![]() |
Cytat:
|
Rocco dzeki ,pozdro dla kumatych:D:D:D
na popołudnie żeby nie nudziło mi się w oczekiwaniu na LM: Schiavone-Herzog 1 Perth Glory-Fulham 2 Volandri-Galvani 1 Polska-Szwecja 1 |
U mnie LM nieco bezpieczniej.
Wisełkę odpuściłem ,może na lajwie coś obstawie jeśli będą ku temu dobre warunki. Salzburg -1 Haifa Kopenhaga |
wszyscy puszczaja el.LM wiec gorszy nie bede ;d
Wisla - Levadia Tallinn (+1) 1 1.55 Salzburg - Bohemians D. (+1) 1 1.60 FC Kopenhaga - FK Mogren (+1) 1 1.55 St.Julia (strz./nie strz.) 2 1.20 Haifa - Glentoran (1m.) 1.20 co powiecie o tej St.Julia? |
Co tu mówić? St. Julia to zespół z Andorry jeśli się nie mylę. Nie powinni stanowić żadnego zagrożenia.
Cytat:
Cytat:
|
Wisla - Levadia Tallinn 1 1.15
Salzburg - Bohemians D. 1 1.20 Kurs: 1.38 Stawka:100zł Do wygrania: 138zł Jak nie wejdzie, to sie ostro w****ie. |
|
No to ja nie będę gorszy i też coś postawiłem;)
Wisła-Levadia (+1) 1.55 Haifa-Glentoran (+1) 1.60 Levski-St.Julia (+1) 1.10 FC Kopenhaga-FK Mogren (+1) 1.60 Werder-Jablonec (neut.) 1.52 za 5zł mam do wygrania 29.80zł w STSie |
Wszyscy uporczywie stawiacie na FC Kopenhaga po marnym kursie 1,2 ... Po dokladnej analizie wg mnie lepszym rozwiazaniem jest tutaj over 2,5 po kursie 1,7 ... Tak w duzym skrocie napisze ze obie druzyny to bardzo ofensywnie nastawione zespoly strzelajace mnostwo bramek i kreujace sobie mnostwo okazji. Wiec nawet skazany na kleske Czarnogorski Mogren moze pokusic sie o strzelenie bramek ... Oprocz tego dochodzi wiele innych czynnikow o ktorych mi sie tu pisac nie chce :) A kurs 1,7 podnioslby wam ogolne AKO naprawde znaczaco ...
Do tego polecam Wisełkę z handicapem :) po kursie 1,55 Reasumując : FC Kopenhaga - Mogren - powyzej 2,5 gola - 1,7 Wisła - Levadia - wygrana Wisły więcej niż jedną bramką - 1,55 AKO: 2,635 Stawka: 900 zł Wygrana: 2371,50 zł Będę miał na jakieś wydatki na wakacje :) W końcu z tego żyje ... :) Pozdrawiam ! |
Potrzebuje pilnie wynik meczu Boulougne-Dukla Praga bo nigdzie nie mogę znaleźć
Ciekawe czy ktoś stawiał do przerwy na zwycięstwa Levskiego i Ventspilsu można się było ładnie przejechać... Kamikaze właśnie też tam patrzyłem i widzę ten znak zapytania,niech to przeliczą po kursie 1.00 i będzie spokój:) |
a zgadnijcie kto walnal hattricka klasycznego dla olimpiakosu...? :)
|
No to sie lepiej kur.a teraz wszyscy modlcie ,zeby Wisła w 2 połowie strzeliła im ze 2 gole...
|
Ogolnie rzecz biorac osoby ktore zagraly na Wisle z handicapem(w tym rowniez ja) mogą targać kupony...a szkoda, bo reszta ladnie weszla:/
|
El`kabat - 3 bo 70 % to ma handi postawione :D
|
zadne targanie spokojnie 3 dostana i wejda kupony co wy ... w boga mozecie nie wierzyc ale w wisle... !!??
|
Ja mam bez hc,ale Etyper jeszcze nie mow :) Jak Wisła sie wezmie to jest w stanie spokojnie 3 strzelic :) Takze zycze wszystkim z handi zeby tak bylo :)
|
przed chwilą postawiłem na Wisełke, że wygra kurs 2:40 za 20 do wyciągnięcia 48 :P
|
Co za fart, że dzisiaj nie poszedłem do bukmachera. Wszystkie czarne scenariusze się sprawdziły. Wisła, Red Bull, Kalmar, Slovan - czyli niespodzianek aż nadto.
Wypada mieć nadzieję, że w rewanżach jednak wszystko się jakoś ustabilizuje - tzn. przynajmniej Wisła awansuje :P |
a mi jak to zwykle bywa nie weszła tylko Wisełka;)) FC Kopenhaga wygrała 6;0 , Levski 4;0 , Haifa 6;0 , Herta 5;2 ;) mówi się trudno...
|
dramat....
|
No tośmy im pokazali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cóż, trzeba grać dalej. Niestety wczoraj mi tenis dnia nie uratował, więc całość na minus, ale co zrobić ;)
Na dziś mam puszczony zajebisty pociąg jeszcze z przedwczoraj: Cytat:
Dorzucę pewnie asekuracyjnie jakiś tenis, ale moje typowanie w tenisie to raczej na zasadzie intuicji niż wiedzy, więc nie będę się chwalił kuponem ;) |
w ekipie Valletta FC jest dwóch kelnerów mniej:D w postaci Jordi Cruyff'a czy jak to sie tam pisze i jeszcze jakiegos murzyna :D takze tego meczu bym sie obawiał najbardziej.
no nic,cza walnąć coś mocnego i wymyslic jakies kupony zeby sie odrobic po wczorajszym:( |
Na meczu leszków padnie pewnie over 2,5 i to byłby pewniejszy typ niż 2.
|
mój kupon na dziś:
Juvenese-Polonia 2 Legia-Rustavi 1 Aalbog-Sarajevo 1 Brondby-Flora 1 |
Witam
Tak jak wiekszosc osob wczoraj wtopilem na meczu Wisly;p Dzis robie sobie dzien wolny w puszczaniu kuponow, jutro mam zamiar przejsc sie do buka i zagrac na sobotnie, poranne mecze ligi japonskiej, tj. Kawasaki - Kobe 1 (kurs, zaleznie od buka w okolicach 1.45) oraz Oita - Urawa 2 (kurs okolo 1.6). Powodzenia i czekam na jakies komentarze co do tych dwoch meczy. Pozdrawiam |
no nic to ja sobie też taki kupon postawie i jak coś to wiem komu zrobić harakiri:D
|
Ja dziś wielki kambek na kuponie z Elfsborgiem -1 i Metalurgiem Donieck -1.
A ten pociąg, który wkleiłem w ramach ciekawostki wyłożył się na meczach podupconych duńskich drużyn, z których dziś żadna nie wygrała. :lol: Za 20 było do wyjęcia 600 zeta. Pewnie baaaaaardzo dużo osób popłynęło na Rosenborgu, Alborgu bądź Brondby. Masakra co pokazali ich gracze. |
Popieram. Ostatnio dzięki nim trochę zarobiłem i dziś, myślę, będzie podobnie. Koncentrują się tylko i wyłącznie na lidze, a puchar krajowy olali (odpadli chyba na początku rozgrywek). Mocna 2 na ten mecz po kursie 1,52. Do tego over 22,5 gema w meczu Verdasco- Monaco i jest ładny kuponik ;)
|
ja na dziś:
Bondarenko/Bondarenko-Rybarikova/Voracova 1 Schnyder-Gronefeld 1 Soderling-Almagro 1 opinie mile widziane:) Etyper siostry B grają o 19 to zdążysz:) |
Ja dzis puszczam kupon zlozony z 4 zdarzen:
Vasco de G.-ABC Natal - 1 1.25 Pennetta-Rezai - 1 1,4 Kawasaki-Kobe - 1,45 Oita-Urawa - 2 1.65 AKO - 4.19 Wypowie sie ktos na temat moich typow? Jezeli Waszym okiem cos jest nie tak jak byc powinno to krytykujcie smialo, zmienie typy;p P.s LuKaS TSW, tez mialem grac na siostry Bondarenko, ale u buka bede pewnie gdzies o godzinie 18 i dlatego nie moge tego zagrac. Typ wyglada na dobry, mozesz grac. P.s2 Jesli ten moj kupon nie wejdzie to robie sobie przerwe miesiac... Pozdrawiam, Pawel |
Ja wczoraj i przedwczoraj obstawiłem Wisłe+Red Bull za 100 i Aalborg za 87. Kursy po 1,15 i żaden mi nie wszedł. Teraz to .......e te zakłady, wole pokera.
|
Verdasco kreczował, a Singapore przegrywają :lol: To chyba nie jest mój szczęśliwy dzień :lol:
|
Ma ktoś może na jutrzejsze popołudnie dobre typy żeby ogólny kurs wyniósł ok 8 zł
|
kamikaze co myslisz o zagraniu na Urawe 2/2 (ht/ft) lub zwyciestwo handicapem?? i analogiczne typy na Kawasaki?? i co myslisz o pozostalych meczach
|
moje trzy kupony na dziś:
Kawasaki-Kobe 1 Oita-Urawa 2 Poltawa-Karpaty 1-1(albo ht albo ft i tak w każdym przypadku) Longford-Mervue 1-1 Farum-Kopenhaga 2-2 Valkaekoski-Vaasa 1-1 Hafnafjordur-Keflavik 1-1 Kalmar-Brommapojkarna 1-1 Young Boys-St.Gallen 1-1 nie wiem czy zauważyliście ale w Singapurze bywa dużo "jedynek" i dziś też na taką się zanosi mi wczoraj też krecz zepsuł kupon,więc się nie martwcie:) |
Puki co nie jest dobrze:/ Urawa 0-0, Kawasaki 2-2 ://
|
No super poprostu, Kawasaki 2-2, wtopilem naprawde duzo kasy, robie sobie miesiac przerwy, wroce tu za 30dni...pozdro all
|
Polska (żużel(
Young Boys Kalmar Kubot w debla i Goias (tutaj x2) Moim zdainem pewniaki na dziisiaj i nawet przyzwoite kursy |
T.Gollob-L.Adams 1
K.Kasprzak zw Polska zw wklad 30 Do Wygrania 134.26zl oczywiscie kasprzak wygra w swojej grupie :P : Kasprzak , Watt , Davidsson , Gafurov :D |
jeszcze parę takich dni jak środa,czwartek czy dziś i nikt nie będzie tu dawać typów bo same wpadki ostatnio
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl