![]() |
oj gdybym ja jeszcze byl w stanie pic..........
|
Jakim tramwajem dojade na ul.Bulwarowa na boisko(pod balonem) Krakusa NH ? Chodzi mi rowniez na ktorym przystanku mam wysiasc ? :P
Pozdro |
Musiek odpowiedź jest bliżej niż myślisz:)... #19729
|
Cytat:
|
Gdzie w krakowie mozna kupic race ??
i najlepiej jak by sie dało kupic je w sobote;] |
Cytat:
|
Gdzieś musiałem przeoczyć...
Znajomy wysłał mi zaproszenie na Steam'a, i muszę je akceptować, ale za bardzo nie wiem gdzie. Może jakieś małe, krótkie vademecum? |
|
Cytat:
|
Poszukuję kibicowskich przyśpiewek różnych klubów w formacie mp3/wav, śpiewanych rzecz jasna przez fanów. Szczególnie zależy mi na Wiślackich i Lechijnych oraz Śląska. Potrzebne niezmiernie również innych klubów Ekstraklasy i klubów zagranicznych/reprezentacji. Gdzie tego szukać? :D
|
Tak mnie zaciekawiło czy SKWK zamierza/już to zrobiło tak jak zapowiadało napisać dokładny "plan" na co poszła dokładnie kasa na gościnę Lechii?
|
A Ty co ? pamiętnik wydatków za bieżący miesiąc piszesz ?
|
Cytat:
1. Po 100 zł każdy członek SKWK do kieszeni dostał 2. Część kasy wydało na imrpezę w swoim gronie 3. A resztę kasy na propagandę odnośnie tego jak to ugościliśmy Lechię i wciskanie wszystki kitu, żeby zamydlić oczy, a tak naprawdę zajebać kasę, info telefoniczne pozdrawiam |
"Fani chuligani, rzecz o polskich kibolach" Dudaly.
Posiada ktos moze ta ksiazke? Ewentualnie skad mozna ja bezplatnie sciagnac? Jesli ktos posiada fragmenty tej ksiazki to rowniez prosze o informacje. |
wie Ktos jak sie uaktywna usluge w Orange "sms z internetu"? pod jaki nr sie wysyla sms i o jakiej tresci?
|
pod nr 102 dużymi literami INTERNET ;)
|
Tak dla infa panów powyżej dymiących - a) nie jesteście zabawni b) za to "kumaci" strasznie chcecie być c) skwk samo opowiadało takie bajki ze napisze co z kasa dokładnie zrobiono? czemu nasze stowarzyszenie nigdy nie może ujawnić co robi z kasa tak jak np to zrobił Śląsk przed meczem z nami?
Gdyby SKWK nie mówiło podczas zbiórek ze później poda na co dokładnie poszły fundusze to bym o nic nie pytał. |
witam.
zna ktos program do EDYCJI filmików ? mile widziany w wersji polskiej... bardzo potrzebny z góry wielkie dzieki. |
Cytat:
- W fanatyku ich nie było w zeszłym tygodniu, do WŚ się nie zapuszczam, ale wątpię aby były. |
Wilu, Dyru
brawurowa zachęta do uczestnictwa w następnych zbiórkach. Ja akurat nie jestem takim sprawozdaniem zainteresowany, bo wierze, że Stowarzyszenie prowadzą rozsądni ludzie, ale jeżeli ktoś do puszki wrzucił to ma święte prawo poznać taki mniej lub bardziej dokładny raporcik. |
Cytat:
|
Potrzebuję (muszę) kupić 4,5 letniemu brzdącowi fajny prezent, może ktoś coś polecić? Do 100 zł.
Będę wdzięczny! |
Wiślackie pamiątki ma , chodzi o jakąs fajną zabawkę
|
Jak dokładnie tłumaczyć zwrot -"you look after yourself"?
|
Cytat:
|
Polonia Bytom , GKS Bełchatów , Lech Poznań - czy w nastepnej rundzie te zespoly beda przyjmowac kibicow gosci czy nadal prowadzony bedzie remont , prosze tylko o pewne odpowiedzi.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Mógłby ktoś wrzucic linka do sektorówki Lechii, na której znajduje sie murzyn kleczący przed KKK. Jeśli dobrze myśle była ona na meczu z Wartą Poznań.
|
Ma ktoś z Was Nokie e70? Interesuje mnie mechanizm otwierania telefonu, tak by dało się pisać na klawiaturze QWERTY:
psuje się to, ciężko chodzi, luzuje się, nic się nie dzieje w trakcie użytkowania? Albo może ma ktoś Nokię E61 lub E61i - da się z nie normalnie rozmawiać pomimo szerokości 7cm? |
Cytat:
|
Czy ktoś ma może program Samsung Media Studio 5??
Jeśli tak,to poprosiłbym... I jeszcze jedno... Podziała mi się dzisiaj jedna dziwna rzecz.Mianowicie,jak wchodze w Mój Komputer i chce wejść,w np dysk C,więc dwukrotnie klikam na niego,a zamiast wejść do C otwiera mi się lista z programami,za pomocą których powinienem otworzyć plik(tak jest napisane)Co sie mogło podziać? |
Karnet na rundę jesienną obowiązuje jeszcze na mecz z Odrą Wodzisław ;) ??
|
Cytat:
TAK (10 znaków) |
Mam problem z NBA 2k9
Gdy włączam grę to nie ma obrazu, a jest fonia. Słychać dźwięki i widać jakies pojedyncze ikonki. W czym może tkwić problem? Gra jest ściągnięta z torrentów. |
Gdzie jest w Krakowie jakiś ostry dyżur związany z laryngologią??
|
dosc pilne,gdzie moge w necie ogladnac tvn style ? jest moze na justin tv taki kanal ?
|
Głupia sprawa, czy zna się ktoś na damskich perfumach? Chcę kupić markowe perfumy i widzę, że na Allegro są sporo tańsze niż chociażby w ROOSMANIE. Jednak nie chcę się naciąć na podróbkę. Jeżeli, ktoś umiałby mi doradzić to zapraszam na priv i z góry dziękuję.
|
Jak nagrać płytkę z filmem, żeby ją czytało na odtwarzaczu DVD. Chodzi o filmy bez napisów - czy trzeba je jakoś przerabiać, w jakim formacie mają być nagrane itp. Może ktoś przybliżyć tę kwestię?
|
Cytat:
|
Wyczysc sobie cookies :P Masz gdzies w ustawieniach taka opcje. Moze tez miec nazwe "ciasteczka"
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl