![]() |
No ale ten transfer może pokazać innym młodym zawodnikom, że warto przejść do Wisły aby zrobić karierę w europejskiej piłce. Gdybyśmy Marcelo nie puścili, ok ale potencjalnym subiektywistycznym zawodnikom nie opłacało by się dołączać do Wisły bo w wypadku dobrej gry nie mieliby szans przejścia do lepszego klubu. Tak jak ktoś wyżej napisał : Nie ma ludzi niezastąpionych !
|
Morgenes powiedz mi co to da ze nie pusci sie jednego srodkowego skoro w momencie gdy zgrany duet opuszcza jeden srodkowy obronca to ta formacja juz jest rozmontowana? Co to da? Rownie dobrze mozna kupic kolejnych dwoch do tej formacji a tego jednego ktory byl jeszcze wartosciowy sprzedac i zarobic na nim. Obroncy szybko sie zgraja a jesli sa wystarczajaco utalentowani w bardzo szybkim tempie dojda do poziomu sprzedanych.
Ja tam nie widze problemu. |
Cytat:
|
Cytat:
tak tylko ciekaw jestem co by bylo gdyby klub go zatrzymal wbrew woli .....kalu uche dziekuje drugi raz przechodzic to samo |
Cytat:
Zespol przez dwa lata nie mogl sie pozbierac z powodu braku skutecznosci z przodu i czestych zmian trenerow. |
Cytat:
Powiedzmy sobie szczerze - średnio w to wierzę. Teraz, żeby wyjść na zero musieliby kupić kogoś naprawdę dobrego - bo taki Sobiech to może Marcelo buty czyścić, a Głowackiemu piłki podawać. Chociaż w przypadku butów Marcelo mam wątpliwości... To co wkurza, to uprawiana przez Ciebie propaganda sukcesu. Posypała się linia obrony - ale mamy Cisoko i Bunozę! Nie no, szał. Jest jeszcze Cleber i Kowalski. Ciekawe kto wygra w tej rywalizacji? Bo ja coś czuję, że przegra Wisła. Chociaż fakt, że to niespodzianka. Takiego roz*******u chyba nikt się nie spodziewał. Sprzedać można jeszcze tylko Pawła Brożka, bo reszta się już zwyczajnie nie kwalifikuje. |
Cytat:
Nie sądzisz, że znacznie szybciej wprowadzisz w drużynę 1 piłkarza z danej formacji, niż dwóch całkiem nowych? Jak odchodził Cleber, to Marcelo miał przy kim się wkomponowywać w zespół, a teraz? Pomijając to, że nie wierzę, żeby te pieniądze były przeznaczone na zakup wartościowego zmiennika, to nie przypominam sobie takiej sytuacji w ostatnich latach w klubowej piłce, żeby w jednym okienku, krótko przed występem w pucharach, odeszło dwóch najlepszych stoperów. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie chcę po raz kolejny krytykować transfer Cikosa ale mam pytanie czy on jest teraz na testach czy już zostało podpisane wypożyczenie ?
|
Cytat:
A to Basalaj jest wlascicielem klubu?? On jest tylko poineczkiem w calej tej strukturze... |
Cytat:
Kiepscy trenerzy nie pomagali, to oczywiste, ale ten brak skuteczności wynikał też z tego, że do podstawowego składu wskoczył młody piłkarz, który bez wsparcia drugiego klasowego, doświadczonego napastnika nie był w stanie samemu ciągnąć gry Wisły. |
Cytat:
|
Kazdy nowy zawodnik ktory pojawia sie w Niemczech ma kontrakt juz w reku...
|
Cytat:
Znając życie pewnie jeszcze paru się przewinie. |
Cytat:
ok ale skad wiesz ze nie maja nikogo na jego miejsce? jestem pewien ze ktos przyjdzie bo wlodarze klubu wiedzieli nie od dzis ze go stracimy moze wlasnie trwaja negocjacje w tych sprawach tylko jedno troche mnie denerwuje ze tak malo czasu pozostaje ale mimo wszystko nalezy byc dobrej mysli |
Czy sa ku..a mac jakies wiesci na temat MILINKOVICIA?
|
Cytat:
|
jova, ograny w naszym zespole. Bunoza jest w prawie tej samej sytuacji poza tym ze on przyszedl i juz musi wskoczyc do pierwszego skladu.
|
Cytat:
Gosc sie pytal o Cikosa. Ja napisalem ze kazdy w tym sensie ze i Cikos i Bunoza byli wczesniej w Krakowie i przechodzili badania. I to wlasnie dla mnie oni sa ci "kazdy" |
Cytat:
|
Ludzie kochani
Przecież w momencie przyjscia Marcelo wiadomo było, że nie zabawi u nas długo Ja sie ciesze, że jednak w tym klubie ktos sie uczy na błędach Jak odrzucili pierwsza oferte za Uche to nie mielismy ani piłkarza ani kasy A w koncu sprzedaliśmy go i tak poniżej wartosci Jezeli faktycznie dostalismy za niego 3.8 mln E to zrobilismy dobry deal dodatkowo mamy wspaniała karte przetargowa przy przyszłych transfrach z Brazylii Widać że u nas można sie świetnie wypromować |
Wiesz, ich tzn. malkontentów argumentacja opiera się na tym, że skoro wiadomo było, że Marcelo odejdzie, to nie należało sprzedawać Głowackiego. Aby dużo nie mówić, to jedyny rozsądny argument. Jednakże, moim zdaniem, utrata dwóch stoperów w jednym oknie nie jest dramatem, skoro wyciągamy za nich naprawdę duże pieniądze.
dokladnie ja bym nie robil tragedi narodowej tak jak wolfy i nie sial propagandy ze sie wszystko posypalo i juz pozamiatane spokojnie podchodze do tematu i czekam na dalszy ciag wydarzen |
Cytat:
Mam nadzieję, że się zrozumieliśmy:> |
Cytat:
zgadzam sie w 100% to sie nazywa trzezwe myslenie |
Cytat:
Ja Cie rozumiem ale Ty mnie nie. Koniec polemiki. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Widzę,że powstał nowy dogmat. Bunoza jest średni jak Wasilewski.
Nikt go w akcji nie widział ale już wiadomo,że facet jest średni. Bravo. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl