![]() |
Cytat:
|
Dobrze, że wygrają, bo niektórym to by chyba pikawa wysiadła.
Brawo. |
ciekawo jak się spisze Rios w pomocy myślę że to jego optymalna pozycja na której powinien grać
|
Cytat:
gramy w przewadze, będzie 5-0 :D edit: a jednak nie, oszukali nas :P banda... heh |
Chyba się leją, szkoda,że nie ma Clebera,naszego Jackie Chana:D
|
haha wystarczyło troche poczekać brawo Melikson:) jeszcze się nauczy od Sobola zaangażowania i nieustępliwości i możemy mieć kogoś ala Szymek oby:D!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Przyda się trening z grą w przewadze. Może coś jeszcze im pstykniemy :D
|
manita by spasiła :D co nie ??? :p
|
Cytat:
:lol: |
no to mój post poprzedni nie aktualny...
|
Jednak nie gramy w przewadze
|
co do Riosa to ja wierzę że może być obiawieniem wiosny wszak żaden piłkarz Wisełki nie jest aż tak dobrze wyszkolony technicznie i zgodzę się z PODpalaczem też go widzę w pomocy a Małego na szpicy
|
skoro czerwone się nie liczą to nasi piłkarze powinni tez potrenować wślizgi w pełnym biegu :D
|
dobry wynik !
|
Ale to jest naprawdę przezabawne. Przegrywamy na wcześniejszym zgrupowaniu z drużynami, które były znacznie dalej w przygotowaniach, niż my. Lament, płacz, transfery ch****, Maaskant odejdź, Basałaj wyp***.
Na drugim zgrupowaniu gramy co prawda z drużyną już przygotowaną do sezonu, ale też oni grają za kilka dni arcyważny mecz i zapewne się oszczędzają. Ale i tak już jest wspaniale, fantastycznie, Melikson drugim Szymkowiakiem, Pereiko geniuszem... A ja zawsze będę powtarzał- ani ten, ani wcześniejsze sparingi NIC nie znaczą. Wszystko zweryfikuje liga. |
Cytat:
|
mam już filmik z bramką sobolewskiego :D http://www.youtube.com/watch?v=zg3uS4ZBHtM
|
Nareszcie budujące zwycięstwo :)
|
Allah na boisku:P
|
Cytat:
|
ja już się pokuszę o pewne wnioski ogromny plus dla Pareiki widać po relacji że chłop ma fach w ręku plus też dla Bunozy i obrony:) jeszcze jak wróci Jaliens to może być super hehe
|
ja też sie pokuszę, świetna technika Maora, a asysta to klasa światowa !
ocenianie czegoś na podstawie relacji tekstowej... |
''Faul Riosa w ofensywie, przerwana akcja Wisły''
- jaki faul? Moim zdaniem nie było. A tak klepka Meliksona to cud, miód, malina! Messi by się tego nie powstydził. |
W końcu idzie w sparingu i od razu zmiana nastrojów? :D
No cóż z mocną Wisłą liga będzie ciekawsza, oby nie na tyle mocną... |
Cytat:
wiesz faul jak faul, ale juz po nim widać ze na wiosnę bedzie filarem naszej ofensywy, widać ze ma fach w ręku. |
Szkoda tej straconej bramki w samej końcówce ale chociaż Maaskant będzie miał powód do tego aby opierdalać naszych za brak koncentracji w końcówkach.
|
Cytat:
|
A ja w imieniu swoim dziękuje piłkarzom Wisły za wygraną. Dzięki i pozdro
|
dużo lodu panowie na głowę.
jest jeszcze 2 tygodnie przygotowań i oni muszą jeszcze się zgrać ale nie róbmy z nich bohaterów-> from zero to hero(?) zauważcie że wszyscy po nich jeździli w Hiszpanii więc myślę że droga daleka... |
No ta bramka na koniec wszystko zmienia. Widać, ze Pereiko to słaby bramkarz. Jak można dobitki nie wybronić?!
Humor zepsuty na cały weekend... A tak serio, to bardzo cieszy wygrana i dobra (chyba) gra Wisły. Ale tego można się było spodziewać :) Żuczek hehe :lol: przy tym wyniku walczymy o utrzymanie... dobrej formy :) |
widzę, że Łobodziński po Alvarezie przejął nie tylko numer 11 ale tez pozycje na boisku ;] Czyżby nowa rola Łobo w Wiśle?
|
Cytat:
hmm widziałeś mecz z Levadia w Sosnowcu i gre Wojtusia na PO? Ja drugi raz tego nie chce widzieć ^^ |
Cytat:
co do Łobo oczywiście się śmieje ;] |
Cytat:
|
Wygrana cieszy, ale poczekajmy jeszcze 2 tygodnie na mecze o stawkę.
p.s. ktoś może wie z jakim numerem grał Pareiko? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiadomo co z Jaliensem?
|
W pon wraca do treningów.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl