![]() |
Właśnie ściągnąłem CAD i tam jest tylko rzut projektu... a nie obraz 3D. ehhh
Incognito... inaczej nie potrafię. Cad to dla mnie czarna magia. |
W autocadzie musisz przełączyć na widok 3D
|
Pierwsze wejście na kartę Multisport - jak to działa, daje się po prostu kartę / dowód, samemu coś podbija / podpisuje?
|
Cytat:
|
1. czy jest na forum ktoś kto pracuje w salonie Audi, VW, Fiat?
2. Czy jest na forum ktoś kto potrafi rysować w AutoCad, chciałby pomóc i mógłby zrobić mały projekt? zapraszam na prv. |
Witam,
Mam problem z połączeniem wifi miedzy dekoderem nc+ (mediaboxem) a drugim dekoderem (czarno-białym) w usłudze multiroom standard przy udziale liveboxa. Kupiłem router tp link wr702n jak mi poradził szanowny Pan z infolinii nc+ i został skonfigurowany zgodnie z jego instrukacjami i wszystko wyszło ok. Problem pojawia sie w momencie gdy podpinam tp linka do mediaboxu aby wykrył połączenie internetowe, wtedy otrzymuje komunikat Brak internetu. Spróbowałem podłączenia dekodara czarno-białego bezpośrednio przez kabel Ethernet do liveboxa i ponownie na mediaboxie wyszukać połaczenie z netem lecz skutek ten sam. Dodam ze siła sygnału na przy podłączaniu wynosi 38% i jest wystarczajaca. NC+ sugeruje ze moga byc poblokowane porty na liveboxie, mimo wszystko czekam na telefon z działu technicznego nc+ i maja cos kombinować. Pytanie czy ktoś miał podobny problem z połączeniem lub mial styczność z tym "ustrojstwem" ? ;] |
Pytanie z gatunku nietypowych:
Gdzie w Krakowie (nie przez internet) kupię taki gąbkowy nos klauna? :D |
Sklep Animatora na Starowiślnej
|
Cytat:
10znk |
W jakim Banku ma konto SKWK ?
|
Cytat:
Mnie pokazuje Deutsche Bank. |
Prosze o kontakt na priv kogos kto pracuje jako monter zaluzji,rolet,markiz lub ma znajomego ktory pracuje w tej branzy. Pozdr.
|
Wie ktoś jak wyłączyć opcje automatycznego odtwarzania kolejnych filmów, kiedy skończy się ten, który wczytaliśmy sami na yt?
|
Po prawej stronie u góry masz Autoodtwarzanie i tam jest taki niebieski przełącznik. Czy o to chodziło?
|
Tak o to chodziło, dzięki.
|
Ktoś poleci jakąś poczte kwiatową w Krakowie ?
|
Korzystał ktoś ze szkoły językowej Speak Up ? Na necie krążą opinie o niezłej nauce, lecz przekrętach finansowych. Ktoś tam się uczył ?
|
Jaki kupi laptop ? Na co zwrócić uwagę ? Jakieś rady..
|
Cytat:
Jezeli to bedzie "desktop replacement" to ja osobiscie balbym jakas 15. Jezeli masz zamiar z laptopem chodzic, to max 14. Przede wszystkim podaj jakies minimum informacji o budzecie (plus minus) i do czego go bedziesz uzywal. :-) |
Budżet można podzielić na 3, tzn lapek za około 1500 zł , za około 2000 zł i za około 2500 zł.
Służyć ma raczej do przeglądania neta, oglądania filmów. Raczej nie do gier. Chciałbym na pewno żeby bateria długo trzymała. |
A to laptop do domu czy będziesz z nim gdzieś chodził?
|
99% czasu w domu. Chociaż wiadome, raz na czas trzeba będzie go gdzieś przetransportować.
|
wie ktoś jak na ps3 ustawić konto sen jako podstawowe?
|
chciałem zapytać czy wie ktoś gdzie jest w Krakowie jakaś księgarnia, która skupuje książki do matury :) ? Trochę tego mi zostało !
|
Cytat:
Jak Ci się nie chce to wiem, że książki skupują na Dietla, zaraz za skrzyżowaniem ze Stradomską, taki pomarańczowy punkt. |
Pytanie do kurierów lub do kogoś kto przerabiał podobny temat.
Chcę kupić przez internet lodówkę wraz przesyłka kurierską. Ale nie mogę podać dokładnego adresu dostawy (poza nazwą miejscowości) bo pakamera letniskowa takowego adresu nie posiada. Sąsiedzi odpadają bo jakie tam maja numery (jak to na wsi) to jeden pieron wie a nie mam z nimi kontaktu. Oczywiście w dniu odbioru będę na miejscu i czekał na kontakt z kurierem. Czy firma kurierska może przyjąć takie zlecenie? |
Według mnie podaj dobrą nazwę miejscowości i numer z kosmosu. Wtedy zadzwoni kurier i go będziesz instruował jak jechać.
Nr budynków obok sprawdzisz np w googlu w streetview albo dużo nr masz też na targeo. Największy problem z tym dniem odbioru, bo kurier zadzwoni dopiero jak juz bedzie w drodze i zeby sie nie okazalo ze ciebie nie ma bo planowales ze on jutro dojedzie. |
Potrzebuje jakiejś szkoly policealnej czy cos zeby miec legitymacje od marca. Tak zeby wyszlo jak najtaniej, ktos cos?
|
Trochę za późno zacząłeś ogarniać, ja mam takie coś tutaj: http://cku.krakow.pl/cku_nwww/cku.htm
Przyjmują bez problemu, o ile dobrze zapamiętałem z rekrutacji sprzed roku to jedyne wymagania to zaliczona 3 klasa liceum, nie potrzeba matury, nie ma chyba żadnych opłat, ale nie jestem pewien, zajęcia na moim kierunku zaczynają się od jutra. |
Panowie i Panie, pytanie za 100 punktów.
Szukam jakiejś dobrej oferty TV+internet. Gigakablówka odpada, bo akurat na mojej ulicy nie obsługują tego. Macie jakieś propozycje? Będę bardzo wdzięczny. Dzięki i miłego dnia. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl