![]() |
Cytat:
A skad ten cytat? |
Cytat:
Atmosfera fantastyczna sęk w tym że tylko garstka angielskich kibicow dopinguje. Tylko Ci co siedzieli koło nas. Reszta, to krawaciarze, przyszli obejrzeć mecz, albo polowa z nich to Polacy w kamuflarzu. BRAWA DLA KIBICOW DZIEKI ZA DOPING, NA PEWNO POMOGLIŚMY WIŚLAKOM !! Cytat:
Cytat:
|
heh niech się boją bo w krakowie będzie GŁOŚNOOOOOOO!!! :D
|
Cytat:
|
http://www.tottenhamhotspur.com/news...nts190908.html
Koguty szanują nasza grę, wypowiadają się w tonie bardzo ciężkiego rewanżu.. Cytat:
Jak my darliśmy się "Wisła" oni w odpowiedzi próbowali nas zagłuszać ich śmiesznym "wankers" (obraźliwe wank - masturbować się) i jeszcze kilka np nieźle mnie wkur.ili tą piosenką.. "let me sing a song for u let me sing a song for u... u' re supporting fucking shit" za to należało im sie lanie :/ a Ty jeszcze ich bronisz... Twoj wpis to żenada.. |
Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować za zniżenie się do ich poziomu. Ja żadnej Qrvy na boisku i wokół murawy nie widziałem a to czy mój wpis to żenada pozostawiam bez komentarza - nie sprowokujesz mnie. Jednocześnie zapewniam, że pozostaje przy swoim zdaniu, ponieważ takie były moje odczucia podczas meczu i tak są również po spotkaniu. I nie zamierzam wypowiadać się więcej w tej kwestii.
|
To jest forum, na ktorym mozna wyrazic rowniez konstruktywna krytyke. Nikt tu nie ocenia Pawelka jako osoby, przynajmniej ja nie mam takiego zamiaru, ale jego umiejetnosci pilkarskie, a te ma na gre na takim poziomie za niskie.
Przypomnijmy sobie srodowy mecz ManU - Villarreal i swietna postawe bramkarza Hiszpanow Diego Lopeza. Gdyby na jego miejscu stal slabszy goalkeeper, Manchester wygralby zapewne 2-0, 3-0. A tak wszyscy pamietaja, i slusznie, ze byl to wyrownany mecz z obu stron. I odbior spotkania jest zupelnie inny. Chodzi mi o to, ze powinno sie zrobic wszystko aby miec w druzynie najlepszego bramkarza na jaki stac klub. Bo to specyficzna pozycja, na ktorej blad niweczy wysilek pozostalych 10 zawodnikow, nawet grajacych swietny mecz. To jest jedyna pozycja na boisku od ktorej tak wiele zalezy. Wiec nie do pojecia jest dla mnie, ze mozna na bramkarzu oszczedzac. Wczoraj Pawelek popelnil blad przy 2 bramce. Powinien albo isc zdecydowanie i piastkowac pilke albo zostac w bramce. W efekcie zabraklo mu tego kroku zeby wybic futbolowke. I wlasnie lepszy bramkarz, wynik 1-1 i duzo wieksze szanse na awans. O to w pilce chodzi, o minimalizowanie bledow, bo takowe zawsze sie zdarza na kazdym poziomie. I wygrywa ta druzyna, ktora popelni ich mniej - ot istota pilki. |
Na chłodno mogę powiedzieć, że znowu czuje ten sam niedosyt co po Beitarze i najbardziej co bym chciał to przyspieszyć czas o 2 tygodnie.
|
Cytat:
|
i dostało sie tez organizatorom meczu, klubowi za niedopilnowanie tego by bilety szly tylko dla angoli na pozostalych sektorach niz ten dla gości
http://www.tottenhamtrust.com/viewnews.asp?id=397 z relacji kibicow z trybuny dla rodzin i dzieci, pomiędzy anglikami było mnóstwo polskich fanów, a angielskie dzieci z łzami w oczach, w strachu SRAŁY W PORY !!! biedne :D |
Uwazam, ze Wisla rozegrala calkiem przyzwoite spotkanie, po ktorym do nikogo nie mozna miec wiekszych pretensji za gre. Wynik stwarza realne szanse na wywalczenie awansu w rewanzu, a o to nam przeciez chodzilo przed wyjazdem. Pozostaje lekki niedosyt, gdyz do osiagniecia remisu zabraklo naprawde niewiele. Takze uwazam, ze przy golu na 2:1 byl faul na Cleberze. Z drugiej strony, trzeba pamietac ze minuty wczesniej, kiedy Bent wcisnal pilke do bramki, sedzia odgwizdal spalonego, ktorego nie bylo. Dlatego nie ma co przesadnie pomstowac pracy arbitra.
Sposrod pilkarzy na najwieksze wyroznienie w/g mnie zasluguje Baszczu. To juz kolejne jego swietny wystep z klasowym rywalem (poprzednio zaimponowal w rewanzu z Barca). Swietnie zagrali tez Boguski z Sobolem. Najslabiej wypadl chyba Zienczuk. Takze Brozkowi nie szlo najlepiej, chociaz on przez cale spotkanie byl pod znacznie wieksza presja ze strony obroncow. Licze ze za dwa tygodnie obaj zagraja o wiele lepiej. Jestem umiarkowanym optymista przed meczem w Krakowie. Spurs jest druzyna w naszym zasiegu. Lepiej niz wczoraj juz chyba nie zagraja. Co innego Wisla, ktora u siebie jest zawsze o wiele grozniejsza. Zakladajac, ze wyjdzie nam dobry mecz, obrona Angoli zacznie sie sypac i popelniac bledy. Jestem o tym przekonany. Dawson, Woodgate czy King to naprawde nie sa jacys przesadnie wielcy pilkarze. Jakby to powiedzial Brozek, sa spokojnie do objechania :) |
Skąd mogę ściągnąć ten mecz?
|
|
Dobrze że od 1 minuty nie zagrali Głowacki z Łobodzińskim. Przyszłość widzę w zestawieniu obrony Singlar na prawej i Baszczyński na stoperze. Inaczej grać nie możemy. A Macerlo dać na lewą stronę zamiast Diaza, który robi błedy w obronie ale na próbę może pohasać na lewej pomocy zamiast słabego Zieńczuka.
Cytat:
Przydałby się też jakiś napastnik z prawdziwego zdarzenia, bo oprócz Brożka i Boguskiego, to nikt inny się nie nadaje do gry nawet w polskiej lidze. Gdyby takiego wpuścić w 55 minucie to angole musieliby uważać na tyły zamiast napierać na naszą bramę Cytat:
|
Całkiem dobry mecz z nie lada jakim rywalem. Szkoda ze Łobodzinski nie polecial za podaniem Maura juz pod koniec meczu. Singlar, Boguski, Baszczyński, Cantoro no i Sobolewski oraz Irsak - brawa i podziękowania !!
Mariusz jest w kryzysie. Podziękowania dla wszystkich kibiców, stworzyliście fantastyczną atmosferę dla naszych piłkarzy i rzeczywiście byliście 12. zawodnikiem zespołu. To dzięki nam Wiślacy poczuli spokój i naszą Wiarę przez co przywieźli do Krakowa w miarę korzystny wynik. |
Może ktoś podać w miarę dokładna liczbę kibiców Wisły z Krakowa w Londynie?
|
Cytat:
na moje oko.. |
http://www.wislasoccer.com/foto/galeria/mini/9408.jpg
Droga przez puchary jak widac nie bez podtekstow :> .Jak przejdzeimy Tottenham to pewnie pozniej bedzie Ajax |
Ajax to jak na razie jest za burtą, wczoraj 3-1 u siebie przegral
|
Cytat:
http://www.uefa.com/competitions/uef...943/index.html |
dokładnie ... Ajax wczoraj wygrał 3-1 na wyjeździe, a Feyenoord przegrał u siebie z Kalmar 0-1, swoją drogą Kalmar może być czarnym koniem tych rozgrywek, no ale to temat raczej nie do rozważań na forum Naszej Kochanej Wisełki :D
|
Cytat:
|
Oglądałem oba mecze pucharowe wczoraj i nie rozumiem jednego - jak Wisła mogła dostać takie bęcki od Lecha ????? Szkoda, że nie było remisu - Niedzielan zamiast strzelać, czekał na kosę i karnego i się nie odczekał - musiałby być cwany jak Franek.
Pisanie o wyniku, z ejest świetny, wymarzony itd. to śmieszne - wynik jest niezły - mógł być lepszy, ale również mógł być gorszy. Diaza powinno przestawić się w miejsce Zieńczuka, który jest cieniem samego siebie z zeszłego sezonu. Może jak strzeli w końcu bramkę to się przełamie ??? Wierzę, że u siebie możemy wygrać. Nie pisze pojedziemy ich itd. bo to jest sport i piłka. Jednego dnia wygrywasz, a dwa tygodnie później możesz dostać baty..... Przypomnę, że wynik z meczu z Lazio był zdecydowanie lepszy i odpadliśmy, a wynika z Saragossą był zdecydowanie gorszy i chłopakom udało się. |
Cytat:
|
Fajnie jest przeczytać coś takiego o Wisełce na yahoo :)
Cytat:
Przed rewanżem jestem optymistą ;] |
Mam takie pytanie... Czy Paweł Brożek znowu nam sie zaciął?
|
Tak bo wczoraj tylko asystę zaliczył...
przypominam że Paweł ciągle dochodzi do siebie po kontuzji ,chyba wczoraj nie grał całego meczu o ile dobrze pamiętam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Moim zdaniem w rewanżu będzie 1:0 dla Wisły:)
|
Cytat:
a mecz Mauro świadczy o czym? Dla chcącego nic trudnego. Dlaczego nie w lidze? - pytam się co to jest jak nie pochwała Mauro.... Następnym razem osusz trochę główkę zanim odpowiesz, bo marnie Ci to cwaniakowanie wyszło. |
Cytat:
Ja wyrażnie słyszałem ; strzelcie kurom gola...... |
Ktos wyzej zarzucił wynik Ajaxu. Holendrzy wygrali z Borac w Serbii 4:1, wiec awans maja w kieszeni. Co do innych potencjalnych rywali to: Kopenhaga nie dała szans FK Moscow i ograła ich w Rosji 2:1. Levski zremisował w Zilinie 1:1 a Udinese ogralo w Niemczech BVB Blaszczykowskiego 2:0. Tak wiec widac, ze procz Levskiego trafilismy najlepiej hehe. Ale oczywiscie to czyste dywagacje. :)
|
Szkoda tego wczorajszego meczu. Angole byli do ogrania. Jedyny zawodnik, co grał na względnie wysokim poziomie w Spurs to był Zokora. Reszta była naprawdę przeciętna i można było ich pyknąć.
|
mysle ze lobodzinski jak gra sie z dobrym przeciwnikiem potrafi sie zmotywawac i idzie mu dobrze poprostu jest to dobry pilkarz i w roli trenera jest zeby zmobilizowal go na 100000000%
|
Cytat:
|
mam przeczucie ze Jirsak moze za niedługo dostac powołanie i okaze się naszym (Polskim) katem.
Powodzenia Tomas |
Cytat:
|
mnie się u Tottenhamu podobało jedno: jak piłkarze byli w tunelu, to puścili Duel of the Fates Johna Williamsa z Gwiezdnych Wojen Ale my mamy Vangelis - conquest of paradise więc też nie jest źle ;)
Pozostał lekki niedosyt, ale przed meczem ten wynik bym brał w ciemno. U siebie ich zgnieciemy, a co! |
Szpakowski to by się chociaż nazwisk piłkarzy nauczył (Bogucki, Zakora) wystarczyło by tylko przeczytać tak jak pisze na koszulce a nie wymyślać nowych nazwisk.Ciekawe czy było by mu miło jakby mówili na niego Dariusz Czpakowski.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl