![]() |
Cytat:
Ja czasem kupuje perfumy na allegro,ale wybieram te,które są tańsze max do 70-80 zł,niż w sklepie. Również przeglądam komentarze,jeśli powtarzają się,że zapach nie trwały,że podróbka,nie biore ich,pomimo pozytywnych komentarzy.Warto również wyszukać oferty sklepów internetowych,sprzedających na allegro,bo tam raczej wpadka się nie powinna zdarzyć. Zdarza mi się również zakupić tester,często nawet bez korka,ale wtedy mam gwarancje,że oryginalny,a i troche tańszy. Do tej pory się na tym nie naciąłem.Dostawałem perfumy nawet z zabezpieczeniem przed kradzieżą,ciekawe tylko,jak je wynieśli:):) pozdrawiam |
Ma ktos jakies zaproszenie na torrenta ?
albo darmowego na ktorym ktos seeduje :P |
Ja mam takie pytanie:
Czy jeśli są zawody między szkołami w piłke nożną 1-3 Gimnazjum. I są składy 8 gra + 2 rezerwowych. To czy jeśli jeden nie pojedzie i zostanie tylko 9. to czy można wykluczyć daną szkołe z turnieju?? |
Cytat:
Odpowiedź brzmi: Prawdopodobnie nie, gdyż zawodnicy rezerwowi, jak sama nazwa wskazuje, są opcją dla trenera (czy kogo tam macie) do zmiany podstawowego składu. Kolejnym argumentem jest fakt, iż są to zawody gimnazjalne więc nie sądzę aby jakiś wielki rygor był aby wykluczać drużynę z powodu braku 1 rezerwowego zawodnika (nigdy w życiu nie spotkałem sie z takim czymś, nawet w bardziej oficjalnych zawodach - nie tylko w piłce nożnej). Bez napinki. A tu moje pytanie. Jestem kompletnie zielony w sprawach udostępniania, przez różne serwisy typu RapidShare, miejsca do wrzucania plików. I podczas pobierania z Rapida jak wiadomo zachęcają Nas do zakupu Premiowanego konta, aby nie mieć limitów w ściąganiu, etc. Ceny są podane i na ten przykład za 30 dniowe konto musimy zapłacić 7 euro, co w przeliczeniu na PLN wynosi 3,88 * 7 = 27 zł (na dzień 24.11.08), czemu więc np na Allegro ludzie oferują takie samo konto - 30 dniowe - za cenę 19 zł? (A przecież Ci sprzedawcy z Allegro muszą jeszcze na tym zarabiać) Więc, czy mógłby mi to ktoś kumaty wytłumaczyć? Byłbym bardzo wdzięczny. |
http://www.inwazjapc.pl/index.php?ma...ducts_id=14902
Prosze kogos kumatego w tej dziedzinie o ocene takowego radyjka. Moze ktos ma takie. Jak sie spisuje? |
Czy istnieje jakas dobra stronka zebym mogl sprawdzic wartosci znaczkow a mam ich troszke??
Albo jakis godny polecenia punkt w Krakowie?? |
Mam takie pytanie:
Jak nazywa się ten słynny amerykański konferansjer, zapowiadający wszystkie największe walki bokserskie? I drugie, jak brzmi ten jego okrzyk słynny (który ponoć opatentował ;) )? Na pewno wiecie o kogo mi chodzi, a google są bezużyteczne jak nie znam jego godności... Dzięki Mic |
Mike Buffer
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Buffer Let's get ready to the rumble http://pl.youtube.com/watch?v=4RBeoP...eature=related |
jaka jest strona sklepu internetowego "Fanatyk"
|
|
dzieki, 10 znakow
|
Gdzie kupie najtańsze race w Krakowie?
|
1 Załącznik(ów)
|
Potrzebuję kogoś, kto wykona mi projekt szalu... tzn. ja mam pomysł, a potrzebuje, żeby ktoś ten szalik profesjonalnie zaprojektował... Bardzo proszę na PRIV tylko użytkowników, z jakimś stażem na forum ;)
|
Cytat:
--------------------------- Filmy DVD (iso) najlepiej nagrywac na DVD+R czy -R ? |
Wie ktoś może gdzie znajdę metody heurystyczne? Na necie jest tego bardzo mało co najwyżej 15 a potrzebuje tych metod o wiele więcej. Jeśli ktoś wie gdzie znajdę albo zna chociaż jakiś tytuł książki w której będą te metody to proszę o pomoc.
|
Cytat:
|
Cytat:
ED: dzieki premier |
Mam pytanko, nie wie może ktoś gdzie można kupic książkę "Sycylijczyk? Mario Puzo?? W empiku nie ma, w innych księgarniach też...
|
Arkas
http://allegro.pl/item481265956_sycy...ario_puzo.html ->tu mic co do DVD z tego co pamietam, to - jest powszechniejszy, wiecej odtwarzaczy go obsługuje, nie sądze zeby była róznica dotyczaca trwałosci nagrania czy cos... |
Opłaca sie kupić coś takiego http://www.allegro.pl/item485958940_...gwar_fvat.html
ale za cene 100 zł i z 2GB karta pamieci z mapami całej europy ? Bo dostałem taka propozycje i zastanawiam się. |
Czym dojechać z okolic dworca na ulicę Prądnicką do szpitala, w miarę możliwości bez przesiadek?
|
jaki jest wg. was najlepszy program p2p na viste?? bo dotychczas używałem bearshare ale ten nie chce mi się zainstalować:/
|
Cytat:
|
Witam,mam takie pytanko orientuję się ktoś ile mniej więcej osób już się zapisało na wyjazd do Chorzowa?:-D
|
Cytat:
Jeżeli do Narutowicza to wysiadasz na Prądnickiej (tak też się zwie przystanek) i masz 200 metrów do szpitala. Jeżeli do Jana Pawła II to jedziesz do końca i idziesz ulicą Fieldorfa - Nila, nie więcej niż 400 metrów. |
Kamil1906:
Może i głupia odpowiedź, ale jedyna słuszna - zdecydowanie za mało! |
Tego się właśnie obawiam ze nie osiągniemy w Chorzowie fajnej liczby,a szkoda...Ale na siłę nie znajdziemy tych 3000 ludzi:-P
|
czy na meczu z Mizo bedzie mozna zakupic nowa Forze?
|
Cytat:
|
tak w przerwie meczu LM chciałem sobie wejść zobaczyć wyniki pozostałych meczów... włączam mozille a tu takie coś:
Przepraszamy! Program Firefox uległ awarii w wyniku błędu. Przy następnym uruchomieniu nastąpi próba przywrócenia otwartych okien i kart. Aby pomóc nam zdiagnozować i naprawić ten problem, można przesłać zgłoszenie awarii. Szczegóły i są do wybioru 2 opcje: zakończ firefox albo uruchom ponownie firefox przeinstalowałem już i dalej to samo... jak to naprawić?? ;] tylko nie piszcie rzeczy typu... "zacznij używać IE, lub opere itp." pozdro |
czy mozna normalnie wjechac w ulice sniadeckich na grzegorzkach aby dojechac do kopernika czy sa jakies szlabany itp??
|
Cytat:
|
Co za pedzie komentuj ligę mistrzów na nsport?
|
Cytat:
nic nie dało:/ ma ktoś może jakiś inny pomysł jak to naprawić?? |
Można w Krakowie dostać Absynth?
|
Cytat:
|
Gdzie można kupować Forze Wisła?(oprócz kupowania na meczach )
wisłaWieczysta dzięki |
Cytat:
w punktach w M1 i Carrefour Czyżyny w Fanatyku i chyba w Wiślackim Świecie |
Mam pytaniem do uzytkownikow opery. Usunałem pasek, w ktorym wpisuje sie adres strony :D Jak go przywrocic ?? Szukam po opcjach ale cos nie moge znalezc, google tez nie pomaga...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl