![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Romans pisany przez kiepskiego autora, ale South, nie poddawaj się :D Oczywiście Olu, życzę Ci jak najlepiej :) |
Cytat:
ech jak zwykle biednemu wiatr w oczy :lol: |
Cytat:
|
Widzę, że South i Ola podjęli dobry temat :P MATURA... :]
A zanim matura to ... studniówka :D Gdzie macie? Kreacje/garniaki zakupione? ;> |
Aro, tematem nr jeden jest obecnie miłość :lol:
|
Ja mam 13 lutego w piątek :D na jakiejś hali chemobudowy czy czegos takiego. Sukienke kupiłam i ogólnie to myśle, że tyle kasy wydam na 1 noc a tu mogłabym zrobić za to cały sezon wyjazdowy prawie...
Aha i oczywiście catering z Wierzynka, czyli podejrzewam, że dostaniemy łososia w kształcie kwadratu 2cmx2cm z pasztecikiem w trawie na ogromnym talerzu z plasterkiem cytryny :D |
Cytat:
24 stycznia mam ,w sumie to nawet nie wiem gdzie ,w okolicach rynku podobno,garniak jest Żołądkowa już się mrozi:) moja partnerka tego wieczoru :D Wiec tak jestem gotowy ;] |
Cytat:
|
No to widzę, że jesteście ostro przygotowani :D
Ja muszę się udać za nowym garniakiem i koszulą.. :foch: Partnerka jest. Ale szukam też drugiej 'połówki' ;] My mamy w centrum na Klimeckiego ;P i też żarcie z wierzynka. Termin 13 lutego mieliśmy na początku ale zmienili na 31 stycznia.. Szczerze to nie mogę się doczekać :D |
Cytat:
|
-22 na termometrze....
|
Tak gadacie o tej maturze i sobie coś uświadomiłem.
Ale człowiekowi od "18stki" czas zapierdziela... |
Cytat:
|
Cytat:
Mi ledwie rok, ale strach się bać jak SZYBKO... :-/ |
po 21 płynął jeszcze szybciej i wciąż mam wrażenie, że przyspiesza...
|
to je nie powiem co jest jescze dalej.... prędkośc ponaddźwiękowa to mały pikuś..
|
Cytat:
|
nie straszcie nawet bo mnie w sobotę przyspieszenie w takim razie czeka :( nie sadziłem, ze moze być gorzej :P
|
Cytat:
Cytat:
|
Dziękuję :)
Wojteq, nie będę nic mówił, bo podobno kiepski ze mnie psycholog :) |
dobrze, że to Luźny, bo bym na poważnie wziął czy coś ;)
|
cholera, co żeście tak znabijali tych postów, nawet dziś nie zdąże przeczytać o czym była mowa. :)
dzień człowieka nie ma na forum i już nie wiadomo o czym mowa. ;) |
Cytat:
Czytaj czytaj, bo jak nie nadrobisz zaległości to ugrzęźniesz po uszy i się nie odnajdziesz :lol: |
padło wam gg ?
edyta mówi ze jestem oazą spokoju, ja mam tlena i mi nie działa czyżby było tak zimno ze powietrze się skrapla ?? :D:d |
boje się, że przegapiłem coś ważnego.. ;(
:lol: Szymku nie padło, ja ide, wiec narazie Ci mowie. i nie denerwuj sie, bo Ci żyłką pęknie. :D edyta: padło jednak. |
Szymek mi padło :<
Co do lat :)) mi do marca się będzie pomalutku spadać w marcu 18 :) to looz :) A na dziś to dobranoc ;) |
Mnie też wywaliło chwilę temu. teraz nie wiem jak bo wyłączyłem :D
papa na teraz, do miłego, śnijcie o nowych transferach :lol: |
Cytat:
Zgadzam się, studniówka jakby wczoraj a to już...nie wierzę. |
a do 24 jak zapier... :o
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl