Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4404)

przemek1902 10.08.2009 22:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koker (Post 776927)
To samo chcialem napisac!! Byloby super ale pewnie pojdzie gdzies do Niemiec...

Jak na razie pewnym jest zainteresowanie ze strony austriackiego Salzburga. W gre wchodzą raczej jeszcze kluby z Grecji. O Smolarku w Wiśle raczej zapomnijcie :)

cassius31krakow 11.08.2009 07:37

Edwin van der Sar - po operacji. Ben Foster doznał urazu w trakcie meczu o Tarczę Wspólnoty. Man Utd został z jednym sprawnym bramkarzem.
Trzeba zmontować fajny filmik z interwencjami Mariusza (strzały Chinyamy, strzał Stilica, parę interwencji z Barceloną), lekko "podkręcić" CV - np. nigdy nie puściłem gola z ponad 50 m (i Fosterowi i Kuszczakowi gole strzelali bramkarze rywali) i parę EUR wpadnie :D :D :D

Lemoniadowy Joe 11.08.2009 07:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez royalmichael (Post 777003)
Czy Wy w ogóle przeczytaliście coś z tego newsa prócz nagłówka? On tam zarabiał rocznie 1,2mln euro, nie ma szans

no właśnie zarabiał ale był tak słabiutki że woleli wypłacić cześć kasy i sie Go pozbyć, wiem że to jest S-F ale na Smolarku dając mu nawet jakaś rekordową stawke np. 0,5 mln euro i tak można by szybko zarobić

ale skoro nawet Żuraw nie chciał wrócić to o czym mówić niech podpiszą Malego

AYALA 11.08.2009 08:16

tego Senegalczyka z Łęcznej Nakolume przydałoby sie kupic, wszyscy go chwalą że taki dobry.Oby Bednarz znowu nie przespał go tak jak Franka i Lewego bo potem nie bedzie miał kto bramek strzelac w pucharach

Ejdzbiol 11.08.2009 08:17

AYALA: już podobno nim się Lech intersuje więc możemy już o nim pomarzyć :] Oni tam się nie cackają z transferami tak jak my

JOSE 841 11.08.2009 14:14

kedlaw 19 z tym Traore z Gorzowa wykrakałeś właśnie Lech zaczyna polowanie ciekawe czy ktoś z "nowych" ludzi Skorży podejmie wyzwanie i go " sprzątnie " Kolejorzowi ten senegalczyk może se okazać drugim Chinyamą mam nadzieje że Wisła nie będzie żałować potem że go nie ściągnęła druga sprawa co myślicie o tym zawodniku jest z kartom w ręku http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html i nie trzeba za niego płacić

Pablooo 11.08.2009 14:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 777225)
druga sprawa co myślicie o tym zawodniku jest z kartom w ręku http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html i nie trzeba za niego płacić

Campbell :lol:

Myślę, że powinieneś się dalej bawić w zbieranie kart z pokemonami

JOSE 841 11.08.2009 14:18

Wislak z Myślenic wracając do mego wczorajszego pytania to i możliwego i realnego tak dla twej pewności to kogo proponujeszna miejsce nowego trenera bramkarzy?????

JOSE 841 11.08.2009 14:22

Pablloo naprawde je zbierasz nie wiedziałem

Manager89 11.08.2009 14:24

JOSE 841 nie nabijaj postów jest taka opcja jak edytuj... a co do trenera bramkarzy to ja proponuje Andrzeja Dawidziuka

Edit: Piekutowski nie mógłby jeszcze pobronić gdyż ma kontuzjowane kolano i ledwo chodzi... Kontuzje tą złapał jeszcze w czasie gdy był wypożyczony w z Wisły do Jagielonii

WiślakMyślenice 11.08.2009 14:38

Wg mnie powinien się tym zająć ktoś, kto dawniej też był bramkarzem, np. Piekutowski. Dobrze bronił, obecnie nie ma przynależności klubowej, mógłby jeszcze pobronić, ma 35 lat, a w przyszłości zająć się trenowaniem bramkarzy. Kurto jest młodym talentem, który wg mnie będzie bardzo dobrym bramkarzem, niestety, widząc pana Kazimierskiego spartoli i jego...

EDIT: Obecnie Piekutowski pomaga szkolić młodych bramkarzy w lubelskich klubach (Lewartem Lubartów i Lublinianką).

JOSE 841 11.08.2009 19:13

co sądzicie o tym zawodniku http://www.transfermarkt.de/de/spiel...uo/profil.html nadawałby sie do Wisły jako następca Brożka???????????????

WiślakMyślenice 11.08.2009 19:45

Widziałeś go kiedyś w akcji czy przeszukujesz transfermarkta? To nie jest wiarygodne źródło informacji. Patrz wartość Pawełka w Wiśle. Dawaj tutaj takich, których mogliśmy gdziekolwiek widzieć, a nie tylko w fifie, chociaż i tak mało kto gra chińską ligę :D

JOSE 841 11.08.2009 21:36

Wiślak z Myślenic jeśli chcesz wiedzieć to chłopak ograny mimo że grał w rezerwach a po pewnym czasie zaliczył serie wystepów w 1 składzie Manchesteru i strzelił kilka goli w barwach Manchesteru i nieco więcej w strzelił na wypożyczeniu 38 goli w 61 spotkaniach w Belgii ma też kilka wystepów W LM w barwach Manchesteru mimo wszystko zawodnik wart uwagi i polecenia do Wisły Manchester swego czasu przebił oferty Interu i Realu Madryt wykładajac 3,5mln

For_FuN_ 11.08.2009 21:52

A Szamotulski znowu wolny...dawny kolega Bednarza. Moze Jacek wykonalby do niego telefon ;)?

tylko_na_kilka_dni 11.08.2009 22:22

moze nie

http://m.onet.pl/_m/19a0add47f721063...32ee5,24,1.jpg

s2pac 11.08.2009 22:26

no,ale w MU to dużo nie pograł. :)

lukas63 11.08.2009 22:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 777475)
A Szamotulski znowu wolny...dawny kolega Bednarza. Moze Jacek wykonalby do niego telefon ;)?

Chyba zapomniałeś o wywiadzie

http://sport.onet.pl/74456,1248770,1...wiadomosc.html

Cytat:

Czemu nie wyszło?

- Szczerze? Zaniedbałem się trochę. W Legii momentami ważyłem ponad sto kilogramów, a teraz – mając 33 lata – ważę 89. Teraz wieczorami robię brzuszki, rozciągam się, biegam na bieżni, a wtedy nic z tych rzeczy. Byłem zmanierowany, trudno mi było przemówić do rozsądku. Poza tym mam poczucie, że straciłem bardzo ważne lata. Gdybym wówczas trenował jak trenuję teraz, z takim trenerem jakim jest pan Piotr Dzwonek albo z takim fachowcem jak Krzysztof Dowhań, byłbym zwyczajnie lepszy. Ale – ze smutkiem przyznaję to po latach – od Jacka Kazimierskiego nie nauczyłem się zbyt wiele. To były tylko kopnięcia na chwyt, prawa, lewa, prawa, lewa. Teraz, jak oglądam dawne mecze Legii to… szczerze wstydzę się tego, jak broniłem. Wiem, że kibice na Łazienkowskiej mnie lubią, śpiewali "Nie ma lepszego od Grześka Szamotulskiego", prasa wybierała mnie bramkarzem roku, odkryciem roku. Ale tak naprawdę jestem z siebie zadowolony dopiero teraz. Uważam, że po trzydziestce wreszcie osiągnąłem poziom, na jaki było mnie stać znacznie wcześniej.

WislaFan123 12.08.2009 00:18

http://www.youtube.com/watch?v=NUIlHpdRsUU&feature=fvw

umie ktos japonski ? jest w stanie powiedziec co to za druzyna ta niebieska? i chodzi mi o numer 24, co to za zawodnik ile lat, ile warty moze byc... swietny gosc:) wypracowal pierwsza bramke i sam skonczyl lobujac klatka piersiowa, a pozniej rajdzik niezly, material na napadziora/skrzydlowego swietny;>

BRTS39 12.08.2009 09:14

najlepsze sf jakby w Wisle sie wydarzylo by to :
sprzedaz Brozka za 3 miliony.
2 miliony na dziure
500 na bramkarza dobrego
500 na jaakiegos konkretnego napastnika tak jak mowil Bednarz czyli z ligi czeskiej albo slowackiej
i szarpniecie sie na smolarka - co to jest malo realne
ale marzyc mozna

PrawdziwośćDlaGry 12.08.2009 09:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KaSzTaN (Post 777538)
http://www.youtube.com/watch?v=NUIlHpdRsUU&feature=fvw

umie ktos japonski ? jest w stanie powiedziec co to za druzyna ta niebieska? i chodzi mi o numer 24, co to za zawodnik ile lat, ile warty moze byc... swietny gosc:) wypracowal pierwsza bramke i sam skonczyl lobujac klatka piersiowa, a pozniej rajdzik niezly, material na napadziora/skrzydlowego swietny;>

to Ying Yang Huai Czong Lee:D. Łobo też by tak zrobi raz na 3 lata jak mu wyjdzie. Jeden filmik na youtube nic nie znaczy że to już jakiś świetny materiał na zawodnika.

Proud 12.08.2009 09:23

Ogólnie myśle że gośc dla nas nie do wyjęcia, bo w lidze japońskiej dobrze zarabiają. Choć gośc świetny.

sądzać po barwach zespołu to może być Júbilo Iwata albo Kawasaki Frontale, ale nie jestem pewny. A jeśli chodzi o zawodnika to nie mam pojęcia :D jeśli z Kawasaki to Masahiro Ohashi.

Lubię oglądać skróty na Eurosporcie tej ligi bo niezła gra, szybka, dobra techniczna, piękne bramki a do tego fantastyczni kibice wszystkich drużyn :) wszyscy w barwach!

dlatego gdybym był piłkarzem mając do wyboru jakaś średnią ligę europejską(np: szkocką czy rosyjską) albo japońską, wybrałbym Azję :) a gdzie dopiero Polska :)

AYALA 12.08.2009 09:27

ja bym sprowadził na nowo do Wisły Bartka Iwana który bardzo dobrze prezentował sie w GKS-ie Katowice.Ofensywni pomocnicy zawsze są potrzebni,bo nie wiadomo kiedy do formy wróci Garguła,pozatym to wychowanek Wisły.

airborne4009 12.08.2009 09:41

Nagaoka z Przeboju Wolbrom zrobil na mnie niezle wrazenie tym swoim dryblingiem,moze jego by sciagnac?

JOSE 841 12.08.2009 10:03

propo ataku co powiecie o tych zawodnikach http://www.transfermarkt.de/de/spiel...no/profil.html za rok kończy mu sie kontrakt a drugi http://www.transfermarkt.de/de/spiel...e/profil.htmli chyba byłby prędzej do wyciągnięcia aczkolwiek pomarzyć zawsze można

Maciuś 12.08.2009 10:07

Za glupoty powinienes dostac 3 dni wolnego od forum.

Sancezz 12.08.2009 10:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 777579)
Ogólnie myśle że gośc dla nas nie do wyjęcia, bo w lidze japońskiej dobrze zarabiają.

Dokładnie. Ale keisuke Honda jakoś przeszedł do VVVVenlo i to dzięki niemu są w 1 lidze. a teraz w pierwszej kolejce strzelił 2 bramki. Gość fenomenalnie wykonuje wolne.

JOSE 841 12.08.2009 10:17

mam pytanie propo trenera bramkarzy co myślicie o Majdanie ???? byłby lepszy od obecnego trenera bramkarzy?????

GonzoNS 12.08.2009 10:22

skończ, wstydu oszczędź

napój 12.08.2009 10:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 777601)
mam pytanie propo trenera bramkarzy co myślicie o Majdanie ???? byłby lepszy od obecnego trenera bramkarzy?????

Weź się schowaj lepiej ;] Kazimierski już lepszy !

daniello1987 12.08.2009 10:27

a moze warto sprowadzic Kotorowskiego?? jest to zawodnik ktory na juz moze byc numerem 1 albo przynajmniej zmobilizowac wreszcie naszego Pawelka.pzdr

napój 12.08.2009 10:32

A może... Przyrowskiego ? Młody, utalentowany. Na pewno lepszy od Pawełka ;)

KuLwIk 12.08.2009 10:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez napój (Post 777611)

Na pewno lepszy i na pewno droższy. Polonia będzie żądać za niego astronomicznej kwoty.

Ejdzbiol 12.08.2009 11:38

Zejliko Kalac z Milanu dostał zielone światło na szukanie sobie klubu xD wielkim graczem nigdy nie był ale od Pawełka byłby lepszy xD nie ma to jak dobre sf ;p

szlaQ 12.08.2009 11:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ejdzbiol (Post 777649)
Zejliko Kalac z Milanu dostał zielone światło na szukanie sobie klubu xD wielkim graczem nigdy nie był ale od Pawełka byłby lepszy xD nie ma to jak dobre sf ;p

"chłopak" ma 37 lat więc słabo ... My potrzebujemy kogoś bardziej perspektywicznego :)

leyzer87 12.08.2009 11:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez napój (Post 777611)

Młody? Idź się puknij w dupę, bo w łeb to Ci już nie pomoże.

Nie widzę, żeby Przyrowski "marzyłem o grze w Polonii" był lekiem na nasze problemy z bramkarzem.

napój 12.08.2009 11:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leyzer87 (Post 777655)
Młody? Idź się puknij w dupę, bo w łeb to Ci już nie pomoże.

Nie widzę, żeby Przyrowski "marzyłem o grze w Polonii" był lekiem na nasze problemy z bramkarzem.

Widać, że jesteś bardzo inteligentny ;] Ty nie masz innego wyjścia jak tylko w dupę, bo głowy nie masz tylko 2 dupy...

demoon 12.08.2009 12:02

Skabe z Legii można było kupić lub wypożyczyć. W Poloni Bytom gra obecnie bardzo dobrze, 25 lat, dobre warunki fizyczne i napewno alternatywa dla Pawełka http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ba/profil.html

leyzer87 12.08.2009 12:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez napój (Post 777658)
Widać, że jesteś bardzo inteligentny ;] Ty nie masz innego wyjścia jak tylko w dupę, bo głowy nie masz tylko 2 dupy...

Możesz sobie darować, nie bardzo Ci wyszła riposta. A co do twojej propozycji, to na przyszłość najpierw może sprawdź co chcesz napisać, zanim to napiszesz. Mariusz Pawełek jest starszy, od twojego "ulubieńca" o parę miesięcy(Pawełek - 17-y marca '81, Przyrowski - 30-y listopada '81). I jest tak zajebiście perspektywiczny, że Wojciechowski ma problemy ze sprzedażą tej gwiazdy gdziekolwiek już drugi rok.

Bez pozdrowień.

eye63 12.08.2009 12:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leyzer87 (Post 777666)
Możesz sobie darować, nie bardzo Ci wyszła riposta. A co do twojej propozycji, to na przyszłość najpierw może sprawdź co chcesz napisać, zanim to napiszesz. Mariusz Pawełek jest starszy, od twojego "ulubieńca" o parę miesięcy(Pawełek - 17-y marca '81, Przyrowski - 30-y listopada '81). I jest tak zajebiście perspektywiczny, że Wojciechowski ma problemy ze sprzedażą tej gwiazdy gdziekolwiek już drugi rok.

Bez pozdrowień.

Ale uczciwie trzeba dodać, że ma problemy ze sprzedażą za 2 mln euro drugi rok. Gdyby nie cena, to z miejsca grałby gdzieś pewnie w Championship. Bramkarz to wiele lepszy od Pawełka nie jest, popełnia mniej głupich błędów, choć i jemu się one zdarzają. Patrząc jednak na to, że potrafił przez długi czas (po pamiętnym wyjeździe na reprezentacje) być w tragicznej formie, to obawiam się, iż dopóki nie rozwiązana zostanie zagadka naszego trenera bramkarzy, to wielkim ryzykiem byłoby w niego inwestować.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:37.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl