![]() |
Kibice Widzewa i Jagiellonii zademonstrują przeciw zamkniętym trybunom w Krakowie
http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...etym,id,t.html Nie nasz problem, ale w sumie niezłe jaja. Będzie się działo. |
Cytat:
|
wogóle im po za miasto nie dadzą wyjechać
|
Cytat:
|
Cytat:
Polecam dzisiejszy artykuł w "Uważam Rze" na temat relacji na linii Walter - Tusk. Autor twierdzi, że Tusk musi się wycofać z wojenki bo inaczej skończy się "Tusk Vision Network" :rotfl: |
Im wiekszy wrog, tym wieksza satysfakcja w pokonaniu go :>
|
proponuje zrobić doping z wuwuzelami, cały młyn, na każdym stadionie.
jestem pewny, iż zadziała %-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale BOrek ostro w Polsat Sport komentowal w przerwie i po meczu ze mamy tu swietna niesamowita atmosfere rodzinna i doping na stadionie:) |
Cytat:
|
http://www.weszlo.com/news/6910 buahahaha
|
No to policja zdała generalną próbę przed mistrzostwami :D.
Zuchy :!: To ja już się nie boję o Euro :!: |
A widzieliście tą groźną kibolkę z warkoczem :?: Ależ sobie pięknie poradzili, komendant będzie dumny :D
Ja wiem, że double post itp... ale nie mogę :rotfl: Miałem iśc spać, a teraz będę pizgać do rana :rotfl: I oni ....a mają coś ochraniać? W gimnazjum by ich zabili :D Przecież widzicie, że sobie wybrali do ćwiczeń podstawówkę i to jeszcze same dziewczynki :D |
ciekawe czy im kazali krzyczeć "zawsze i wszędzie policja .... " czy poniosła ich chwila :) jeśli poniosła, to znaczy że coś się dzieje i szatan się nimi interesuje :P
|
Teraz niech na szkolenia GROMU załatwią sobie "talibów" z żeńskiego liceum sióstr urszulanek.
|
Cytat:
|
Cytat:
To był jakiś teatrzyk, czy oni tak na serio.?? Jeśli tak to mają jakies sprane berety ku**a... żenada |
Przecież ten pies mówi, że to symulacja
|
Jak wjedzie w nich 5 tysięcy Angoli podczas Euro to może przejrzą na oczy :)
|
|
Na onecie piszą, że Widzew wszystko ładnie załatwił i nie mogą im zabronić manifestacji pod stadionem Cracovii.
Cytat:
|
Tak, tyle, że na zbiórce psiarnia zobaczy jakieś gadżety np anty ŁKS i zaczną ich zawijać.
|
Pozawijają chłopaków, dostaną cztery osiem, a w media pójdzie że kibole nie dają za wygraną i starli sie z policją, która próbowała uspokoić zakłócających porządek publiczny pseudokibiców. Tutaj wjedzie ekspert od wszystkiego a'la Ryszard Kalisz, który powie, że rząd nie da za wygraną i nie popuści ani o krok. Stwierdzi również, że te manifestacje są organizawane przed bandytów (tutaj pokaża archiwalne materiały z goścmi w kominiarkach), a inni ludzie uczestniczą w nich pod przymusem.
|
A pasiaste jak zwykle pisza skargi na milicje i donosy gdzie sie da bo ktos robil cos nie po ich mysli. Ech ....a co za klub.
|
Jakoś mi się nie chce wierzyć, że Widzew dojedzie do Krakowa. Jak jednak dojadą to będzie ciekawie, bo policja ma kilka wydarzeń do zabezpieczenia :)
|
Górnik zaczyna dawać po jajach.. ;)
Warto posłuchać. hehe ;D Postawa al'a ŁKS. :) #edit Gumisie na Górniku, hahahah leże! |
Zobacz sam jak Gumisie skaczą tam i siam hehe:D
|
W czasie transmisji Górnik-Sląsk komentatorzy po raz kolejny wspomnieli o tym, że widowisko traci bez dopingu kibiców i, że mają nadzieje, ze konflikt zostanie szybko zażegnany.
no wlasnie, ciekawi mnie jakie wyjście z tego konfliktu widzą protestujący ?? bo zazwyczaj jest tak, że protestujący mają jakieś oczekiwania |
Cytat:
|
Ogólnopolski Związek Stowarzyszeń Kibiców w dniu dzisiejszym uruchomił oficjalny profil na portalu Facebook. Na profilu na bieżąco będziemy informować o działalności Naszej, Stowarzyszeń Kibiców jak i o doniesieniach medialnych z frontu walki o wolność słowa dla kibiców.
Zachęcamy do klikania „lubię to” i promowania OZSK.pl Wejdź na stronę Facebook OZSK.pl >>> |
Cytat:
:> |
Cytat:
|
Tak. O ile protest wytrzyma próbę 'przerwy między sezonami'. Zapewne zaczną się naciski C+ i ekstraklasy (bo cierpieć będzie wizerunek CAŁEJ ligi i CAŁEJ polskiej piłki) na rząd, by trochę zluzował. Ponadto Legia i Lech zgarną, gdzieś za pół roku do roku milion w postępowaniu sądowym za skandalicznie antyprawną decyzję o zamknięciu stadionów. Będzie zbliżało się euro, a na meczach reprezentacji bojkot (to jest klucz). Najpierw będzie oburzenie, że nie kochamy Polski i że to skandal. A potem po cichu 'przepraszam'.
Poważnie, to było grane. Jeśli cierpliwości nam starczy to wygramy :) Bo zwłaszcza na lidze nie ma nas kto zastąpić. Te wszystkie mityczne rodziny, które teraz się rzekomo boją nie istnieją w większej grupie. |
Cytat:
|
Cytat:
Co innego wspomniany przez Ciebie bojkot reprezentacji, tu się zgodzę jak najbardziej i właśnie na tym powinien opierać się protest a nie na jakimś bzdurnym milczeniu w stylu obrażonego dziecka w przedszkolu :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
macie moze gdzies ten gumisiowy doping zeby sobie oglądnąć??
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co do reszty: czas pokaże. Lepszej opcji niż obecna nie widzę. Kibicowanie po takich skandalach byłoby udawaniem, że pada deszcz. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl