![]() |
I co hipokryci??? przeciez gdybysmy przegrywali to bylaby 3 wojna... a skoro wygrywamy to szybko nalezy zmieniac zeznania na "..a przeciez to 6 ligowiec"
|
Cytat:
|
Cytat:
|
"Całą zabawę przerywa grający w polu trener Germanii" - padłem :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Internet się zaciął, wybaczcie. Oba do usunięcia. |
A Soares, zmyliła mnie ta podwójna literówka w relacji ze sparingu xD
|
Możemy się umiejscowić tak w górnej połówce 5 ligi niemieckiej:P
Ciężko trochę oceniać zawodników po takich sparingpartnerach. Zobaczymy jak zagrają ostatni sparing, bliżej naszego pierwszego poważnego meczu i końcówka obozu. |
Cytat:
|
Zamiast kupywać jakichś drewniaków nie wiadomo skąd kupmy trenera Germanii! :rotfl: Joke ;D
|
Cytat:
|
Na testy tego trenera wziąć :lol:
|
No i 5-0, super gol Pawła Brożka z pięty :D Żeby w lidze tak strzelał.
|
Ten Suarez zemdlał i leży w trawie? Jeszcze ani słowa o nim nie było, a podobno wszedł po przerwie...
|
Cytat:
|
Widać cała Germania (jak długa i szeroka) jeszcze odurzona po meczu reprezentacji z Argentyną ;)
Etamane grał bardzo słabo z tego co było można wyczytać... 6:0 i Łobo :D |
O Boże...Jak Łobo trafia bramkę to już prawdziwe święto :)
|
Szóstej ligi.
|
Niby łobo trafił ale bez rat się nie obyło, "Banhauer" zrobił Wojtkowi krzywdę powołując go do kadry i kreując na Błaszcza II.
|
tylko bez podniety ludzie, bo to amatorzy po prostu kelnerzy w przenośni i dosłownie:lol:
|
Komentujecie tak jakbyście oglądali mecz :P Jest gdzieś transmisja?xD
|
Patryk Małecki coś bez formy, wcześniej nie trafia w piłkę teraz się o nią potyka...
i właśnie bramke na 7:0 strzelił ;) |
a teraz strzela gola :)
|
I strzela gola...
przestancie sie tak podniecac.. HIPOKRYCI - litosci.. |
Cytat:
HIPOKRYCI?... |
7- 0 ?? Cóż....żeby tak w lidze innych lali...to byłoby ładnie, teraz bez napinki. Tak mi się marzy walnąć Leszkowi siódemkę...
|
Cytat:
Będzie 10:0? :D |
O proszę, nawet debiutant Czikosz się pokusił o gola.
|
8:0, nie ma co marudzić, ale ze względu że był to szóstoligowiec to ani mnie to ziębi, ani grzeje. Ale przynajmniej będzie co na YT oglądać ;-)
|
Panie i Panowie weźcie na wstrzymanie kluby niemieckiej bundesligi przed sezonem też grają z takimi ogórkami i wyniki ok.10-0 lub więcej są normą
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl