![]() |
he he he 6-0 się skończy
|
Boże jedyny, jak mi jest żal tych biednych dwudziestu paru ludzi którzy za tę żenadę zapłacili po dwa kafle.
|
Polityka transferowa Wisły rozprzedać całą obronę w zamian nie kupić prawie nic, uzupełnić odensywe no i mamy efekty, WSTYD ?? to jest mało powiedziane, tasza piłka nożna jest dnie !
|
co oni robia!!!! gdzie ta Wisla!!!
|
Wstyd mi teraz koszulkę założyć Wisly Krakow.
|
Boguski był w ogóle przy piłce w tym meczu? Wisła gra jakby im się nie chciało to ma być ich ambitna walka? Przynajmniej Cupiał ogląda tą kompromitacje mam nadzieje że pół drużyny wyjebie na zbity ryj
|
Macie swojego siwego chuja kasperczaka...frajerzy jebani z tych ktorzy liczyli ze zrobi cuda. Proponuje wyliżcie mu rowa:) na pewno mu ulzycie po takiej porazce.
|
Nie chce mi się tego oglądać.
|
Rozjebia nas zaraz do końca
|
Kręcą nami jak Barcelona na Camp Nou.
|
niech nawet nie wychodzą na drugą połowę. Cupiał to chyba *******ca dostaje na trybunach. taka hańba a to jeszcze nie koniec!
|
mam nadzieje ze bedzie 10:0 :) Wszyscy w knajpie kibicujemy azerom:)
|
To żałosne.
Pragnę pogratulować zarządowi rozsprzedania obrony i zastąpienia dwóch klasowych zawodników Mateuszem Kowalskim, który może jest fajnym chłopakiem, ale Piasta nie przeskoczy. Mam nadzieję, że ktoś wyciągnie z tego wnioski. Dziękuję Wam, Drodzy Piłkarze, że SIĘ STARACIE! |
Boguski był w ogóle przy piłce w tym meczu? Wisła gra jakby im się nie chciało to ma być ich ambitna walka? Przynajmniej Cupiał ogląda tą kompromitacje mam nadzieje że pół drużyny wyjebie na zbity ryj
|
Nawet Grzesiu Skwara tu nie pomorze!! Piłkarze Wisły jesteście zerami!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Kręcą nami jak Barcelona na Camp Nou.
|
to bedzie najwyzsza porazka w ostatnich latach i nie skonczy sie na 3:0. To jest wina tych co rozmontowali obrone Wisly ....
|
Jeśli ten zespół będzie wygrywał w lidze to... nie no brak słów
|
heniowi mowimy papapapapapap
|
Pierwszy raz czuje wstyd ze kibicuje tej druzynie OO Wiem ze Wisła to kibice ale dzieki ich grze to uczucie przychodzi samoczynnie
|
KOWALSKI weź się ****a zastanów i odpowiedz sobie na zasadnicze pytanie kim Ty ****a jesteś?? Obrońcą???
Weź k*rwa daj sobie spokuj z grą w piłkę na szczeblu 1 czy 2 ligi. Zarabiają 10-20 razy więcej miesięcznie od NAS a biegać prosto nie potrafią. Tylko za co tyle kasy robią?? Chyba nie za grę?? KIM WY JESTEŚCIE??? PIŁKARZAMI?? Żartujecie sobie? ....gorąco Mam nadzieję że Cupiał nie pojechał do Baku sprzedać Wisły Arabom. Oby w przyszłym sezonie na nowym stadionie Wisła zacznie być drużyną piłkarską a nie środkiem opiekuńczym dla sportowców upośledzonych. |
nie wiem ale chyba sprzedali nasi mecz ;/ bo kwa tak beznadziejnie grać nie da sie nawet nie przygotowanym być ;/
|
" Jesteśmy dziadami ... " żal na to patrzeć
|
hahahaha przynajmniej zapiszemy sie w historii Azerskiej pilki. Do tej pory ich najwyzsze zwyciestwo to 4-1, zanosi sie na 5,6 do 0.
|
KOWALSKI weź się ****a zastanów i odpowiedz sobie na zasadnicze pytanie kim Ty ****a jesteś?? Obrońcą???
Weź k*rwa daj sobie spokuj z grą w piłkę na szczeblu 1 czy 2 ligi. Zarabiają 10-20 razy więcej miesięcznie od NAS a biegać prosto nie potrafią. Tylko za co tyle kasy robią?? Chyba nie za grę?? KIM WY JESTEŚCIE??? PIŁKARZAMI?? Żartujecie sobie? ....gorąco Mam nadzieję że Cupiał nie pojechał do Baku sprzedać Wisły Arabom. Oby w przyszłym sezonie na nowym stadionie Wisła zacznie być drużyną piłkarską a nie środkiem opiekuńczym dla sportowców upośledzonych. |
o kur... nie ma słów do opisania tej masakry. Piłkarzyki jeb..e bez ambicje, teraz beda musieli sciagac gacie.
|
Współczuje oglądać panu Cupiałowi tego dna
|
Niech k**** Cupial patrzy i cieszy sie z tej kasy ktora wzial za Marcelo i Glowe
warto bylo???? wstyd i hańba |
Jebane zero!!!
|
Levadia to nic przy tym
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl