![]() |
Kiro dwie asysty;) Leeeoooo...Leeeoooo ,Pieknie sie dzisiaj czuje.Stary dziad out i wszyscy kopacze!!
|
Za kogo wszedł "bezrobotny"?
|
najgorsze, że ten łomot w niczym kondycji polskiej piłki nie zmieni. Działacze i zarząd dalej będą z siebie zadowoleni, bo w tym bagnie dobrze im, grajki też zresztą krzywdy nie mają.
Te Euro 2012 to alibi na dobre 3 dalsze lata, nikt tego bajzlu nie ruszy przez ten czas. |
mam nadzieję że leło ma choć tyle "klasy" , że jeszcze dziś, najpóźniej jutro rano zrezygnuje.. Najwyższa pora, spóźniona wg mnie o jakiś rok...
|
Cytat:
|
No proszę, a według onetu to my nawet wygrywamy....
Słowenia -:- (0:2) Polska Czy Lełoo ma resztki honoru,żeby wypowiedzieć te magiczne słowa i podać się do dymisji? |
Cytat:
|
ha!
czułem żeby obstawić dzisaj dwie dyszki na Słowenię :D do pana na górze - obecność pewnego ciemnoskórego białego człowieka wskazuje na to, że to reprezentacja Brazylii prowadzona przez Holendra ;) |
Juskowiak mówi że skauci którzy zasiedli na trybunach opuścili stadion :rotfl:
|
Cytat:
Reprezentacja Polski w piłce nożnej R.I.P. Ledwo przetrwałam pierwszą połowę. NIGDY jeszcze z takim zażenowaniem na mecz nie patrzyłam. Ale te teksty o bukach, kocham Cię Polsko itp. to moglibyście sobie darować. Wiem, że ironia i szydera to dobre odreagowanie, ale to jest smutne. Reprezentacji POLSKI. Serio dziś Owcze z Litwą wygrały? ,,,,,,,, |
100% racji masz kolego, dorzuc jescze Łobodzinskigo
|
Żal, smutek, rozgoryczenie ;(
|
Ciekawe ilu nazywających dziś Benhałera starym dziadem, jeszcze rok temu tworzyła mu oltarzyki i śpiewała "łubu dubu".
|
Cytat:
Wiem, ze gra reprezentacja MOJEGO kraju, ale to co oni soba prezentuja...masakra totalna.. Edit: podobno mamy tylu utalentowanych grajków..jakos jeszcze nic nie pokazali... no ale cóż..Grajmy do końca.. |
Cytat:
pewnie, lepiej sie nasmiewac i obrazac. Tupnij jeszcze nóżką... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko że ktoś powinien tym piłkarzykom nakopać do dupy albo za przeproszeniem w ryja (pzdr Radziu), bo takie pi*erdolenie nic się nie stało, smutno nam z tego powodu, nic nie zmieni. Ich trzeba porządnie op*ierdolić w mediach a najlepiej jakby na kolejnym meczu reprezentacji nie było przez 90 minut dopingu. Nie po to ludzie przejeżdżają za drużyna tysiące kilometrów, żeby oglądać coś takiego.
|
Dno,żenada,zero walki,zero ambicji... Nawet na tle druzyny wyróznia sie Łobodziński,wiec dla mnie jest to już żałośne,skoro Łobo u Nas nie błyszczy... Smutne ale prawdziwe!
|
Jedyny plus, że mamy 3 lata czasu do nastepnej wielkiej imprezy,która na dzień dzisiejszy ma się odbyć u nas. Od jutra nowy trener powinien przygotowywać nową kadrę, na Euro 2012.
|
Szpaku brzmi w tym monologu jak ksiądz na ambonie czytający list Dziwisza ;)
|
Noto czas na nową kadrę jak i trenera:
Trener Smuda? Nowy sztab szkoleniowy Pora podziękować:Krzynówek,Lewandowski,Smolarek,Łobodzi ński,Żewłakow,Perejro,Lewandowski,Boruc i zacząć grać 2 napastnikami budować team na Euro 2012 dać szanse Małeckiemu,Iwańskiemu,Brożek itp itp. |
Ale Szpaku monolog sadzi, erudyta, chyba z kartki czyta...
|
Ale analiza szpaka.... Litości
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Petrescu :).
|
czekalem na ten moment od 2006 roku....
Beenhakker wreszcie wylatuje.... ignoracja , wywyższanie się i chamstwo tylko to zapamiętam po nim, niech pracuje sobie w Feyenoordzie |
Ile on to musiał pisać :rotfl:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl