![]() |
Wie ktoś może jak w najnowszym firefoxe dodać dodatkowy pasek narzędzi ? Po przeinstalowaniu windowsa, zainstalowaniu firefoxa mam tylko opcje wyświetlania paska kart, a nigdzie nie ma opcji dodania paska narzędzi
|
Witam,
czy google nexus 7 II (wersja 32 gb, 2 gb ramu, niestety bez 3G) będzie współdziałał z jakimś modemem 3G poprzez przejściówkę z miniUSB na USB? Czy w ten sposób da się też podpiąć pendrive? |
Czy jak schowam flaszkę absoluta do zamrażalnika to mi nie pieprznie przez 12 godzin ?
|
Nie pieprznie Ci w ogóle. Żadna wódka Ci nie zamarznie, ile byś jej tam nie trzymał, oczywiście przy odpowiedniej temperaturze:) Poniżej -20 stopni już mogła by zamarznąć.
|
Pytałem bo sto lat temu na studiach kumpel trzymał kilka dni i była gęsta - baliśmy się że to ostatnia chwila bo potem by zamarzła ;)
|
mam butelkę żubrówki białej od Sylwestra w lodówce i ma się dobrze.
|
pytał o zamrażalnik a nie lodówke ;)
Wszystko zależy od temperatury jaką masz z zamrażalniku. Kiedyś słyszałem ze powoli może zamarzać od -25. |
Cytat:
kiedyś w akademiku schowaliśmy but. wódki do zamrażarki żeby szybko się schłodziła ustawiając lodówkę na największe mrożenie i zaczęliśmy pić browary - o wódce zapomnieliśmy. Następnego dnia chcieliśmy ją wyciągnąć ale przymarzła... po godz. walki rozebraliśmy (rozwaliliśmy) lodówkę - freon wyleciał ale wódkę odzyskaliśmy. Wniosek: prędzej lodówka się rozwali niż but. wódki. pzdr |
polecicie w Krakowie jakiegoś dobrego chirurga ortopedę, który głównie specjalizuję się w złamaniach dokonanych podczas uprawiania sportu, np kolarstwo górskie.
|
Witam,
W 2006 roku zacząłem studiowanie na prywatnej uczelni, a po ok 0,5 roku zrezygnowałem z nauki i wyjechałem. Po krótkim czasie chciałem odzyskać świadectwo maturalne, ale uczelnia zażyczyła sobie zapłacenie czesnego za cały rok, na co nie chciałem się zgodzić i tak po kilku latach przekomarzania się z nimi skierowali sprawę do sądu, którą ten sąd ... umorzył ze względu na przedawnienie, czyli nie musiałem płacić całego czesnego. Napisałem do uczelni o zwrot świadectwa (z ksero werdyktu od sądu) , a ni odp : Cytat:
I moje pytanie jest takie czy uczelnia ma prawo żądać ode mnie tyle pieniędzy za "archiwizowanie" świadectwa ? |
A nie lepiej tak?
http://www.oke.krakow.pl/inf/staticp...90115134806212 Albo pizz ze koszty zawyżone, ze nie byłeś informowany o tych kosztach które są niewspółmiernie wysokie. Maja cennik z taką opłatą? |
1) musisz zapoznac sie z regulaminem studiow; jesli takiej info nie ma to nie maja prawa nawet pierdnac.
2) 7x60zł= 420 zł 3) sprobuj udac sie do szkoly sredniej w ktorej mature zdales; jest szansa, ze maja tam jakies ksero czy odpis tego dokumentu 4) wedlug mnie nie powinienes placic nic jesli sprawe umorzono, czyli oni sprawe przegrali wiec na pewno nie powinienes placic nic za czas, przez ktory byla klotnia i sprawa w sadzie. Ewent jest opcja, ze musisz cos zaplacic za okres od umorzenia do 1szej proby odebrania dokumentu po umorzeniu( chyba ze od razu zarzadales dokumentu). |
zna się ktoś na deskach snowboardowych ? może ktoś w sklepie z takimi pracował albo pracuje ?
|
Siema
czy jest na forum ktoś z uprawnieniami archeologa? Potrzebuję żeby mi "klepnął" odhumusowanie działki przed budową, która znajduje się niby w strefie ochrony konserwatorskiej. |
Cytat:
|
Poleci ktoś dobrą szkołę językową w Krakowie ? W paru widziałem promocje 2 kursy w cenie jednego.. A co szkoły to chodzi głównie o jakość nauczania, atmosfere itp Wszelkie informacje mile widziane
|
tanie a dobre kurtki zimowe w Krakowie gdzieś?
W Diversie są zajebiste, strasznie mi sie podobają, ale chodzą po 250-300zł, a szukam czegoś za max 200. Chyba że ma ktoś jakieś zniżki w Diversie wieksze? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Słuchajcie, chciałbym re-instalować system w swoim laptopie ponieważ już tak zamula, że nawet przy otwieraniu zakładek w Mozzili łapie zawiasy, podobnie jak przy chodzeniu po katalogach na dysku. Obecnie w lapku siedzi Windows Vista Business zainstalowany od nowości. Mój laptop to IBM Lenovo SL500 2746 - 3ZG. Możecie mi podpowiedzieć jak się przygotować do tego procesu i jak go wykonać ? Czytałem, że potrzebuję mieć jakąś partycję "Recovery". Gdzie to znajdę ? Wchodząc w Mój komputer mam takie dyski: SV_Preload ( C:), Lenovo ( Q:), SERVICE003 (S:)
Poradzicie coś ? Kwestię zgrania danych pomijam bo to oczywistość. |
Cytat:
|
Zgraj sterowniki do komputera na pendrive - po formacie mogą się przydać. Potem ściągnij skądś system, stwórz bootowalny pendrive/płykę i z poziomu BIOSu odpal komputer z niej. Zainstaluj system, wgraj te sterowniki i wszystko. Ja zawsze tak robiłem, wiem, że zależnie od laptopa mogą być inne sposoby ale ten robi pełen, czysty format.
|
Cytat:
Spróbuj przy uruchamianiu nacisnąć F11. Powinno Ci włączyć Rescue and Recovery |
Cytat:
|
Cytat:
Mój Lenovo tak ma. I chyba wszystkie Lenovo z Vistą. Jesli się myle to sorry. |
mam pytanie
kiedy i od której do której godziny są treningi na zarabiu w myślenicach
|
Cytat:
Edit: Pytanie " kiedy" jest co najmniej dziwne. Na pewno nie w dniu meczu oraz dzień po meczu, który często jest wolny lub tylko rozbieganie i odnowa.. |
Cytat:
|
Cytat:
Edit: I pamiętaj że max 15 osób czyli może być też 9 osób w grupie ( w co nie wierze ) ale jest to możliwe. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl