![]() |
Cytat:
Ja jednak mam nadzieję, że tak samo (lub lepiej) będzie 23 lub 24 sierpnia ;) |
Będzie gdzieś transmisja / relacja ze sparingu z Litexem?
Małopolska TV niestety zdecydowała się na gorszą stronę błoń. |
Cytat:
20:30 Jagiellonia Białystok - Irtysz Pawłodar (I runda el. LE) wtorek, 12 lipca POLSAT/POLSAT SPORT 20:30 Skonto Ryga - Wisła Kraków (II runda el. LM) czwartek, 14 lipca POLSAT/POLSAT SPORT 16:45 Śląsk Wrocław - Dundee United (II runda el. LE) wtorek, 19 lipca POLSAT/POLSAT SPORT 20:30 Wisła Kraków - Skonto Ryga (II runda el. LM) czwartek, 21 lipca POLSAT/POLSAT SPORT (godzina do ustalenia) Dundee United - Śląsk (II runda el. LE) W przypadku awansu Wisły do kolejnej rundy: wtorek/środa, 26-27 lipca POLSAT/POLSAT SPORT http://tvsportowe.pl/news.php?readmore=100 |
Wie ktoś może czy będzie jutro transmisja sparingu Wisełki z Litexem? Chętnie bym oglądnął :). Zresztą pewnie nie tylko ja. Z góry dzięki za info.
|
Cytat:
Tu znowu jest napisane inaczej http://www.polsatsport.pl/News,5827/...767/index.html "Skonto Ryga - Wisła Kraków: we wtorek 12. lipca od godz. 19.30 w Polsacie Sport i Polsacie Futbol Wisła Kraków - Skonto Ryga: 19 lub 20 lipca (szczegóły później)" |
najlepiej niech ktoś napisze do polsatu, czy będą transmitować mecz Wisły
|
Mam nadzieję, ze w otwartym puszczą. Już wystarczy, że Jagiellonię puszczą na PSE
|
umiecie czytać? na kilku stronach już dawno pisze że :
wtorek, 12 lipca, godz. 20:30 Skonto Ryga - Wisła Kraków (Polsat/Polsat Sport) wtorek, 19 lipca, godz. 20:30 Wisła Kraków - Skonto Ryga (Polsat/Polsat Sport) co jest dla was nie jasne ? |
Cytat:
Nie rób cwaniaka bo ludzie grzecznie pytają w tym i ja.Podałem linka w którym widać to troszkę inaczej.Zamiast sobie pomagać to tu jest trochę inaczej.. Jeśli te godziny które podajesz są 100 % to ok wystarczy tak napisać i temat będzie rozwiązany. |
Cytat:
A jak dalej jest nie jasno, to proponuję zadzwonić do Polstatu i się spytać. |
Cytat:
Poza tym do pytań jest odpowiedni dział. i czytanie ze zrozumieniem to chyba jest największy problem. |
Cytat:
|
Polsat jednak zmienił zdanie, i dwumecz ze Skonto będzie pokazany tylko na kanałach kodowanych, a nie tak jak zapowiadano wcześniej na otwartym Polsacie.Wszyscy do Rygi!
|
Witam, jak oglądałem na MałopolskaTV sparing z MKS Sławków to komentator mówił że może pojedzie z ekipą do Holandii i zrobią transmisje w lepszej jakości, ale dodał że to dalekie plany są... Warto jednak sprawdzić. Przy okazji chcę przywitać wszystkich, bo to mój pierwszy post.
|
Mecze Wisły ze Skonto tylko w Polsacie Sport i Polsacie Futbol tylko na tych kanałach potwierdzone info
http://.................../viewtopic.php?t=5038 |
Cytat:
Na razie nie wiadomo Gdzie będzie mecz bo trwa przetarg na prawa do tego meczu. Trwa walka pomiedzy TVN ,Polsatem , TVP i Eurosportem. W grę wchodzą potęzne miliony złotych dla firmy SportFive , która dystrybuuje prawami do tego meczu... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Aha.
Inteligent z Ciebie. |
Dajcie sobie spokój, Angmir nie raz już pokazał, że jest pokemonem.
Nie karmcie trolla, bo właśnie na tym mu zależy, aby was zdenerwować. |
Proponowałbym, ułożyć jakoś fajnie petycje, w której grzecznie poprosilibyśmy aby pokazali chociaż w TV4, który jest chyba w każdej platformie cyfrowej. Ową petycję jak najwięcej osób wysłałoby na jakiś polsatowski e-mail, po czym Polsat doszedłby do wniosku, że taki ruch się opłaca. :)
|
Cytat:
|
a ja proponowałbym żebyś w takim razie zapłacił mi za samolot z Paryża do Rygi i zaraz po meczu powrotny, bo muszę do pracy wracać. I problem będzie rozwiązany. Pasuje? Nie? To przestań takie bzdury wypisywać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu że kąśliwe uwagi typu - jak chcesz oglądnąć mecz to jedź do Rygi, nie są na miejscu.Wiadomo że nie wszyscy chętni mają możliwości |
Czy leci ktos z Londynu-Stansted w poniedzialek o 17:20? Ja juz zabukowalem bilet!!! Super polaczenie, powrot w srode w poludnie:) cena ok 150 funtow...jezeli ktos wybral ta forme "wyjazdu" prosze o kontakt...
|
Jest może transmitowany dzisiejszy sparing Wisły gdzieś;P?
|
Okej co do meczu wyjazdowego - pretensje są zrozumiałe, nie każdego stać na wyjazd do Rygi. Ale rewanż to chyba nie problem, nie rozumiem płaczów :)
Pytania co do transmisji zagranicznych sparingów są idiotyczne, wiadomo przecież, że takich sparingów nikt nigdy nie transmitował. Zostaje tekstówka + skrót na oficjalnej, tak jak to było zawsze :) E. Tenzen - ale w Hiszpanii był to turniej, a nie pojedynczy sparnig, więc OS opłacało się wysłać ekipę na ten cykl spotkań. Teraz mamy do czynienia z jednym meczem tylko i jasne jest, że nikt tego transmitować nie będzie. |
Cytat:
Jednak wybrali wyjazd na Słowację i pokażą sparing Zilina-Cracovia zamiast naszego. Poza tym oczywiście, że zagraniczne sparingi Wisły były już transmitowane. Orange Sport Info transmitował cykl sparingów ułożonych w mały turniej (między innymi mecz z Valerengą Oslo). I oni też zapowiadali, że nie wykluczają możliwości pokazywania kolejnych sparingów Wisły w przyszłości. A ten sparing to mecz Mistrza Polski z Mistrzem Bułgarii. Dwóch drużyn walczących o Ligę Mistrzów. Gdyby jakaś prawdziwa telewizja chciała to pokazać to wcale bym się nie zdziwił. Więc wyśmiewanie, że stacje telewizyjne mogłyby chcieć pokazać ten mecz jest co najmniej głupie. |
A takie pytanie - ktos z wislakrakow.com nie wybral sie przypadkiem do Holandii by ten sparing pokazac? Internet tam maja bardzo dobry wiec pewnie nie byłoby problemow no ale wiadomo, ze wiaze sie to z kosztami dlatego postawiłem znak interpunkcyjny.
|
Też miałem taką cichą nadzieję, no ale cicho siedzą na razie więc pewnie nie.
|
Mecze Wisły ze Skonto tylko w polsacie sport i futbol http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20343 http://www.90minut.pl/news/160/news1...ie-Futbol.html to są chyba jakieś jaja
|
wykupili prawa to sobie moga puszczać te mecze na jakim (własnym) kanale chcą, ale jak ktoś nie ma PS i PF to chyba przez Ipla sobie będzie mógł zobaczyc mecz (jak się mysle to niech mnie ktoś poprawi)
|
zapewne będzie dwa lata temu tez było, ale płatne ok 5 zł za mecz ..
proponuję aby ktoś stworzył wzór listu podał email i spamujemy im skrzynki pocztowe, zostało sporo czasu więc może pójdą po rozum do głowy.. |
Cytat:
Cytat:
|
Na głównym Polsacie nie ma szans ale już na TV4 mogli by dac transmisje
|
Mógłby ktoś utworzyć petycje?Chodzi mi o to by ktoś napisał dobry tytuł i tekst petycji
http://www.petycjeonline.com/utworz-petycje |
Zająłem się tym.
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl