![]() |
Cytat:
i będę płacił 25 gr od strony ?:D pewnie jeszcze więcej by mi wyszło i kilka drzew w plecy no nic na maturze ktoś ładna kasę trzepie |
25gr?? łoooo a nie lepiej za 9np :P??
Tak więc wyszło by Ci taniej, jeszcze przy zmniejszeniu dwie strony na jednej ...ale to pewnie kiepskie pocieszenie :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Dobre rady zawsze w cenie. A i znów ładny avatar Tiramisu :) ... był przez chwile :P Potrafię być dobrym pocieszaczem :D |
Cytat:
my niechcemy podziwiac twojego pola tylko ciebie :D |
Cytat:
"Gdy ci smutno,gdy ci źle wypij flaszkę albo dwie" :-) za to vademecum miałbym 2 ;( |
Cytat:
Cytat:
|
South, teraz będziesz mógł się lepiej zmobilizować do nauki, patrząc na vademecum :D
Tiramisu, był, był... Przez chwilę w avatarze była urocza pani ;) |
Cytat:
|
Cytat:
no dobrze ,dobrze ,przynajmniej nie jestem sam :) |
ojej słonecznik!! Uwielbiam słoneczniki :) oraz wszelkie inne rośliny kwitnące :)
oo a słonecznik ma gratisik w postaci pszczółki? Osy? Bąka? :D |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
jakiś konkretny, czy tak w ogóle? ;>
bo niektóre jak się je zdenerwowało, lubiły konsumować inne. Więc może trzeba uważać :D |
Cytat:
Będzie z kim pic jak się zda ;) (albo nie zda ) Wybieram się tam ...gdzie mnie przyjmą ,ale jak patrzyłem to może coś z wycena gruntów,może turystyka a może geodezja ,ciężko powiedzieć .A ty? Pisałaś już tą pierwsza próbną przed świętami ? |
Idźcie na priv :P. Luźny luźnym, ale to zaczyna przypominać seks w miejscu publicznym ;P.
|
South trzabyło napisać pozyczył bym ci takie cudo za jakiego browara ;)
|
Cytat:
Matura i gimnazjum działają podobnie :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Szymek wygrał bezapelacyjnie przetarg na terapeutę roku - i to już w styczniu :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
AWF tak ? a tak w ogóle to uczysz się coś już ?:D Cytat:
|
Ależ proszę :)
Tiramisu, miodzio jest ok, natomiast na użądlenia przez pszczoły jestem uczulony, dlatego też nie mogę być zwolennikiem Twojego avatarka :P Edyta: South działaj, bajeruj - poznam opcję na geografię :P |
Cytat:
Co do tego uczenia to się wyluzujcie styczeń jest, teraz to ja mam teraz prze...... a nie maturzyści i maturzystki ;) po wielkanocy zacznij myśleć :P |
Cytat:
Ekonomiczny lub Zarządzanie w turystyce na UJcie :D Hmmm... zmuszam się do nauki, ale mi to nie wychodzi :P Więc jak na razie tyle co w szkole robie ;) |
Przynudzacie, idę spać :P. Dobranoc.
|
Cytat:
Cytat:
|
Koleżanko Olu, zajętaś? :)
Tiramisu, dziękuję ;) |
Tiramisu zmieniła avatar to mimo że jej nie ma na forum to i tak będzie obecna w dyskusjach :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl