![]() |
j. polski podst 60%
j.angielski podst 96% matematyka podst 82% historia podst 56% WOS rozsz 40% Wiem, że kiepsko... znajdą się dla mnie jakieś studia dzienne?? Co możecie polecić. Proszę o propozycje bo w Krakowie mam mieszkanie i zależy mi żeby tu studiować. Pomóżcie proszę szybko.. |
Cytat:
Powiedz tylko co Cię interesuję, bo iść dla samego studiowania szkoda. |
Politologia, administracja, socjologia. Na jakiej publicznej uczelni w Krk z moimi wynikami mógłbym się dostać na te kierunki?? Oczywiście o dziennych mówie.
|
Czyli kierunki "na zmywak" , czy na prawdę warto pójść na studia byle mieć papierek?
|
Cytat:
|
Polski 57
Matma 52 Geografia 76 Angielski 70 Co daje 374 punkty rekrutacyjne. Wystarczy na AGH na Górnictwo i Geologię? |
dostałem się na UJ; 2 kierunki:
bezpieczeństwo narodowe i stosunki międzynarodowe.. ktoś poleci albo odradzi? może ktoś jest w trakcie któryś z tych kierunków? (oczywiście wybieram tylko 1) |
Co po tym Bezpieczeństwie narodowym można robić?
Serio pytam, bo jedyne co mi przychodzi do głowy to: nauczyciel PO... często słyszę o tym kierunku, a zupełnie nie mam pojęcia co to jest. |
Cytat:
|
Cytat:
Do roboty i pieniądze zarabiać, bez znajomości bądź życiowego farta ten papier bedzie tyle warty co ten do dupy. |
Hmm, dostalem sie na informatyke stosowana na AGH, W. Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej oraz
na informatyke na PK - W. Mechaniczny. Nie wiem teraz co wybrać. Gdzie jest mniej fizyki? |
Cytat:
|
Jak to jest panowie z akademikami AGH? Na stronie uczelni czytam, że podanie składam wraz z dokumentami, a na forach ludzie piszą, że są już listy przyjętych :-/
|
Cytat:
|
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć szczegółowo co daje kierunek bezpieczeństwo wewnętrzne? Łatwo znaleźć później pracę? Czy praca jako antyterrorysta to policja? Zastanawiam się nad tym kierunkiem. Najlepiej by się wypowiedziała osoba która to studiuję bądź studiowała
|
Cytat:
|
Studiuje ktoś lub studiował Zarządzanie i Inżynierię Produkcji na AGH i jest w stanie udzielić szczegółowych informacji na temat tego kierunku?
|
Cytat:
Jak napisałem wyżej: praca w wojsku, służbach mundurowych, służbach specjalnych, organizacjach rządowych i podobnych. |
Idzie ktoś na Transport na PK na Wydział Inzynierii Lądowej? :)
|
A co powiecie o Zarządzaniu na AGH?
|
Cytat:
|
Ja mam maturę dopiero w przyszłym roku i mam takie pytanie. Czy jest szansa na terenie Krakowa załapać się na jakieś praktyki/staż w agencji menedżerskiej? Rozumiem, że jeżeli tak to w takiej sytuacji przydałby się AWF i jakiś kurs na menedżera sportu? Jakieś porady? Jakaś szansa na zaczepienie się, nawet w Wiśle? Jestem niezorientowany, ale jakąś szansę widzę dla siebie i jeżeli byłoby to w miarę realne to w tym kierunku chciałbym się realizować :) Jak ktoś ma jakieś uwagi to proszę pisać tu albo na prv. Dzięki z góry.
|
Studiuje ktoś administrację na UJ?
|
na bezpieczeństwo trzeba zdać: wos/ geografię/ historię plus język obcy ( z tym, że ten pierwszy przedmiot punktują za 3 a język za 2). W tym roku dośc duże zainteresowanie 8 osób na jedno miejsce! (więcej niż na stosunki międzynarodowe)
|
@Grzegorz
Kilku moich znajomych tam studiuje. Co chcesz wiedzieć? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam ;] Mam pytanie- wybiera się ktoś z Wiślackiego grona na Uniwersytet Ekonomiczny od pazdziernika? ;)
|
Cytat:
edit: Ja na Finanse i Rachunkowość. |
Ja również ^^
edit: tak jak kolega wyżej, na FiR ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl