![]() |
Czy może polecić ktoś/ sam wynajmuje domek w górach (ogólnie w obrębie Małopolski) na weekend (max 3 noce), dla max. 8 osób?
Byłym wdzięczny za odpowiedzi, dzięki :) |
Cytat:
Ja mam już od ponad roku ISTS i zero awarii, świetny sygnał i dobre pakiety. Sprawdź na stronce czy się łapiesz na obszar. http://www.ists.pl/ |
Pytanie dotyczące kuriera:
Jeśli chce coś wysłać to muszę zadzwonić na centrale i oni kogoś przyślą? Jak jest z pudełkiem, muszę zapakować wszystko w domu, czy mogę poprosić go o przywiezienie pudełka? |
Cytat:
|
Cytat:
Zapakowac musisz sam. Chyba ze to przesylka kopertowa to takie specjalne worki oni maja ze soba. |
Cytat:
|
Najlepsze płaszcze zimowe męskie w Krakowie?
|
jest na forum ktoś kto zajmuje się sprzedażą AGD ? Potrzebuje kupić sprzęty do nowego mieszkania a jestem zielony w tym jak tablica w podstawówce. Potrzebuję żeby ktoś doradził mi jaką kupić pralkę, lodówkę, piekarnik, płytę i okap.
|
polecicie jakiegoś złotnika? chodzi o pierścionek bo jak człowiek naczytał sie o apartach i innych sieciówkach to aż mu się nie chce tam wchodzić. jednym słowem chłam.
|
Cytat:
Gościu robił mi obrączki na ślub na wzór pewnych istniejących ;) Wyszły super. Możesz pokazać wzór np. z jakiegoś sklepu i gościu zrobi Ci taki, albo ustalić co tam chcesz. Z tym, że było to 4 lata temu i będziesz musiał sprawdzić czy jeszcze numer aktualny. |
Cytat:
W ogóle to jak masz jeszcze czas to akurat za takimi rzeczami warto jest się wybrać na targi ślubne, po wielu wystawców ma tam swoje stoiska i nie traci się niepotrzebnie czasu na latanie po mieście. |
Praktyka w dziale promocji i biurze prasowym
Witam, ostatnio klub zorganizował praktyki w dziale promocji i biurze prasowym Wisły Kraków.
W związku z tym, że wiele osób narzekało, że nawet nie dostała odpowiedzi zwrotnej z wynikami rekrutacji, chciałbym zapytać czy ktoś w ogóle dostał się na nią i jak owa praktyka wygląda? Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam. |
Cytat:
|
coglin dzięki i czekam na maila.
Trochę pojeździłem dzisiaj dniówkę zawaliłem ale są na razie dwie kandydatury które są w stanie zrobić taki z katalogu. Trochę jeszcze cenę trzeba stargować bo o dziwo mieszczę się w tej górnej granicy którą im powiedziałem :) |
witam,
mialem aktualizacje windowsa visty, i po włączeniu neta większość czcionek jest jakby rozmazana, cieżko sie to czyta. tak samo mam na mozilli i chrome. to chwilowy bug, ktoś miał podobnie kiedyś? jeśli tak to prosiłbym o rade jak powrocic do wcześniejszego wyglądu |
Ja dostałem dokładnie tę samą formułkę. Zastanawiam się czy ktokolwiek został przyjęty... Może oni tak samo postępują z transferami? Chcą za darmo kogoś na poziomie reprezentanta Brazylii?
|
Hmm. Mieli wypisać na stronie listę przyjętych? ;)
|
Hunteros, co studiujesz? Bo zakładam, ze jesteś studentem.
Ja jestem na filologii obcej i myślę, że Wisła decydowała się na studentów dziennikarstwa i kierunków pokrewnych z marketingiem. Ja osobiście jestem zadowolony z tego maila- jest zgrabnie napisany i wiadomo, czy czekać dalej- nie wszystkim firmom chce się nawet coś takiego wysyłać. |
Wiadomo po co (bleeee....) szukam miejsca gdzie kupię mini storczyk. Byłem w kilku kwiaciarniach ale nie mieli a przez brak czasu nie będę jeździł po całym Krakowie. Gdzie - najlepiej NH lub Podgórze - znajdę bez pudła? Widział kto?
|
OBI na Bora.
|
Cytat:
Zawsze to jakas przydatna wiedza a jak czas juz straciles to mi np tego oszczedzisz :) |
Chce kupi tablet 10 cali ,
fundusze do 1200 zł. +/- 200zł jeżeli będzie warto. Ale wolę wydać mniej niż więcej. Na szybko znalazłem Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE http://www.ceneo.pl/29993889 Czy w tej cenie znajdę coś lepszego, gogle nexus, Lenovo Yoga , może coś od sony ? |
Lenovo Yoga.
|
bardzo pilnie potrzebuje link do filmu online "Ziarno Prawdy" - pl film, grają go teraz wkinie.
ktoś widział? |
Szukam studenta z wazna legitymacja. Potrzebuje przyslugi w zamian zreawanzuje.
|
Pany jade dzis po kogoś na Balice. Jest tam gdzie stanać autkiem na 20-30 min ? Żeby tez nie płacic majątku za postoj.
Z góry dzieki |
Pod T1 jest tak zwane Kiss'n'drive. Tam możesz za darmo poczekać ale dobrze żebyś siedział w aucie bo są sporadyczne przypadki ze pustych aut się czepiają. Pod T2 raczej tego nie ma i jest 5zł za każdy rozpoczęty kwadrans.
|
Cytat:
Po to jest to miejsce - podjeżdżasz, wysadzasz kogoś i jedziesz. Nie blokujesz miejsca, bo tak Ci wygodniej. |
Poleci ktoś jakąś drukarnie (w Krk najlepiej) gdzie będę mógł wydrukować zdjęcia w formacie około 60x80 cm, w możliwie najwyższej jakości i żeby taki druk nie przekroczył 50zł od zdjęcia?
|
Są duże kolejki kolo godziny 18:30 w strefie kibica żeby KK przedłużyć?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl