![]() |
Sadlok i Sobiech w pakiecie ? To rozwiązało by wiele naszych problemow....chcociaz nie jestem zwolennikiem Sadloka..
|
Cytat:
|
Panowie ale mi się wydaje że wisła to jest Polski klub więc wypadało by mieć przynajmniej jednego polaka w składzie a ja przynajmniej narazie nie widzę jakiegoś zawodnika w miare młodego którego można było by sciągnąć
A odnośnie Brożka to jeśli ktoś go będzie chciał niech go biorą bo czy on był takim wybitnym zawodnikiem to się nie zgodzę był dobrym lewym pomocnikiem którego przesunięto do obrony z racji tego że nie mamy klasycznego lewego obrońcy i jak dla mnie to tu powinni własnie kogoś poszukać. |
Według mnie mnie ma na rynku dobrych polskich piłkarzy za których warto by było wyłożyc duże pieniądze jak na nasze warunki. Sobiech i Sadlok są według mnie przereklamowani w polsce, podobnie jak Cetnarski, jak Janusz Gol i jak w przeszłości Ćwielong czy Goliński. Dwójka zawodników z Ruchu absolutnie nie jest warta takich pieniędzy jakich ich klub oczekuje. Jeden wyjątek odnośnie polskiego zawodnika obecnie(według mnie) - Marcin Robak z Widzewa, według mnie warto było by miec zawodnika o takich parametrach fizycznych, grającego z zaangażowaniem i mającego pojęcie jak tą piłke prosto kopnąc w tym ataku.Miejmy nadzieję ze Wisła nas zaskoczy jeszcze in plus w tym oknie transferowym ;)
|
tylko zazwyczaj jest tak, że jeżeli jakiś Polski klub skusi się na sprzedaż zawodnika np. Ruch Sadloka to będzie on dyktował taką cenę, żeby jak najwięcej ugrać kasy na nim ;/
|
Ale ludzie!!! Milon euro to oni powinni oboje kosztować.!To są tylko młodzi dobrze zapowiadający się i to jeszcze jeden to obrońca.
W dupie to mam, że Wisła ma kasę.Nie upoważnia jej to do marnotrawienia pieniędzy. |
Nie nasza wina , że klub jak zwykle sprzedaje zawodników za mln euro, a kupuje za tys. euro albo nic nie płaci. O czym można dyskutować - złej polityce transferowej klubu , że właściciel odzyskuje dług itd. Za odmładzaniem kadry jestem za , ale nie takim kosztem , że sprzedajemy ,a potem myślimy gdzie znaleźć następce . Jeśli to prawda, że w klubie nie ma parcia na MP to dlaczego trener dostał ultimatum , które mówi o jego zwolnieniu w przypadku pierwszej, lepszej wpadki.
PS. Przepraszam , za ten post na dole . |
Dlatego szanujcie wszyscy cisze zarzadu :-) Z tej ciszy wynikaja same dobre rzeczy. A najlepsze jest to ze PS i Fakt tak wesza ze jedyne co moga napisac o naszym klubie to cytaty z forum :D
Ja Wam mówie - bedzie sie dzialo ! |
Występy w eliminacjach do danego pucharu nie stoją na przeszkodzie w grze w samym pucharze w innej drużynie. Od jakiegoś czasu obowiązują nowe przepisy.
|
Cytat:
|
Wszyscy mówią że potrzeba obrońcę który od razu zastąpi Marcelo czy też Głowackiej a jeździcie po nowych młodych graczach jednocześnie forsując jaki to Maciek "milion ojro" Sadlok jest wspaniały...
|
ej a gdzie jest napisane że my bierzemy Sadloka ??
|
Cytat:
Tylko że tu podają że Marcelo poszedł za 2,5 mln € a nie za 3,5 jak podał PS. Sadlok jest wyceniany na 1 mln € i Wisła jest chętna tyle zapłacic. |
Jakich ****a reprezentantów?Jeden 3 drugi 9.I za to chcą według medió 2.5 mln Euro?Za reprezentantów Polski?
haha. Chcemy mieć Polaków w składzie musimy ich wychować w szkółce, bo ceny w Polsce są chore. |
Sadlok za milion euro byłby ogromnym nieporozumieniem.
|
Jeżeli będziemy wydawać milion euro na takich piłkarzy jak Sadlok, czy Sobiech, to te polskie darmozjady się niczego nie nauczą. Trzeba ich olewać przez kilka najbliższych okienek, to może spuszczą z tonu. Jeśli nie, to pies z kulawą nogą ich nie będzie chciał. Na ich własne życzenie!
|
Cytat:
Co do dwójki z Ruchu, to ja jestem ZA. Sadlok rozwiązałby nasz problem z obronę, wg mnie gra coraz dojrzalej, a Sobiech to niezła alternatywa dla Brozia , Bogusia i Żurawia....także mogliby przyjść... |
Cytat:
|
za taka cenę to powinni janoszke dorzucić. Możliwe ze kasa tez pójdzie na kontrakty jakby ściągnęli milinkovicia i holendra:)??ale i oczywiscie dalej brakuje obrońce srodkowego...
|
Sadlok, Sobiech, jeszcze jeden stoper, lewy pomocnik, środkowy pomocnik to optymalne rozwiązanie w tym momencie. Jeśli byłaby oferta 1mln Euro za Piotra Brożka to sprzedawać, jeśli oczywiście mamy na oku zastępce.
|
Jeśli ktoś ocenia Sadloka przez pryzmat meczu z Hiszpanią to gratuluje inteligencji.
ps. A juz gratulacje szczególne się należa tym co twierdzą że panowie na "S" nie przez pryzmat meczu z Hiszpania, a wymieniają piłkarzy z Polskiej ligi którzy o kadrze mogą tylko pomarzyć. |
Sadlok? TAK
Milion euro? NIE Sadlok z Sobiechem za milion? OK |
HBK dostał już nagrodę w postaci czerwonej kartki kto następny ??
|
Cytat:
A dwa - ktos przypadkowo skopiowal to o czym pisalismy w S-F czyli temacie - gdybym byl bogaty to... Prosze zatem nie miec do mnie zadnych pretensji bo nie przeze mnie ten temat migruje tutaj. I tak jak juz powiedzialem - nie jestem zadnym informatorem, zadnym przeciekowcem ani skandalista tym bardziej. No i tyle. A co do Sadloka powtorze sie jeszcze - ja bym teraz Czekaja przerzucil do pierwszej druzyny :-) |
Kupować - nie kupować, sprzedawać - nie sprzedawać, ten jest dobry - nie, zły jest. Poziom jest jak w piaskownicy gdzie się dzieci przekomarzają bo każdy chce być najmądrzejszy. Kupią kogo kupią, byle w piłkę umiał grać.
|
Cytat:
Następuje zmiana w polityce kadrowej. Przebudowywują cały blok defensywny, i jakoś spokojny jestem,że będzie on z czasem równie dobry jak dotychczasowy. Sprzedaż Głowackiego była niemalże koniecznością. Za rok,dwa nic byśmy za niego nie dostali a pieniędzy na kupno kogoś nowego by nie było. Mielibysmy emeryta i problem gdzie,jak znależć kasę na kogoś młodszego z perspektywami. Sadlok nie pasuje do tej koncepcji w ogóle. Jest to słaby kopacz,nie na nasze aspiracje. Trzeba kupowac też zawodników odpowiednich mentalnie, którzy będą przykładem profesjonalizmu i ambicji. A to coś więcej niż wypatrywanie koszulki po przegranym sromotnie meczu. |
Cytat:
|
nie ma co mówić ze Sadlok jest slabym graczem. jak na polska kopana gdzie jest szkolony w Polsce jest naprawdę bardzo dobry w dodatku ze ma 20 lat!! ale rzadania ruchu ok 1 mln ojro to duża przesada. Ale w Polsce są ceny bardzo wygórowane...A tez nie ma co sie opierac na informacjach z faktu...Wie ktoś może jakim środkiem transportu polska kadra dostała się do Hiszpanii<lacente>?? samolotem czy autokarem??
|
Cytat:
Sadlok to słaby kopacz? Na jakiej podstawie ten wniosek? Na meczu z Hiszpanami? Zawodnicy Hiszpanii niestety Głowackiego też wkręcali by w ziemię |
Cytat:
Staho,na nasze ambicje jest to słaby piłkarz,przecież napisałem. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl