![]() |
Cytat:
|
Cytat:
:D :D |
Cytat:
|
Cytat:
"- Myślisz, że faceci lecą na części ciała, podczas gdy u kobiet to jest bardziej umysłowe? - Nie wiem, ale wiem, że jeśli bym fantazjowała, wiesz...Nie mogłabym po prostu otworzyć gazety i spojrzeć na jakiegoś niezwykłego modela. Nie ważne, jak piękne byłoby to ciało, gdybym nie mogła odnaleźć tam osobowości, nie mogłabym spowodować, żeby coś się wydarzyło. Więc to jest bardziej umysłowe. - Ale facet, może otworzyć Playboy'a, zobaczyć ciało, nawet nie patrząc na twarz i to go uszczęśliwi. Nawet nie obchodzi ich to, że mamy głowy. - Możesz trochę przesadzać. - Wątpię." I ja też wątpię :). |
Cytat:
Cytat:
|
Dobra drodzy forumowicze do spania ale to jalla jalla --.-- rano każdy ma jakiś obowiązek szkoła (ja mam na początku 2 projektowania, no i lipa !! jeden z 6 przedmiotów jakich to już wiecie :) ), inni praca (spóźnisz się to Cię wyleją), ktoś z psem musi wyjść (jak zrobi kupsko w domu to nie dość że będzie trzeba z nim iśc to jeszcze sprzątnąć i wtedy się spóźnisz do pracy !) Życie to nie bajka :)
Dobranoc wszystkim !! :) |
Abdul rozwaliłeś mnie uzasadniem konieczności pójścia spać :D:D ja bym jakis wykres jeszcze wsadziła :D
kolorowych Abdul :) |
Cytat:
|
http://photos.nasza-klasa.pl/1405343...046dc9802.jpeg
Tak w ogle! Nooo Piooo tak na forum... takie rzeczy, do obcej koleżanki? = ZBOCZUCHOSTWO ;) |
Moim wykresem jest tramwaj o 7.00 na linii Borek-Bronowice i o 6 budzik to jest Patologia żeby człowiek musiał do szkoły tak wstawać :)
Dobra idę już bo faktycznie nie wstanę a i tak mam przerąbane :) a nie chcę z niej wylecieć Pa_Pa (plagiat!!) wszystkim :* Śnijcie już o fecie mistrzowskiej <3 :) |
no dobra, na mnie tez czas
do-bra-noc :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
i nie w przeciągu, bo wilka złapiesz!
|
nie wiem co się tu działo przez weekend ale trzymajcie kciuki :) zaraz mam egzamin z angola
|
Nie ma to jak ciekawa lekcja jaka jest technologia inf. ;)
|
heh, ja mam historię w sali informatycznej:)
|
a ja...
a ja mam na 13 :D |
Czy ktoś z Was ma Orange na kartę (Orange Go, POPa, cokolwiek)? Od godziny próbuję się doszukać cenników dla tych wynalazków i szlag mnie trafia. Zna się ktoś na migracji w Orange?
|
nie lubie poniedziałków wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :foch:
i nie powiem dzień dobry bo niedobry :foch: |
Bardzo dobry bo wolny!
|
Cytat:
i co, podskoczy ktoś? :lol: |
Tak, ja nie mam w ogóle :P
|
tego nie liczymy :foch:
Tiramisu - ja mam Orange MUSIC. migracja w Orange jest darmowa, ale jak przechodzisz do MUSIC, to nie możesz wrócić do innej oferty. ogólnie polecam MUSIC, bo masz smsy do wszystkich sieci po 15gr. a większość przydatnych promocji/usług jest takie samo, jak w GO, czy w POPIe. pozatym - poszperaj tutaj - http://www.orange.pl/ ;) cenniki - wchodzisz w zakładkę "na kartę" później "szczegóły oferty" i zakładka "ile to kosztuje" i masz wszystko.. :) |
Ja też mam wolne :D. Do następnego wtorku :D.
|
ale ty jesteś stary i za niedługo umrzesz :P
emeryci. phi <foch> |
Cytat:
|
A co zostawiłaś męża w Szkocji? :>
I wcale nie jestem stary! |
Cytat:
|
jasne na początku każdy tak mówi.
a później kaplica. dosłownie. :D Cytat:
|
Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=ZkOVt34EsTQ hahahahaha |
Cytat:
a co do zagranicy w MUSIC, to masz takie cuś: http://www.orange.pl/portal/map/map/..._PREPAID_PROMO wygląda na to, że smsy po 30gr. ;) ale z zagranicą się nie kontaktuje, więc tu Ci nie pomogę.. :) |
5 zł za aktywację,, Przy 18. smsie zaczyna się kalkulować.. Dzięki Guciu :).
|
Cytat:
|
Cytat:
................. |
powracam z niebytu ... Witam :)
|
Cytat:
:D |
|
Cytat:
Wisełka!! :-D :-D |
Hah witam :)
Dziś dostałem właśnie pierwszą laskę z polskiego :) bo nie przeczytałem książki pod tytułem " Cierpienia młodego Wertera" -.- |
Stary, zajebista książka :D troche babska...ale...:D
czytaj lektury...bo jak to mowiła moja pani od chemii "trzeba być światłym człowiekiem" |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl