![]() |
Ten fartuszek, to nowa kreacja na ten rok :D Zamierzam w niej kolejny tytuł miss zdobyć :D
Ale podniosłam poprzeczkę, co? :> :p |
Kochana z nosem na kwinte wracam do kwiatków.... z tym fartuszkiem żadna nie wygra!
:D |
Nie rób tego! Świetną miałaś tę fotę! Miło było patrzeć!
ps. fartuszek wymiata :D |
Ni_Ma dostałaś zgodę na zmianę wiślackiego avatara? :)
Tiramisu została przy wiślackim jak widać ;) |
a do kogo trzeba podanie pisać o zmianę avatara? :D
|
Piszesz tu, w temacie, a wypowiadają się Wiślacy. Jak uzyskasz większość głosów, to możesz zmieniać :)
Ja głosuję na NIE! Nie zgadzam się na zmianę poprzedniego avatara :) |
popieram... konkurencję zaniżasz tymi kwiatkami :>
nie po to ja się objawiałam, żebyś Ty mi teraz takie numery Droga Koleżanko robiła... zmieniaj... ino wartko... już ! :foch: |
również głosuję na NIE!
ponad to: "Szanowny panie marszałku, wysoka izbo. Wnioskuję o przywrócenie poprzedniego avataru użytkownika Ni_Ma, z natychmiastową wykonalnością." |
Cytat:
W jakimś W11 to usłyszałem i padłem :lol: |
ejj nooo, odbij na Kielce.
W11 ostawże w spokoju, panocku! |
Cytat:
http://fani-w11.funtest.pl/test/ Pochwal się wynikiem :D |
Się tak właśnie zastanawiam, jaką Panią "przezroczystą" wziąć ze sobą na 100dniówkę... :> toć to za niespełna 2 tygodnie... :D
Tiramisu - czy to Ty jesteś na avatarku? :D Cytat:
|
Ale chamstwo.
Pio - zrobiłem ten test ale nie podałem maila i imienia bo mysle po ch. chciałem wiedzieć ile wiem z samych reklam... a tu zonk |
Zostałam wywołana do tablicy? :P
czy to takie ważne,,,, :) |
Cytat:
Tiramisu a gdzie jestes jak Cie nima? :) |
Twój wynik: 160/210
Dziękujemy za wypełnienie testu. Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 2903 |
Cytat:
|
Ja Cież .......eż, nie umiecie się bawić bez wódki? Wszyscy tylko studniówka - wódka, bal gimnazjalny - wódka, komers - wódka, zaraz ****a na ślubowanie w podstawówce bez wódki, dziwek i koksu nie będzie imprezy, a zamiast ołówkiem będą klepać po przedramieniu żeby żyły wyskoczyły...
PATOLOGIA! |
Koszulka jest moja :P. A ona jest tu najważniejsza ;P.
Cytat:
|
Cytat:
Chyba oboje mamy kiepski humor,,,,, ;). Jak egzamin? |
Cytat:
Spokojnie, bo Ci żyłka na czole pęknie :D |
Cytat:
No cóż, młodzi się nie potrafią bawić :> |
a ja nie miałem komersa(u?) ;(
ani balu gimnazjalnego ;( |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
jak egzamni w 500 osobowej sali? nieco drażliwy Tygrysku jesteś .... Ty się nie podniecałeś swoją studniówką? To chyba normalne że ją przeżywają. |
Hah :) Kocham Kraków i Polskę !! :) Ja i 3 kumpli kebab u wujka w restauracji, potem przystanek na placu Wszystkich Świętych czekanie na tramwaj numer 8 do kochanego Borku F i co podbija bezdomny pan na promilach co gadka to sam nie mogłem uwierzyć :).
Dostał połowę L&M i mówi tak dobre chłopaki jesteście ale .... i wcięcie a ja na to chu**we papierosy palicie a on właśnie tak ! :) Zapraszał nas też na panie lekkich obyczajów tylko powiedział że musimy mieć dobry sprzęt :P Ponadto jak zadzwonił mi dzwonek w pieśnią "mówisz Kraków myślisz WISŁA", to inny koleś do mnie żebym zmienił dzwonek bo mnie jeszcze ktoś zbije :< Pio zaraz robię test xD ale ja tego nie oglądam :) |
Cytat:
to da się tak ?:D |
Na upartego bez wódki da radę, ale bez alkoholu to już nie... :lol:
|
Cytat:
A to co było 6-7 lat temu i dawniej jest okryte tajemnicą :lol: Cytat:
A test nie jest mój :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co do palenia,,, Nie palę, ale zapalniczkę noszę. Mam w każdej torebce po jednej :D. Taki dziwny nawyk. |
AHHAHAHAHAH!!!!!
Twój wynik: 70/210 zonk ?! :P Aha ja też piszę się na ten szalik co był oceniany 2 strony wcześniej ! Ni_Ma jestem na NIE ze zmiana awataru (jak wszyscy to wszyscy) I wiem że ładnie wytłumaczyłem czemu ten pan z tym pytaniem nie napisał do Ciebie :) I nie zgodzę się z tym że mężczyźni są głupsi od kobiet ja gdzieś czytałem że kobieta ma 1 zwój mózgowy więcej od kury tylko po to żeby łapka w ziemi nie grzebać :< (Teraz nasze kochane panie mnie tu zjedzą :lol: ) |
Cytat:
Polecam temat: Nasze dziwne przyzwyczajenia... :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Abdul ja tez sie nie zgadzam z tym że męzczyżni są głupsi od kobiet ale z tym zwojem to mogłeś sobie darować!!!!!!!!
:D |
Na pewno mężczyźna jest prostszy.
|
Ni_Ma ale to cytat z jakiejś strony Hogwardu jest chyba :*
|
Cytat:
:lol: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl