![]() |
Panowie i Pani, jak to jest z biletami na jesień? Kupia je tylko Ci co mają abonamenty? Nie będzie można kupić w kasie biletów na sektor G? Ktoś coś wie więcej? Bo na oficjalnej jest strasznie nie sprecyzowana informacja.
|
Cytat:
http://ts.podbeskidzie.pl/a617/ts-po...-dla-studentow Widziałeś u nas takie akcje ? :) |
Cytat:
mozesz zlamac noge, skrecic kostke albo dysk Ci wyskoczy przy kopaniu rowów i mam nadzieje, ze jak kiedys bedziesz potrzebowal obejrzec mecz na siedząco (no bo chyba nie opuscisz meczu z takiego powodu, co ?) to ktoś przed Tobą bedzie stal i pierdzial Ci w twarz :D Prośba do kibiców http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._kibicow_8406/ |
Do sprzedania mam 2 wejściówki na dzisiejszy mecz na G.
Kontakt pw lub gg-23737890 |
Cytat:
Rada - jak bilety są dla ciebie za tanie, to weź jakiegoś znajomego, młodego z rodziny i kup mu bilet. Podwójny zysk - dla ciebie bilety są droższe, a on sobie mecz zobaczy i może mu się spodoba i zostanie na stałe. Czy ceny są za niskie czy za wysokie to weryfikuje frekwencja - a jak na razie szału ni ma. Porównywanie do Poznania czy Warszawy nie ma sensu - bo ludzie nie mają do wyboru, czy pójść na Wisłę czy na Lecha, ale Wisłę lub Cracovię. I właśnie dlatego powinniśmy porównywać ceny (i inne kwestie - organizację meczu, komfort oglądania itd) do gorszej strony Błoń a nie Legii. Cytat:
Zasadnicza różnica. Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_az_do_meczu/
O 17:30 otwierają bramy stadionu, warto pojawić się właśnie wtedy bo będą jakieś konkursy i inne atrakcje i prośba, jeśli znów będzie szykowana oprawa to na litość Boską poświęćcie tą minutkę na podniesienie kartonika czy flagi, i nie rozrzucajcie tego wszystkiego wokół siebie bo znów wyjdzie gówno zamiast oprawy |
Witam , mam 4 wejsciówki na dzisiejszy mecz na E14. Z cena na pewno sie dogadamy.
Piszcie : 667 844 462. |
Cytat:
|
Kupie 1 bilet na G.
Wiadomo czy zostaly jakies w kasie dzisiaj jeszcze na G |
Czy mając karnet na G2, przepuści mnie kołowrót np na G5?
|
Witam! zamienie bilet F23 na jakis na G
|
Cytat:
|
Cytat:
wydaje mi się, że na G w ogóle nie było wolnej sprzedaży :> |
Cytat:
|
Dzięki panowie!Wszystko juz wiem! Do zobaczenia na meczu!!!
|
Mam do sprzedania bilet na trybunę F za 20 zł. Jak ktoś chętny to proszę na priv pisać do 18.50.
|
kupie przed meczem jeszcze bilet jakikolwiek ??
|
Tak, sprzedaż prowadzona aż do zakończenia pierwszej połowy meczu. Czytajcie na przyszłość poprzednie posty ze zrozumieniem.
|
Sorry na szybkosci musze sie dowiedziec bo zaraz musze wyjechac zeby zdazyc . Kupie jeden bilet na G lub F pisac na prv!!!
|
A ja się martwiłem że będą problemy z zakupem normalnych biletów jak nie potrafimy wypełnić w całości połowy stadionu...
|
Cytat:
i tak doping w miarę :-) |
Cytat:
|
Niestety trzeba się z tym zgodzić że słabiutko z dopingiem...Chyba najsłabiej ostatnimi czasy ale to nie miejsce do pisania o dopingu.
|
jeśli bilety będą w tej samej cenie, a oczywiście że będą, to następny mecz z Lechią zobaczy nie 14tys (o ile w ogole tyle było) a 8. Nie oszukujmy sie, takie są realia
|
ponoć było dziś 11 000 osób
|
ta na onecie napisali 11 pajace, jak do srody sprzedali 13... na oficjalnej 15600
|
bilety sa w normalnych cenach tylko gra naszych pilkarzy nie przyciaga ludzi na stadion
|
jeśli idzie o ilość biletów nie przemujcie sie co napisał jakiś ONET ,wszędzie podają 15600 nawet na telegazecie
|
Wlasnie strona oficjalna podala info o cenach karnetow na pozostale mecze. Dla tych co juz kupili dodali gratis w postaci meczu z Widzewem w PP
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_abonamentow/ |
No i teraz fajnie sie klub zachował. Bo w zasadzie karnetowcy kupowali abonament na 4 mecze, więc ten piąty jest dodany w prezencie. Chociaż też trudno sobie wyobrazić, aby te osoby musiały kupować dodatkowo bilet.
|
70zł za 5 meczy - super :)
|
niech teraz ktos powie, ze to drogo - 14 zl za mecz na nowym stadionie to jest smiech na sali
|
Wiadomo od kiedy będzie można nabywać wejściówki na mecz PP z Widzewem?
|
Nie żebym się czepiał ale już mogli marketingowo 9,90 skalkulować
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co ty wogole porownujesz? mercedesa do poldka? Po co taki minimalizm? Moze równajmy do najlepszych i cieszmy się w miare rozsądnymi cenami, a nie zniżajmy sie do poziomu parcha... Takie ceny za bramkami o jakich mowisz są... dzieci do lat 12 za darmo do 16 za dyche a reszta po 20... i jest dobrze... tylko gdzie ta mlodzierz? |
Cytat:
|
Witam wszystkich mam pytanko od kiedy będzie prowadzona sprzedaż biletów do poznania i ile jest dla nas biletów?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl