euro 2012 ;) jak cos to pozniej wrzuce foto |
Jak będą wyglądać stroje polski na E2012?
|
Ponoć w miejscu gdzie jest sponsor strategiczny ma być nadrukowana "kiełbasa" żeby uszanować gwiżdżących i jedzących kiełbasę na meczu kibiców.
Info telefoniczne |
Wygrałem zaproszenie na prezentację koszulek!! :D
|
Gratulacje
|
Mistel
To kup tą nową z kołnierzem i w niej idź. :D |
w adidasie w bonarce nie maja jeszcze
nie ma co tez wyolbrzymiac "skandalu" z wycieknieciem , takie rzeczy sa normalne , a czasem wrecz inspirowane |
ale za to oldschoolowe dresy sztabu szkoleniowego i medycznego pierwsza klasa :)
|
Po tym jednym zdjęciu które na razie mamy można stwierdzić, że koszulki będą ładne, schludne, przyzwoite. Elegancki kołnierzyk, podobny rzeczywiście do tego z modelu Shalke. Podejrzewam, że jak obejrzycie te koszulki na zawodnikach na zdjęciach z prezentacji, to nie będziecie (co niektórzy) psioczyć, że dziadostwo i chała.
Nie da się jednak ukryć niestety, że są minusy. Cała ta "dedykacja" dla Wisły to drobniutkie wstawki, a spodziewaliśmy się (przynajmniej na początku) czegoś więcej. Do tego brak Białej Gwiazdy (o którą ciągle trzeba walczyć!). Ale to można było przewidzieć i nie ma tutaj jakiegoś strasznego rozczarowania. Więc generalnie koszulki na plus. Patrząc na piżamy Amiki od Pumy i stroje Śląska które bardziej przypominają trykoty siatkarzy bądź piłkarzy ręcznych, czy najtańsze stroje z katalogu od adidasa u innych ekip, to trzeba powiedzieć, że nasi piłkarze będą prezentować się fajnie na naszych krajowych boiskach. Anyway, czekam z niecierpliwością na prezentację. |
Sorry za offtopic, ale tutaj ludzie pewnie będą się lepiej znali (niż w ,,Mam pytanie"). Jaki model strojów ma reprezentacja Polski? Szczególnie chodzi mi o te bluzy treningowe?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl