Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Temat polityczny (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9207)

WildDog 31.05.2025 10:24

Najsmieszniejsze, ze dla popisu wyborcy prawicy (nie mylic z pisowska lzeprawica) to debile, a gdy potrzeba wsparcia w II turze zaczyna sie wchodzenie w tylek przez tuskowo-kaczynskich hipokrytow.

IncognitoTSW 31.05.2025 11:06

chyba skuteczne to wchodzenie w tylek skoro zadeklarowales, ze idziesz zagłosować

WildDog 31.05.2025 14:58

Glosuje za namiastka normalnosci! Glosuje dla swoich dzieci. Moze moj glos przyczyni sie do faktu, ze okreslenie "Krakow miastem queerow" nie zmieni sie na "Polska panstwem queerow"! Jezeli tobie to nie przeszkadza, to siedz na doopie, nie glosuj, i nie komentuj mojego konstytucyjnego prawa. PS. YEBAC popis, YEBAC ue!!

WildDog 31.05.2025 15:02

dziwne ale prawdziwe do glosowania, i to na swojego oponenta zachecil mnie czask swoimi aluzjami do GB. Wiec trudno mowic, ze wchodzenie w zad mnie zmotywowalo;)

azor 31.05.2025 22:01

Strasznie zagmatwana ta Twoja logika ;)

WildDog 31.05.2025 22:27

kreujesz sie na inteligenta innych okreslajac debilami, a prosta rzecz, ze ktos nie chce teczowej Polski i jest przeciwnikiem (obecnej, zlewicowanej) ue jest dla Ciebie zagmatwana logika(?)

WildDog 31.05.2025 22:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azor (Post 1647729)
Nie odpowiedziałeś - naprawdę uważasz, że GB byłby w stanie zrealizować swoje postulaty?

Nie wiem i nie interesuje mnie to kogo popierasz. Podlicz sobie w spokoju jak populistyczne obiecanki realizuja Twoi wybrancy..........

azor 01.06.2025 08:04

Jakie znaczenie ma to, kto jest moim wybrańcem? Rozmawiać o polityce można tylko wtedy, kiedy jest określony przeciwnik, czy jak?

Twoja logika parę postów wyżej zakładała, że nie idziesz na druga turę, ze względu na "wchodzenie w tyłek", po czym - o ile dobrze wnioskuje - jednak podpis pod listą Memcena wystarczył, żeby Twoje zdanie zmienić.

Zadałem Ci proste pytanie, na które wciąż nie chcesz odpowiedzieć: czy uważasz, że GB zostając prezydentem byłby w stanie wcielić swoje postulaty? Pytam z czystej ciekawości, bo według mnie są one nie do zrealizowania, ale może nie wiem o czymś, o czym Ty wiesz.

Nikogo nie nazwałem debilem - durniem i idiotą owszem.

WildDog 01.06.2025 11:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WildDog (Post 1647737)
Zrealizowac? Na pewno, jako prezydent popieralby wszystkie ustawy zgodne z jego programem, a niezgodne wetowal.

azor, przeczytaj ze zrozumieniem......co se prezydent moze wcielac?

WildDog 01.06.2025 11:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WildDog (Post 1647766)
dziwne ale prawdziwe do glosowania, i to na swojego oponenta zachecil mnie czask swoimi aluzjami do GB. Wiec trudno mowic, ze wchodzenie w zad mnie zmotywowalo;)

azor, prosba jak powyzej, gdzie pisalem o podpisie czegokolwiek? Skad ci to przyszlo do glowy? Wystarczylo, ze sie teczowa geba wypowiedziala na temat GB!

WildDog 01.06.2025 13:34

Trudno przewidziec kto wygra, ale juz wiadomo kto przegral. Przegrala POLSKA!!! Te dzisiejsze wybory sa jedynie po to, aby ta porazka byla mniej bolesna!!

WildDog 01.06.2025 13:35

albo wrecz KATASTROFALNA!!!

azor 01.06.2025 14:31

Dobra poddaje się - siła Twoich argumentów jest nie do odbicia.

For_FuN_ 01.06.2025 16:14

Dzisiaj 75% frekwencji(stawiam nawet wyższą) i przegrana Sutenera o te kilka %. Nie będzie tutaj blisko, jak w sondażach, bo mobilizacja strony demokratycznej jest ogromna. Nie poszli w Iszej turze, ale teraz się wybrali. Rozmawiałem z ludźmi od prawa do lewa i na szczęście normalna część społeczeństwa nie dopuści do tego, żeby ktoś taki był Prezydentem RP. Kurde, Lech Kaczyński to przewraca się w grobie, bo jaką biografię miał on, a jaką ma ten... Pomijam kulturę osobistą, styl bycia i twardą walkę z BANDYTAMI.

gromaders 01.06.2025 16:37

Demokratycznej, o ja .......e �������� i to powoływanie się na Lecha ������

WildDog 01.06.2025 19:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gromaders (Post 1647800)
Demokratycznej, o ja .......e �������� i to powoływanie się na Lecha ������

Przeciez bylo cos takiego jak Niemiecka Republika Demokratyczna, wiec w PL mamy juz kilkanascie lat podobnej demokracji.

azor 01.06.2025 21:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WildDog (Post 1647806)
Przeciez bylo cos takiego jak Niemiecka Republika Demokratyczna, wiec w PL mamy juz kilkanascie lat podobnej demokracji.

Za czasów PiS też, czy wtedy była przerwa?

WildDog 01.06.2025 22:11

sprostowani specjalnie dla Ciebie; przez OSTATNIE kilkanascie lat. Wiekszej roznicy w demokratycznych panstwach pis i po z przystawkami nie ma. Zmieniaja sie jedynie "pierwsi sekretarze"

WildDog 02.06.2025 04:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 1647799)
Rozmawiałem z ludźmi od prawa do lewa i na szczęście normalna część społeczeństwa nie dopuści do tego, żeby ktoś taki był Prezydentem RP. Kurde, Lech Kaczyński to przewraca się w grobie, bo jaką biografię miał on, a jaką ma ten... Pomijam kulturę osobistą, styl bycia i twardą walkę z BANDYTAMI.

Brawo Tobie nornalny NARODZIE!!...SP Lech Kaczynski nie musi sie juz wiercic w grobie. Takie cos nie zostalo prezydentem!

PS. Dzieki tuskowi, to ojciec sukcesu! Powinni tego burka w budzie trzymac. Pisalem, ze akcja "sutener" zmobilizuje pisorow;) Tos mnie none odpisal.

Jaroo1 02.06.2025 07:14

Polska dalej w rozkładzie. Wybór był między uzależnionym chuliganem Karolem, a kłamcą na miarę Tuska, i s.......iną życiową Rafałem.
Oczywiście wszystko lepsze niż POwcy - chociaż patrząc na przeszłość Nawrockiego to aż ciężko mówić, że on lepszy dla Polski - pod tym kątem jest dramat. Z kolei patrząc od strony tego, że dzięki temu POwskie ....y nie wprowadzą ustawy kagańcowej itp. to super - może nawet batman będzie miał spokój w tym komunistycznym ustroju Tuska?

WildDog 02.06.2025 11:41

Wygrana niespelna 380 tys glosow, przy 4 milionach glosow na Konfe w I turze! 3, 2 M z tego w II turze na Nawrockiego, czyli ponad 30% glosow oddanych na niego! Nawrocki! Ostra jazdaz eurokolchozem i homochoyami! Tylko tyle wymagam za moj glos w II turze!

WildDog 02.06.2025 18:29

I, jako zwierzchik sil zbrojnych musi wyslac wojska do szczelnego pilnowania granicy na Odrze i Nysie Luzyckiej! Stop dla gosci, ktorych podrzucaja nam niemieccy przyjaciele!.....

azor 02.06.2025 19:21

Zdajesz sobie sprawę, że rozmawiasz sam ze sobą?

WildDog 02.06.2025 19:59

wywolalem rozmowa azora z lasu.........o ile moje wymagania za oddanie glosu rozmowa nazwac mozna. Gdybym olal II ture, to nic bym nie pisal. Chociaz tego co moze prezydent bede wymagal......

Kocur 27.07.2025 23:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1647816)
Polska dalej w rozkładzie. Wybór był między uzależnionym chuliganem Karolem, a kłamcą na miarę Tuska, i s.......iną życiową Rafałem.
Oczywiście wszystko lepsze niż POwcy - chociaż patrząc na przeszłość Nawrockiego to aż ciężko mówić, że on lepszy dla Polski - pod tym kątem jest dramat. Z kolei patrząc od strony tego, że dzięki temu POwskie ....y nie wprowadzą ustawy kagańcowej itp. to super - może nawet batman będzie miał spokój w tym komunistycznym ustroju Tuska?

Eee bez jaj - jaka przeszłość?? Był za coś skazany? Oskarżony?

Ja też chodziłem na grandę na czereśnie 30 lat temu - to znaczy że jestem skończony jako kandydat na prezydenta ? :D

Podobnie jak w mojej firmie jednego z członków zarządu skazano za łapówkę - czyli pracując w tej samej firmie "musiałem" wszystko wiedzieć i jestem współwinny ? :)

Kandydat najlepszy z możliwych.

szorstki 14.08.2025 16:48

Czy ktoś to naprawdę rozważa ?
https://pulskrakowa.pl/prezydent-cze...PqKHxSsc-UIMzw

Smuga 18.08.2025 14:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1650670)
Kandydat najlepszy z możliwych.

Już nie kandydat, nie elekt, ale pełnoprawny Prezydent.

Trzeba przyznać, że pierwsze dni prezydentury bardzo dobre i dobrze zwiastują na przyszłość. Oby tak dalej, Panie Prezydencie, a cel nr 1, to pogonienie rudego zaprzańca.

IncognitoTSW 19.08.2025 11:49

Przypominam jedno ciekawe nagranie z udziałem pana Prezydenta

https://v45.tiktokcdn-eu.com/5ee1c43...btag=e000bd000

Smuga 19.08.2025 12:57

Co tam szczekasz, gaśniczaku? Lepiej podziękuj Bogu, że Trzask nie dorwał się do Pałacu i nie będzie przepisów o mowie nienawiści, bo tacy jak Ty musieliby sobie szykować szczoteczkę.

IncognitoTSW 19.08.2025 13:20

Przyjąłeś już ósmą dawkę? :)

Smuga 19.08.2025 14:15

Minus dziesiątą. Piecze zadek, co nie? Na takich oszołomów jak Ty nawet Braun się wypiął, popierając przed II turą Nawrockiemu.

IncognitoTSW 19.08.2025 15:09

Widzę, że bardzo zabolało przywołanie tego nagrania :)

Smuga 19.08.2025 15:22

Ciebie na pewno, skoro wylewasz tu swoją frustrację z powodu przegranej Trzaska.

IncognitoTSW 19.08.2025 15:46

Ten film wywołał u Ciebie takie projekcje?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl