![]() |
Słaby, słaby :D
|
Miało być bene natus bo szal nosi jedna osoba :)
Tak myślałem Wolfy, że lekko się zamotałeś a co do stylu taki chciałem uzyskać :) A znak wodny dawajcie na wszystko ja cos robicie bo ostro kradną teraz i wydają jakieś tłuki z innych klubow na allegro przerabiając sobie dobry hajs na obcych ekipach. |
Biorę jeden, dooobry jest :-D
|
Cytat:
|
Świetny szal Emsi :D
|
a gdzie i kiedy możemy je odebrać?
:D:D |
Cytat:
Na razie nie można badam rynek czy się przyjmą i ewentualnie co poprawić :D |
no już zbadałeś - przyjmie się, poprawiać nie ma co
:) |
ja też taki chce. Projekt wypasiony!
|
A co z tym co ostatnio wkleiłeś ? tez był świetny.
|
Cytat:
|
1. Jak główny napis jest w pierwszej osobie, to moim zdaniem ten górny też powienien
2. Na drugiej stronie szala dorobiłeś "ogonek" do Ą na złej warstwie chyba. 3. ŚWIETNY PROJEKT |
Cytat:
Dziekuję za opinię :) |
Piękny szal...w sam raz na zimę.
|
nalewka tarninowa na kaca? no nie wiem ale spróbuje :)
|
Cytat:
1. Jak to to smakuje? 2. Ni_Ma, czy w Twoich żyłach jeszcze płynie krew :)? |
Ni_Ma ma permanentnie 4 promile.
krwi :D:D |
nie, nalewka tarninowa (smakuje jak śliwkowa) nie jest dobra na kaca bleee :foch: - poszłam do sklepu po piwko i to jest to! :>
strasznie dziś chorowałam cały dzień - ale to nie od nadmiaru wina nie, nie absolutnie, tylko pewnie cos niestrawnego zjadłam :rotfl: ojej chłopaki mowicie jakbyście nigdy nie pili a potem nie mieli syndormu dnia następnego - dobra pio nie ma :> |
otwarty list do Rosji.
.......imy ten wasz gaz i czego byście tam nie mieli. Polska - Rosja 24:22 - ręczna Polska - Rosja 3:2 - siatka Polska - Rosja 3:1 - noga ('98) o, Polska - Rosja 3:1 - hokej na trawie :D jebać ruskich, aeaeaooo! |
:)
Ni_Ma co ukrywać :), nie bez powodu jesteś moją fanką :D |
jak się przelewa wódkę do piersiówki ? są jakieś lejki ,takie małe czy coś ?
pytam bo nigdy jej nie używałem ,a idzie studniówka więc wypada mieć coś zabezpieczonego tylko dla siebie na czarną godzinę ;) |
Cytat:
i to już w conajmniej 2 kategoriach :-D South sa takie małe lejeczki ale można to zrobić metodą bezlejkową. Po prostu przelej - uprzednio biorąc sporego łyka z właściwej butelki coby ręka nie drżała :D :D |
Cytat:
|
jak zaczne wyliczać to dwie strony to zajmie :D
|
south, weź zwykły lejek :D:D
|
To lepiej nie, lepiej nie... :lol:
|
South ale po co Ci piersiówka??
Przeciez ide z Tobą to coś wezmę :D |
Cytat:
mimo wszystko lubię się czuć zabezpieczony :-) lejek zwykły nie pasuje ,lanie z ręki odpada za bardzo ręka mi się chybocze nawet po sporawym łyku ;] |
masakra jakaś... co za dzień! wstałem o 8 i sprzatałem chate praktycznie przez cały dzień na wielki kacu... Dobrze że moge sobie teraz odsapnąć w fotelu przed telewizorkiem :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
No ale generalnie to mi sie chyba udało... Chociaż ostatnio też tak myślałem a 2 browary zostały w lodówce, przez nikogo nie zauważone :D mamusia sie zdziwiła :-p |
się moda zrobiła na własne zdjęcie w avatarze.... to nie będę gorsza... a co :>
(sprawdzam jak wyszłam) :-p |
pio... "w conajmniej 2 kategoriach"
nie słuchasz mnie!! :) Precel wiem co czujesz, ja też dziś umierałam przez 3/4 dnia z powodu wielkiego kaca ... :/ |
Cytat:
Cytat:
Ale przeraziłem się na pierwszy rzut oka/ucha ...uspokoiłaś mnie :) |
Kobieta_Wiślaka
kuchennymi drzwiami? ;d |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Nie, nie, nie :>
Ja jestem "niesłychanie spokojny człowiek" :D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl