![]() |
Cytat:
|
Cytat:
bilety przy takich meczach nie sa wrzucane do ogolnej sprzedazy ,ida wybrancy (choc i dla wszystkich nie starczy) , ekipa z charakterem |
Ehh.. szkoda bo ja bym chętnie poszedł na Derby .
|
KK jakby ktoś miał do pożyczenia, to bardzo proszę pisać na priv.
|
Cytat:
|
Jak dziś wygramy to nie ma szans że dzień przed meczem będą jeszcze bilety w kasach.
|
Mam bilet na mecz z Odrą na sektor 4. 10zł.
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy masz wyje###### na piłkarzy?? |
Cytat:
|
:shock: No bez jaj żeby sie jeszcze jakiemuś Donkiemu czy innemu hoolsowi grisowi musiał gość tłumaczyć czemu nie idzie...
Sprzedaje za dychę, nic nie zarabia, to że tak się wyrażę "ch*j was obchodzi" co nim kieruje. Idziecie? Super. |
Obiecałam bany za durne wpisy więc się proszę nie dziwić, że dostępu kilka dni do forum nie będziecie mieć. Takie pogaduszki na privach sobie urządzajcie.
|
Czy bilet na mecz z Odra mozna kupic w kasach przed meczem pod stadionem na Suchych Stawach (zakladajac ze wszystkie sie wczesniej nie sprzedadza) ?
|
Do tej pory nie było takiej możliwości ze względów bezpieczeństwa.
|
Już było pisane przed każdym meczem na stronach że NIE MA możliwości zakupu biletu przed stadionem w dniu meczu..
|
Mam pytanie, czy są jeszcze bilety na Odrę na sektory z dopingiem? I od której godziny otwarty jest "Wiślacki świat"?
|
Kupowałem dziś trochę biletów z kumplami i spokojnie do nabycia były na 2 i 3. Kolejek też nie uświadczyłem. A WŚ jest otwarty od 11.00 do 18.00.
|
Kto ma być ten będzie. Wiślacka brać napewno nie odwróci się od piłkarzy.
|
czy przy zakupie biletow na odre trzeba podac jakies dane, pesel?
|
Jak zwykle pesel
|
Witam, mam bilet do sprzedania na sektor 3. Ewentualne miejsce odbioru to Nowy Sącz ewentualnie okolice. Jak co to priv
|
na 3 biletów nie ma,na 2 są.
|
Mam jeden bilet na 3 do odsprzedania. Priv
|
Kupie dwa bilety na Odrę, sektor 2 lub 3. Priv
|
nie ma ktos moze do sprzedania 3 biletow na jaki kolwiek sektor albo czy nie znac kogo kolwiek kto chcial by sprzedac??
|
Kupię 1 bilet na sektory 2,3 , ewentualnie 4. PILNE!.
|
Znajomy chetnie odsprzeda wejście na sektor 3 z karnetu za 20 zl na Odrę ,chetni prosze pisac na priva.
|
Kupię 1 bilet na dzisiejszy mecz, najlepiej na sektor 2 lub 3
Jeśli ktoś może mi pomóc, proszę o priva Info cały czas aktualne. Jak znajdę jakieś bilety to edytuję wpis |
nieaktualne
|
Kupię wejściówkę na dzisiejszy mecz, bilet/karnet nie ważne. Sektor 2 lub 3.
jak coś to PW. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl