Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła w pucharach europejskich 2008/2009 (Beitar, Barcelona, Tottenham ...) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4293)

zloto 20.09.2008 14:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 605670)
Sobol już 5 lat temu poczuł smak zwycięstwa nad Manchesterem City, mam nadzieje że teraz też tak bedzie .
Wystarczy zagrać tak jak z Barcą i awans pewny.

Przypomne ze z Barcelona sprzyjalo nam ogromne szczescie, Barca miala wiele sytuacji a zadnej nie wykorzystala, oby zawodnicy kogutow mieli zle ustwoione celowniki:p

PS: Z Barca to mowie o meczyu na R22.

HEDu 20.09.2008 14:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zloto (Post 605718)
Przypomne ze z Barcelona sprzyjalo nam ogromne szczescie, Barca miala wiele sytuacji a zadnej nie wykorzystala, oby zawodnicy kogutow mieli zle ustwoione celowniki:p

PS: Z Barca to mowie o meczyu na R22.

Oni tez mieli szczescie, bo tez stwarzalismy sytuacje. Mecz wg mnie na remis.
Oby z Tottenhamem nie było podobnie, bo bedzie 0-0 albo 1-1 i co ? Trzeba wygrac 1-0, niech strzeli Brozek po podaniu Jirsaka.

WISŁAZWE 20.09.2008 14:36

jeżeli nie popełnimy tych błędów co na wyjeździe to powinno być dobrze mam nadzieje że będzie podobnie jak z Barceloną bo i Tottenham przyzwyczajony jest do gry na dużych boiskach :) a przyjedzie na Reymonta i może mieć kłopoty... Bo stadion nie za duży a poza tym jeszcze ten remont to działa na naszą korzyść.Tylko żałuje jednego że mecz jest rozgrywany o tak wczesnej porze , wydaje mi się że będzie dużo ludzi ale czy komplet tego nie wiem.Choć oczywiście mama nadzieje że tak :) doping i atmosfera na R22 naszą tajną bronią :)

szarkoz 20.09.2008 14:47

Ja uważam, że może to i lepiej, że przegraliśmy 2:1, niż gdybyśmy zremisowali 1:1 lub 2:2. W ten sposób możliwe, że Tottenham odpuści nieco następny mecz, może nas trochę zlekceważy bo będzie sądzić, że awans ma już w kieszeni. W przypadku remisu na WHL na pewno spięli by się dużo mocniej na rewanż.

Jak było w przypadku pewnego siebie po pierwszym meczu Beitaru dobrze pamiętamy. Oby niedługo była powtórka :)

SpoXsteR 20.09.2008 15:13

Może i lepiej by było gdybyśmy przegrali 4-0, wtedy Ramos wystawiłby przy Reymonta rezerwy Tottenhamu.
Bądz spokojny, to jest profesionalny klub i wie co gra i o co.
I to że na WYJEŻDZIE osiągneliśmy wynik 2-1 z ekipą która nie tak dawno zremisowała z Chelsea Londyn i która wydała po Barcelonie najwięcej hajsu na transfery nie wspominając w jakiej lidze gra i jakie ma sukcesy to dla mnie osobiście duże zaskoczenie i powód do dumy. A jeśli ich przejdziemy przy Reymonta to już totalnie będe zaskoczony.

A to że im początek w lidzę ANGIELSKIEJ nie wyszedł i zajmują takie a nie inne miejsce to mnie nie przekonuje. To jest wielki i silny klub i tak na prawdę "taką" Wisłę powinni pyknąć do 0 mająć na swoim liczniku z 3/4 bramek = w rozumowaniu ekspertów.
Miny trenera i fanów Tottenhamu po meczu mówiły wszystko.
I z tego właśnie powodu rozpiera mnie duma że po raz kolejny pokazaliśmy że potrafimy z takimi markami walczyć i odnosić dobre wyniki.
mecz i wynik poszedł w świat. Show fanów Wisły na stadionie TT poszedł w świat.
Nic tylko strzelić jeszcze jednego kielicha i być dumny z bycia Wiślakiem.
WIELKA WISŁA!

1q2 20.09.2008 15:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SpoXsteR (Post 605739)
mecz i wynik poszedł w świat.

Bez przesady - przegralismy mecz wiec nie wiem co mialo pojsc w swiat, ze tylko 1-2:)?Dobre sobie.
W swiato to pojdzie wynik jak wyeliminujemy TT, a do tego droga troche dalsza niz w pierwszej minucie pierwszego meczu.

Ja sie bardzo nie napalam, bo od TT we wszystkich aspektach dzieli nas przepasc ,jednak wynik jest rokujacy i co najwazniejsze, emocje beda ,mam nadzieje ze jak najdluzej.

noonelikeus 20.09.2008 17:47

ktos chce się wypowiedziec na forum Spursow, wystarczy zaledwie wpisac swoj nick, a potem same brednie na stronie http://www.tottenhamhotspur.com/registration potem przejsc do strony http://forums.tottenhamhotspur.com/ i zwyczajnie klliknąc w pole odpowiedzi POST REPLY - tam się logujemy po raz kolejny

szybka rejestracja bez maila zwrotnego itp
albo zwyczajnie porobic z nich jaja
zawladnelismy trybunami to teraz zawladniemy ich FORUM :):):)

dj_ibutti 20.09.2008 17:54

Super... Zluzuj chłopie. To samo robili kibice Beitaru z naszym forum i mieliśmy tylko z nich bekę. Pominę to, że Ci, którzy się podają za Wiślaków na tamtym forum, piszą same bzdury, jakimś totalnym łamanym angielskim i wystawiają nam niezłą opinię.

pawelos84 20.09.2008 19:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orm (Post 605653)
Mnie się wydaje - wbrew większości - że nie ma co mieć większych nadziei na awans. Totenham ma bardzo dobrych piłkarzy, wystarczy sobie przypomnieć akcję z której strzelił bramkę z minimalnego spalonego - to naprawdę był najwyższy poziom światowy. Myślę że oni mają ogromne rezerwy w grze i mogą grać tylko lepiej. Powiedzmy sobie szczerze, że będąc w dołku w drugiej połowie całkowicie nas zdominowali i to, że straciliśmy tylko jedną bramkę to naprawdę szczęście.
Czy Wisła może zagrać dużo, dużo lepiej? Na pewno w Londynie Brozek zagrał słabiej niż przed kontuzją, ale czy dwa tygodnie wystarczą żeby wrócił do życiowej formy? Myślę że mamy co najwyżej 20% szans na awans, a jego warunkiem jest znacznie, znacznie lepsza gra Brożka, Zieńczuka i Łobodzińskiego.

Ja chyba oglądałem inny mecz niż Ty, bo nie widziałem żadnej dominacji Tottenhamu nad nami w drugiej połowie. Mecz był wyrównany z lekką przewagą Anglików. Ale czy wygrali zasłużenie? Moim zdaniem jakby wynik był remisowy to nikt by nie mógł bardzo narzekać. Jakby Wisła grała ciutkę odważniej, to moim zdaniem wygraliby. Jak juz powiedziałem świetni zawodnicy co przychodzą do Tottenhamu, traca na swojej wartości conajmniej 50%. Interesuję się tą drużyną, nawet ją lubię, ale naprawde tak jak tam się marnuje pieniądze to się nie marnuje nawet w Realu. 20 mln euro za Bentleya, no bez jaj, przecież ten koleś nie jest nic lepszy niż Błaszczykowski.

W Krakowie jak Angole zagrają tak jak w Londynie to dostaną ze 3:0. Nie oszukujmy się Wisła w pucharach u siebie gra dwa razy lepiej niż na wyjezdzie. To że Anglicy wygrali w czwartek to kwestia bardziej szczęscia niż umiejętności. Jeden Zokora tylko wyraznie był lepszy na swojej pozycji od pozostałych Wislaków. Reszta zawodników z Londynu grała przeciętnie. Rok temu Tottenham to byli Berbatov i Keane. Dwójka wspaniałych napastników, którzy potrafili zrobić coś z niczego. Teraz ich nie ma, więc Tottenham to jest drużyna z drugiej połówki ligi angileskiej, dwa razy słabsza niż rok temu. Musimy to wykorzystać.

1q2 20.09.2008 20:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orm (Post 605653)
Mnie się wydaje - wbrew większości - że nie ma co mieć większych nadziei na awans. Totenham ma bardzo dobrych piłkarzy, wystarczy sobie przypomnieć akcję z której strzelił bramkę z minimalnego spalonego - to naprawdę był najwyższy poziom światowy. Myślę że oni mają ogromne rezerwy w grze i mogą grać tylko lepiej. Powiedzmy sobie szczerze, że będąc w dołku w drugiej połowie całkowicie nas zdominowali i to, że straciliśmy tylko jedną bramkę to naprawdę szczęście.
Czy Wisła może zagrać dużo, dużo lepiej? Na pewno w Londynie Brozek zagrał słabiej niż przed kontuzją, ale czy dwa tygodnie wystarczą żeby wrócił do życiowej formy? Myślę że mamy co najwyżej 20% szans na awans, a jego warunkiem jest znacznie, znacznie lepsza gra Brożka, Zieńczuka i Łobodzińskiego.

Co do rezerw to racja -z taka gra jak w czwartek to TT pewnie polecial by z ligi i grac na bank beda lepiej , tylko czy juz za 2 tygodnie?
Do tego oni juz na poczatku napytali sobie w lidze niezlej bidy i jesli chodzi o priorytety to na bank ich glowy zaprzatniete sa tym co zrobic by zaczac w koncu wygrywac a uefa to taka troche zapchajdziura w terminarzu.

Co nie zmienia faktu ze zeby myslec o zwyciestwie - musimy zagrac zdecydowanie najlepszy mecz w tym roku.
TT to nie beda dzieci we mgle jak okazal sie Betar wiec dobry mecz w wykonaniu przedewszystkim Pawelka, Pawal Brozka, oraz Sobol,Jirsaka i Boguskiego ,troche szczescia i cos co jeszcze nie tak dawno wydawalo sie kompletnie nierealne, moze stac sie faktem.
A przydalo by sie to jak cholera bo ilez mozna sie jarac ta Parma i Shalke.
Ten mecz to klucz do przejscia trenera do historii.....w tak krotkim czasie.

Maćko 20.09.2008 20:53

A tutaj napiszę co do meczu, bo świeżo wróciłem:
Ogólnie graliśmy bardzo fajnie, przyjemnie dla oka.
Najlepsi dla mnie Singlar, Radek Sobolewski i Rafał Boguski.
Dobrze, że Mariusz podniósł się po Lechu, szczególnie na przedpolu czuł się pewnie.
No i jeszcze dodam, że to zdecydowanie najlepszy mecz(fragment) w wykonaniu Wojtka Łobodzińskiego od...? Derbów?
Przed rewanżem jestem optymistą...

Kibicowsko, wiadomo - zmietliśmy, ale to nie ten pokój.

noonelikeus 21.09.2008 09:18

luka modric dalej pauzuje w dzisiejszym meczu z Wigan. kontuzja kolana

Paparapa 21.09.2008 13:21

Moze ktos podac link do calego meczu ??

gress 21.09.2008 15:40

http://images34.fotosik.pl/366/cdcd9b2e1f003aa7med.jpg

żeby nie było wątpliwości...

noonelikeus 21.09.2008 17:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gress (Post 606094)

Szacunek Panie Bogusławie !! Dziękujemy za wszystko co pan zrobił dla Wisły i dla nas.

rafalek 21.09.2008 17:46

SpoXster..o co Ci chodzi bo nie bardzo łapię...

Amfre 21.09.2008 21:56

Tu poczytajcie sobie ostatnich kilka wpisow. żal mi się robi tych prowokacyjnych tępaków.

South 21.09.2008 22:29

niech przyjadą do Krakowa ,zobaczycie spokornieją po wizycie u nas ;)

szkoda że ich 1600 nie będzie, byłoby duuużo ciekawiej :)))

Johny84.ts 22.09.2008 10:36

Mecz niezły, doping wspaniały, rewelacyjna atmosfera na trybynach stworzona przez Wiślaków.
Niestety nie mogę pojąć Angoli, którzy na swoim forum nas tak obrażają i poniżają. Zróbmy coś z tym...

link do forum --> http://forums.tottenhamhotspur.com/s...ead.php?t=7947

Kto chce się wypowiedziec na forum Spursow, wystarczy zaledwie wpisac swoj nick, a potem same brednie na stronie http://www.tottenhamhotspur.com/registration potem przejsc do strony http://forums.tottenhamhotspur.com/ i zwyczajnie klliknąc w pole odpowiedzi POST REPLY - tam się logujemy po raz kolejny

Nie chodzi tylko o mecz z Wisłą, ale bezczelnie obrażają nas Polaków.

saklak1906 22.09.2008 10:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Johny84.ts (Post 606449)
Mecz niezły, doping wspaniały, rewelacyjna atmosfera na trybynach stworzona przez Wiślaków.
Niestety nie mogę pojąć Angoli, którzy na swoim forum nas tak obrażają i poniżają. Zróbmy coś z tym...

Kto chce się wypowiedziec na forum Spursow, wystarczy zaledwie wpisac swoj nick, a potem same brednie na stronie http://www.tottenhamhotspur.com/registration potem przejsc do strony http://forums.tottenhamhotspur.com/ i zwyczajnie klliknąc w pole odpowiedzi POST REPLY - tam się logujemy po raz kolejny

Po co sie wogole z nimi wdawac sie w dyskusje????? oni zyja w innym swiecie i zadna napinka tego nie zmieni. Dla nich Polska jest skansenem gdzie niedzwiedzie chodza po Warszawie, snieg jest caly rok i jeszcze mamy komunizm, a lodowki i telewizory pierwszy raz zobaczylismy jak przyjechalismy do Anglii.
I nikt nie jest w stanie im tego wytlumaczyc ze sa w bledzie, zbyt dlugo w Angli mieszkam i zbyt wielu angielskich matolow widzialem.

Bóg Trybun (objawion) 22.09.2008 11:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Johny84.ts (Post 606449)

Bezczelnie to obrażają nas Polaków wypociny coponiektórych na tamtejszym forum i zabawa w Beitar.

Goście zarzucają nam, że byliśmy najbardziej skomuszałym klubem w PL i wspieraliśmy mendy - zero merytorycznej polemiki z naszej (?) strony, zamiast tego wlepa ze zbokiem Rudolfem H. Charcerzyki i enesy, wszystko w imię Polski i Wisły oczywiście.

Zresztą gadanie z angolami o historii czy naszym kibicowaniu to jak dysputa ze ślepym o kolorach. Lać na to forum i na ich "mniemanie". Przyjadą, zobaczą.

Amfre 22.09.2008 12:25

tu macie skrót z ostatniego meczu Spursów w Premiership z Wigan z wczoraj

http://www.spurs.vitalfootball.co.uk...e.asp?a=510017

pawelos84 22.09.2008 13:15

Spursi są ciency jak dupa węża, albo jeszcze gorsi. Jak ich nie pykniemy teraz to nie wiem kiedy. Bez Modrica, Berbatova i Keana, to drużyna co będzie się bronić przed spadkiem z ligi angielskiej. Zaryzykuję nawet stwierdzenie że Blackburn z którym graliśmy 2 lata temu był znacznie lepszą drużyną.

dynek.pl 22.09.2008 13:19

Ciency sa ale i tak z nimi przegralismy. Porazka to porazka, a we wszystkich w mediach w tym kraju euforia bo nasze druzyny nie stracily szansy na awans przed meczem rewanzowym. Ciekawe czy Cupial tez sie cieszyl po meczu czy moze zalowal, ze nie zainwestowal kasy za Dudke w wartosciowych zmiennikow, ktorych wejscie nie oslabiloby zespolu.

Eustachy 22.09.2008 13:26

Po obejrzeniu tego skrotu, chyba mozna zaryzykowac stwierdzenie, ze Tottenham jest nadal kompletnie bez formy. Od samego poczatku sezonu graja slabo i raczej nie ma w tym zadnego przypadku. Zreszta tabela nigdy nie klamie. Ten zespol ma ogromne klopoty ze zdobywaniem goli. To co np. strzelili A.Villi czy Chelsea, nie mozna nazwac inaczej niz kuriozalnymi szmatami.
Mnie to bynajmniej nie dziwi wcale. Jak na przestrzeni kilku miesiecy z zespolu odchodza trzej kluczowi dla ofensywy pilkarze, to trudno aby efekty byly inne. Pisze trzech, gdyz wszystkim z reguly umyka fakt, ze oprocz Keana i Berbatowa, oposcil ich takze Malbranque, ktory bardzo czesto byl motorem napedowym wiekszosci akcji.

Ktos moze pomyslec, ale zaraz - przeciez oni zremisowali na Stamford Bridge !
Faktycznie, jest to ich jedyne budzace respekt osiagniecie w tym sezonie. Sadze jednak, ze nie powinno nikomu przyslaniac prawdziwego obrazu. Ogladalem ten mecz i chwile po zakonczeniu, napisalem ze dla mnie to byla jakas szopka na resorach i zdanie podtrzymuje. Tak slabej Chelsea jak w meczu z TT, jeszcze w tym sezonie nie widzialem (nie wiem czy grali chocby na 50%). Widzialem za to ich pozostale mecze i roznica jest w zasadzie nie do opisania. Takie Portsmouth czy Bordeaux (LM), zostalo przez nich po prostu zgniecione, ze az ledwo co oddychali. Wytlumaczenia ich postawy w meczu z TT wole nie szukac, bo nie wiem czy Zydzi z Londynu sie miedzy soba ugadali (pochodzenie Romka A. przeciez jest znane :) ) , czy chlopaki z Chelsea balowali do rana, czy moze jeszcze cos innego. W kazdym razie wynik tamtego meczu jest dla mnie absolutnie niemiarodajny, co chyba dobrze widac po pozostalych rezultatach Tottenhamu.

jerry.lii.lewis 22.09.2008 13:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 606511)
Ciency sa ale i tak z nimi przegralismy. Porazka to porazka, a we wszystkich w mediach w tym kraju euforia bo nasze druzyny nie stracily szansy na awans przed meczem rewanzowym. Ciekawe czy Cupial tez sie cieszyl po meczu czy moze zalowal, ze nie zainwestowal kasy za Dudke w wartosciowych zmiennikow, ktorych wejscie nie oslabiloby zespolu.

Myślę, że Cupiał ostrożnie podszedł do wydawania pieniędzy po obu losowaniach. Wylosowanie Barcy raczej jasno ustawiło sprawę szans w LM. Wylosowanie TT też nie zwiększyło szans na awans więc wydawanie pieniędzy na zespół wystarczający na ligę, przy niepewnym awansie do PU pewnie ocenił jako przedwczesne. Ryzykowna pod względem sportowym strategia, biznesowo jednak uzasadniona.
Po meczu w Londynie jestem optymistyczne nastawiony - nie bez walki i nie łatwo ale uważam, że mamy duże szanse na awans, a wtedy liczę, że Cupiał zdecyduje się solidnie wzmocnić Wisełkę. Wprawdzie pewnie bardziej w perspektywie przyszłorocznych pucharów ale sukces w tym sezonie powinien wesprzeć taką decyzję.

Robert_wislak 22.09.2008 14:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jerry.lii.lewis (Post 606515)
Myślę, że Cupiał ostrożnie podszedł do wydawania pieniędzy po obu losowaniach. Wylosowanie Barcy raczej jasno ustawiło sprawę szans w LM. Wylosowanie TT też nie zwiększyło szans na awans więc wydawanie pieniędzy na zespół wystarczający na ligę, przy niepewnym awansie do PU pewnie ocenił jako przedwczesne.

Ja wiem czy to wystarcza na ligę?.... Popatrz jaką mamy ławce(i tak nic nie zobaczysz bo jej nie ma) i pozycje w tabeli. Ja bym polemizował

_ukoL 22.09.2008 15:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Robert_wislak (Post 606536)
Ja wiem czy to wystarcza na ligę?.... Popatrz jaką mamy ławce(i tak nic nie zobaczysz bo jej nie ma) i pozycje w tabeli. Ja bym polemizował

Na oceny przyjdzie czas po rundzie jesiennej. Na razie nie jest tragicznie, gdyby nie wpadka z Lechem to byłoby wręcz bardzo dobrze. Z mojej strony EOT. :-)

LooNatyk 22.09.2008 15:56

maja ciezko, bo nie ma chwili wytchnienia. nie ma kiedy skorygowac bledow, w takiej sytuacji gdy nie idzie na pewno przydala by sie im przerwa tak co najmniej tydzien. a oni beda grac co 3 dni jeszcze 5-6 meczy.. poprawiki gdy sie gra tak czesto, ciezko wprowadzic.

Amfre 22.09.2008 18:11

moze piekny wyjazd się powtórzy juz za miesiąc czy dwa w Pucharze UEFA.
Przeciez graja wciąż Everton, Portsmouth, Manchester City oraz Aston Villa nie lcząc Spursów, bo za dwa tygodnie już ich tu nie będzie.

Kraków away

albo

http://www.thfctalk.com/forum/

patrzcie jakie Tottenham lanie dostal w londynie od nas http://pl.youtube.com/watch?v=2SQWd0YAE70

czesiu 22.09.2008 20:38

W sumie to cienki ten Tott i to wynika nie tylko z tabeli. Niby gwiazdy za jakieś miliony, ale na razie nic ne grają. Bez zbytniego wysiłku Wisła powinna wygrać u siebie. 1:0 lub 2:0.

jerry.lii.lewis 22.09.2008 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Robert_wislak (Post 606536)

Ławki nie mamy (prawie) ale pozycja w tabeli nie jest zła - nudno byłoby cały czas być na 1 miejscu :lol:.
Poczekajmy jeszcze kilka kolejek to się tabela mniej płaska zrobi i sądzę, że zajmiemy właściwe miejsce. Niezależnie od zakupów u ligowych rywali nie przypuszczam by wiele nam groziło w kwestii MP.

Wiślak_358 22.09.2008 20:48

Jeśli przejdziemy TT to w lidze będzie bardzo ciężko,ale może Skorży uda się połączyć ligę z pucharem w co bardzo wątpię.Mam nadzieję że Maciek wie co robi i że to jakoś poukłada.

Amfre 22.09.2008 20:52

nie bedzie znowu az tak ciezko
o to sie nie martwmy
raczej czy nadążymy z dopingiem i leczeniem zdartego gardła z meczu na mecz :)
bo nasz obowiązek - obecność + doping
ich - gra i wyniki

licze na p uefa !!

Dzimi 22.09.2008 22:36

Oglądałem jeszcze raz ten mecz dokładnie, zwracając uwagę na szczegóły, powtarzając kilka razy niektóre fragmenty.

Pierwsza połowa na niezłym poziomie, druga dużo słabsza. W zespole Tottenhamu widać było ogromy potencjał i jednocześnie bardzo kiepska formę - grali bez ładu i składu, bez pomysłu i żadnego błysku - stosunek poziomu gry do możliwości prezentował się o wiele wiele gorzej, niż Wisły w przegranym 1-4 meczu z Lechem.

Praktycznie nie grali jak zespół z Premiership, tylko przypadkowa zbieranina podwórkowych kopaczy, na 10-20% swoich możliwości, jednak kiedy przytrafiały im się momenty błysku, dobrej gry, rozklepywali nasz zespoł i natychmiast stwarzali niemal 100% bramkowe okazje. Na szczęście takich momentów było tylko kilka...

Przed rewanżem szanse oceniam ostrożnie, maksymalnie 50/50. Jeżeli się przebudzą i zaczną grać na swoim właściwym poziomie, jest po nas. Jeżeli nie - to wszystko zależy od formy naszych piłkarzy - jeżeli będzie tak wysoka jak w Londynie, to wówczas będzie można powalczyć o awans - jeżeli nie, to kończymy przygodę z P.UEFA.

tofik 22.09.2008 23:42

Jaka różnica była między meczem wyjazdowym z Beitarem, a tym z Tottenhamem ? W obydwu byliśmy słabsi (niewiele, ale jednak) , przeciwnik parę razy szybciej pograł, kilka razy naszymi pokręcił i to tyle.
W rewanżu będzie tak jak z Beitarem :)

Damy radę, trzeba być dobrej myśli.

dj_ibutti 22.09.2008 23:44

W pierwszej połowie woziliśmy Starozakonnych, jak chcieliśmy. W drugiej postanowiliśmy chyba bronić wyniku...

SpoXsteR 22.09.2008 23:49

No właśnie bronili, a z drugiej strony chcieli strzelić, dlatego wynik 1-2 pozostał :D

Bóg Trybun (objawion) 23.09.2008 00:42

Pismaki z Wysp komentując nasz mecz podkreślali, że Wisła nie zdecydowała się czy po przerwie cisnąć dalej Spurs, czy się cofnąć, i to według nich najbardziej zaważyło na wyniku. Jak znajdę źródło to podam. W każdym razie - oglądnijcie sobie reakcje piłkarzy TT po golu Benta. Naprawdę nie czuli się pewnie w tym meczu.

Tak rzadkiego Tottenhamu to nie pamiętam, pomyśleć, że jeszcze sezon temu wybrzydzali na Jola. W każdym razie - marionety Leviego już robią swoje w mediach - delikatnie sugerują, że Ramos "mógł się nie zaaklimatyzować" i wciskają w chłopa, że jego marzeniem jest powrót z rodziną do Hiszpanii.

---

Jeszcze taki smaczek dorzucę, znalazłem poszukując źródeł : Although Spurs started with a more balanced line up that we witnessed against Villa, in truth, the visitors were the better passing side. With the amount of away support in the ground and the fact that they were passing the ball around a lot better, I felt like an away supporter. Miłe :)

Całość tu -->http://www.spurs.vitalfootball.co.uk...e.asp?a=509933

jasnyGwint 23.09.2008 08:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Amfre (Post 606644)

Chodzi ci o tego pokemona z Polski o nicku kogucik ?
Jakby Anglicy chcieli się czegoś dowiedzieć o Wiśle, jej kibicach albo Krakowie to by sami zapytali tutaj, nie trzeba ich na siłe uświadamiać. Ale tego nie zrozumieją zakompleksione polaczki, które "gówno wiedzą, gówno widziały" ale wydaje im się że są pępkiem świata.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kogucik
Have u lost your mind?!
Krakow is the most beautiful place I have ever been !! And I've travelled a lot.
Lovely medieval city, castle, old town, hundreds of clubs and pubs.

The only reason for me to go back home would be my beloved CITY, but the true is, i love your beautiful english women more... http://forums.tottenhamhotspur.com/i...ies/tongue.gif http://forums.tottenhamhotspur.com/i...es/biggrin.gif

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:09.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl